Vinnie Jones Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 21 lvl το εχω λιωσει γενικα αισχρα και ας ειναι το πρωτο μου character(!).Δεν εχω αποφασισει ακομα παντως τι να κανω με την περιοχη του Vegas. Για το αν θα φαω τον Mr House ή αν θα του δωσω το chip
liakjim Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Μπορεις να κανεις ενα save , να προχωρησεις την μια ιστορια και μετα να γυρισεις πισω α δεις κ την αλλη!!! (αρκει να εισαι κ λιγο καμμενος σαν κ μενα)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 E αφού έχεις κάνει save εννοείτε...
Erwdios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή την Πέμπτη φεύγω για πατρικό και εκεί internet δεν παίζει για κανένα wow, ψάχνω για παιχνιδάκι να με κρατήσει για καμιά 10αριά μέρες (εκτός αν χιονίσει και πάρω τα βουνά, οπότε bb gaming ). Σαν πρώτη επιλογή έχω το New Vegas. Να το χτυπήσω, αξίζει? Αν υπάρχει και τίποτα άλλο σαν πρόταση ευπρόσδεκτο (καλύτερα σε pm, για να μην πηδήξουμε το thread) Και μην ακούσω τα γνωστά, καλά στις γιορτές θα παίζεις παιχνίδια, γιατί όταν όλοι οι φίλοι δουλεύουν τις καθημερινές, κι εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν τις 5 τα χαράματα, το gaming, ελλείψει και internet είναι μονόδρομος
liakjim Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 να με κρατήσει για καμιά 10αριά μέρες Μονο αυτο θα το καταφερει. Στο χαλαρο παρτο.
fearwhatnow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Επειδή την Πέμπτη φεύγω για πατρικό και εκεί internet δεν παίζει για κανένα wow, ψάχνω για παιχνιδάκι να με κρατήσει για καμιά 10αριά μέρες (εκτός αν χιονίσει και πάρω τα βουνά, οπότε bb gaming ). Σαν πρώτη επιλογή έχω το New Vegas. Να το χτυπήσω, αξίζει? Αν υπάρχει και τίποτα άλλο σαν πρόταση ευπρόσδεκτο (καλύτερα σε pm, για να μην πηδήξουμε το thread) Και μην ακούσω τα γνωστά, καλά στις γιορτές θα παίζεις παιχνίδια, γιατί όταν όλοι οι φίλοι δουλεύουν τις καθημερινές, κι εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ πριν τις 5 τα χαράματα, το gaming, ελλείψει και internet είναι μονόδρομος Aν παρεις το New Vegas πριν φυγεις παρε σε ενα δισκακι και ολα τα patches αφου δεν θα εχεις internet.Επισης σου προτεινω Two Worlds 2 (με το patch) και το Darksiders που ειναι πολυ καλο και στο pc (αν οχι ανωτερο απο την εκδοση των κονσολων).
Erwdios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Aν παρεις το New Vegas πριν φυγεις παρε σε ενα δισκακι και ολα τα patches αφου δεν θα εχεις internet.Επισης σου προτεινω Two Worlds 2 (με το patch) και το Darksiders που ειναι πολυ καλο και στο pc (αν οχι ανωτερο απο την εκδοση των κονσολων). Τα patches θα περαστούν πριν φύγω από Αθήνα. Ευχαριστώ για τη συμβουλή Darksiders έχω παίξει, δεν μου άρεσε καθόλου. Το two worlds πάω να του ρίξω μια ματιά και επανέρχομαι
fearwhatnow Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 ^^ Οκ.Παρε και το Εmergency 2012 που ειναι καλο κολλημα.
bnvdarklord Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Αν δεν το εχετε ήδη κανει πηγαίντε στο Vault 11. Εχει φοβερό backstory, και προσπαθεις σιγα σιγα με στοιχεια να ανακαλυψεις τι εγινε στους κατοικους.
Erwdios Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Πάντως βγήκε καινούργιο update (από όλες της πλευρές) που υποτίθεται ότι φτιάχνει πολλά προβλήματα μαζί και αυτά τον companions. Γι' αυτό είμαι lvl 13 και δεν έχω πάρει companion ακόμα την τρέλα μου; Δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω patch και μ´ έχει ξεσκίσει στα κρασαρίσματα και στις bugιες... Και εδώ στο πατρικό δεν έχω Internet, το στανιό μου μέσα...
Greygore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Γι' αυτό είμαι lvl 13 και δεν έχω πάρει companion ακόμα την τρέλα μου; Δεν πρόλαβα να εγκαταστήσω patch και μ´ έχει ξεσκίσει στα κρασαρίσματα και στις bugιες... Και εδώ στο πατρικό δεν έχω Internet, το στανιό μου μέσα... Αν δεν κανω λαθος, ο πρωτος companion που συναντας ειναι η Cassidy, αν και για να την κανεις recruit πρεπει να πας πρωτα στους Far Go Traders Crimson Caravan και να κανεις καποια quests , εγω παντως πρωτο βρηκα τον Boone (που εχει και μαμω τα recruitment quests btw) στο Novac. Καπου level 8 πρεπει να ειμουν, και αυτο επειδη "κατα λαθος" καθαρισα τα ρεμαλια τους Powder Gangers απο την παλια φυλακη. P.S. Μετα απο λιγο ψαξιμο στα παλια saves, μπορεις να κανεις recruit πρωτα τον ED-E στην Primm αν καταφερεις να τον κανεις repair . P.P.S. Για να ειμαι και λιγο πιο on-topic, το patch απλα εφτιαχνε κατι bug στα οποια οι companion καμια φορα σκοτωνανε ακυρους npc, χανονταν μετα απο fast travel ή τα limbs τους εφτιαχναν ως δια μαγειας αν πεφτανε unconscious (source).
Voodooman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Ξεκίνησα να παίζω το παιχνίδι ελλείψει κάποιου άλλου αυτήν την περίοδο και,σταδιακά, κόλλησα άσχημα. Τεχνικός τομέας κακός, αλλά δεν ξέρω, η υπόθεση, ο σχεδιασμός της δράσης που σε "αναγκάζει" να επισκεφτείς όλες τις περιοχές, οι χαρακτήρες, τα, μερικές φορές, εξαιρετικά quests με κρατάνε πολύ. Είχα παίξει και το Fallout 3, το θυμάμαι αρκετά καθαρά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα αν είχε τόσο "πικάντικα" quests, αν είχε τόση αγωνία και τόσο ενδιαφέρον. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος, αλλά νομίζω ότι το New Vegas είναι αλλού ως προς τον σχεδιασμό της δράσης και το immersion.
Erwdios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Εντάξει, το παιχνίδι δεν υπάρχει. Ποιος τα μπιπ τα γραφικά με τέτοιο σενάριο, τέτοια πλοκή και τόσες περιοχές να εξερευνήσεις. Και έλεγα να με απασχολήσει και 10 μέρες. Κανένα μήνα θέλει να ασχοληθεί κάποιος και πάντα κάτι θα σου έχει ξεφύγει. Το Vault 11 που βρίσκεται? Επίσης το patch από που το κατεβάζω? Μας έχει μπιπ αυτό το κωλοsteam...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα