Προς το περιεχόμενο

Στοιχειωμενο pc?

Alt3rnative

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυρνωντας απο την πασχαλινη μου εξοδο χτες στις 4 το πρωι ανοιγω τον υπολογιστη αραζω λιγο και μετα απο λιγο πεφτω να κοιμηθω.Ξαφνικα ενω εβλεπα ξαπλωμενος τηλεοραση ακουω ενα ηχο γυρναω να δω τι εγινε και βλεπω οτι ο υπολογιστης εχει ανοιξει τον κλεινω ξαναξαπλωνω και μετα απο 5 λεπτα το εκανε παλι.Σηκωνομαι νευριασμενος googlaro το προβλημα μου και βρισκω οτι ισως να εχει ενεργοποιηθει το wake up ability της καρτας δικτυου.Παω να το απενεργοποιησω στην καρτελα wake up abilities και απο το "both" που ηταν το εβαλα στο "none".Ξαφνικα με το που παταω apply ο υπολογιστης εκλεισε...δεν δουλευε καν το κουμπι για να ξανανοιξει.

Εβγαλα το ρευμα πισω απο το κουτι κι εκείνη την στιγμη αναψαν τα κουμπια μπροστα στο tower και ξαναεσβησαν μετα απο 2-3 δευτερολεπτα.Παταω να ανοιξει τα καταφερνει και πανω στο boot των windows ξανα τα ιδια.Το περιεργο ειναι αυτο που μου εκανε και την πρωτη φορα.Οτι κλεινει κι αν δεν βγαλω το ρευμα πισω απο το κουτι και το ξαναβαλω δεν δουλευει.Και οταν το κανω αυτο αναβουν για 2-3 δευτερα τα κουμπια μπροστα στον πυργο και σβηνουν.Σαν να εχει μπει σε stand by σαν να εχει αποθηκευσει ρευμα δεν μπορω να το εξηγησω ακριβως.Επειδη εγω δεν μπορω να βγαλω ακρη οποιαδηποτε βοηθεια θα την εκτιμουσα.

Και ολα αυτα εγιναν απο το πουθενα.Εφυγα ενα 3ημερο γυρισα και εγινε οτι περιεγραψα...ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

θα το δοκιμασω και θα σου πω...αν και πολυ φοβαμαι οτι φταιει το τροφοδοτικο...και αν οντως φταιει αυτο την κατσαμε...

Δημοσ.

Μπορεί να χάλασε και το power switch, το είχα πάθει εγώ και με είχε τρελάνει, άναβε και έσβηνε το pc όποτε ήθελε. Μου πήρε αρκετά μέχρι να καταλάβω τι φταίει :P.

Δημοσ.

Φίλε επειδή έχω δεί διάφορα τέτοια τρελλά να προέρχονται απο ρεύμα θα σου έλεγα να δοκιμάσεις άλλη πρίζα και άλλο πολύπριζο.

Ίσως είναι αυτό.

Δημοσ.

αγιασμό,ξεμάτιασμα,ευχέλαιο δοκίμασες;

Αν δεις ότι επιμένει παλούκωσε το,πυροβόλησε το με ασημένιες σφαίρες και κόψε το tower από τα 2 πρώτα bay και πάνω(το κεφάλι dld).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...