psychedelic Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Καλησπέρα Παιδιά και Χρόνια πολλά θα ήθελα την βοήθεια σας...... Πως Μπορώ σε μιά εικόνα να αυξήσω το στήθος με το photoshop ενός όχι και τόσο γυμνασμένου ατόμου και να τον κάνω να έχει αυτά τα στήθη που έχουνε αυτή που γυμνάζονται χρόνια?? έχω καταφέρει να αυξήσω τους μύς στα χέρια και στους ώμους απο διάφορα tutorials που βρήκα στο νετ αλλα δν μπόρεσα να βρώ πουθενά πως θα αυξήσω το στήθος θα είμουνα ευγνώμων εάν με βοηθούσε κάποιος που γνωρίζει καλά το photoshop
Berolinezos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Νομίζω υπάρχει μιά εντολή που λέγεται Φίλτρα - Ρευστοποίηση.
loukas77 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Πας Filter-> Liquify και επιλέγεις μετά το "Μεγαλωτικό". Πρόσεχε μην το παρακάνεις γιατί θα φαίνεται ψεύτικο
psychedelic Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Το στήθος είναι αντρικό πήγα να το κάνω με το Liquify αλλα δν γίνεται!!! το κάνει πολλή χάλια και δν χςρίζει το στήθος όπως είναι ένασ γυμνασμένος αθλητής.... καμία άλλη ιδέα κανεις?
parsifal Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μία καλή ιδέα - και απευθύνομαι στα μέλη μηνύματα των οποίων σβήστηκαν - είναι να μην ποστάρουμε σε τόπικς αποριών μόνο και μόνο επειδή δεν έχουμε κάτι καλύτερο να κάνουμε.
varvag1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Παιδια δεν ηθελα να ανοιξω θεμα για μια απλη ερωτηση που θελω να κανω... Αναζητω τον κωδικο χρωματος ενος αντικειμενου που εχω σε φωτογραφια. Με το photoshop βρισκω τον κωδικο χρωματος και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν ο κωδικος αυτος ειναι αντιστοιχος στην πραγματικοτητα. Αν πχ παω σε μηχανημα που φτιαχνει χρωματα με κωδικους και πω τον κωδικο που βρηκα απο το photoshop θα μου βγαλει το χρωμα η θα μου πουνε οτι δεν υπαρχει τετοιος κωδικος; Φιλικα Βαγγελης
poscaman Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 κοιταξε. τα δεκαεξαδικα χρωματα (RGB) ειναι διεθνες κατοχυρωμενο προτυπο. αρα οταν στον αλλον λες #ffffff καταλαβαινει τι του λες. εσυ ομως ζητας να φτιαξεις χρωματα που βαφει τοιχους κλπ;; αν ναι, τοτε δεν γινεται (απ'οσο γνωριζω) η καθε εταιρεια εχει δικους της κωδικους (η/και ονοματα) και διαλεγεις απο εκει.
varvag1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 κοιταξε. τα δεκαεξαδικα χρωματα (RGB) ειναι διεθνες κατοχυρωμενο προτυπο. αρα οταν στον αλλον λες #ffffff καταλαβαινει τι του λες. εσυ ομως ζητας να φτιαξεις χρωματα που βαφει τοιχους κλπ;; αν ναι, τοτε δεν γινεται (απ'οσο γνωριζω) η καθε εταιρεια εχει δικους της κωδικους (η/και ονοματα) και διαλεγεις απο εκει. Οχι δεν το θελω για τοιχο... Καλως ρε φιλαρακι, ευχαριστω...
micos000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Καλησπέρα Παιδιά και Χρόνια πολλά θα ήθελα την βοήθεια σας......Πως Μπορώ σε μιά εικόνα να αυξήσω το στήθος με το photoshop ενός όχι και τόσο γυμνασμένου ατόμου και να τον κάνω να έχει αυτά τα στήθη που έχουνε αυτή που γυμνάζονται χρόνια?? έχω καταφέρει να αυξήσω τους μύς στα χέρια και στους ώμους απο διάφορα tutorials που βρήκα στο νετ αλλα δν μπόρεσα να βρώ πουθενά πως θα αυξήσω το στήθος θα είμουνα ευγνώμων εάν με βοηθούσε κάποιος που γνωρίζει καλά το photoshop Δοκίμασε με το Virtual Plastic Surgery. (DEMO) Στο Photoshop δεν φτάνει μόνο να μεγαλώσεις ένα στήθος για να δείχνει γυμνασμένο. Πρέπει να το κάνεις και ανόρθωση καθώς και να δημιουργήσεις σκιές ώστε να μην μοιάζει ξεκάρφωτο. Καλά είναι να μελετήσεις λίγο ανατομία και φώτος από body building πριν προχωρήσεις. Η μπορείς να "κλέψεις" από κάποιον μπρατσαρά το στήθος και να το προσαρμόσεις στην φώτο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.