Προς το περιεχόμενο

Ερωτησούλα για στήσιμο WIFI

waves

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ το έστησα και παίζει κανονικά.

Μερικές ερωτησούλες ακόμη:

1) Αν κάποιος, που είναι στο ασύρματο δίκτυο μου, πληκτρολογήσει την I.P. του router μπορεί να αλλάξει ρυθμίσεις;

Εγώ μέσα στις ρυθμίσεις του router βλέπω τον κωδικό WPA καθαρά και ξάστερα, χωρίς αστεράκια ή κουκίδες. Οπότε αν κάποιος μπει στο δίκτυό μου και πληκτρολογήσει τηνI.P. του Router...

2) Καμία παρατήρηση σχετικά με την απόσταση που πρέπει να έχω το router για ασφάλεια;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

1,για να συνδεθει σημενει οτι ξερει ηδη το wpa key.αν το κλειδωσεις οχι δεν μπορει να μπει.τι εννοεις για ασφαλεια?απο ηλεκτρομαγνητικα παιδια?ενταξει μην το βαλεις και διπλα στο κεφαλι σου η κατω απο το μαξιλαρι σου.και μην αγχωνεσαι για το ρουτερ.αγχωσου για το κινητο και ξεκινα με ενα BLUETOOTH

Δημοσ.

Thanx Poulinos,

Αυτό που με απασχολεί είναι οι χρήστες, που θα είναι ήδη μέσα στο δίκτυό μου, να μην μπορούν να πειράξουν τις ρυθμίσεις του router και να δουν το wpa μου. Έχω προσπαθήσει να βάλω κωδικό και στο router, αλλά ποτέ δεν το κρατάει και έπειτα μπορώ να μπω αρκεί να αφήσω κενό το πεδίο για το κωδικό.

Το router μου είναι της Belkin.

Σχετικά με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία το έχω 1,5 μέτρο από το κρεββάτι μου περίπου. Γενικά το βράδυ προσπθαώ να θυμάμαι να κλείνω το wireless mode.

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει και firmware update και λέει, ότι έχω το τελευταίο, ότι είμαι updated.!

Το κακό είναι, ότι έχω ακούσει πολλά για τα belkin :-(.

Δημοσ.

Ελπίζω αυτό που θα πω να βοηθήσει πολλούς χρήστες!!

Είμαι mac os x user και τη συγκεκριμένη ρύθμιση, προσπαθούσα να τη δώσω από το safari. Οπότε ο κωδικός δεν καταχωρούνταν!!!

Μπήκα από windows και internet explorer και ο κωδικός αποθηκεύτηκε!

Τελικά τα windows χρειάζονται που και που!!

Poulinos, ευχαριστώ για τη βοήθεια, ελπίζω με αυτή την πληροφορία να βοηθηθεί όποιος έχει αντίστοιχα προβλήματα:-)

Δημοσ.

nai πραγματι ειναι λιγο κουφο .κατι παρομοιο ειχαν καποια speedtouch που με explorer 6 εβαζες το password αλλα σου λεγε οτι ειναι λαθος.τωρα που να φανταστουμε οτι με mac και safari γινεται αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...