Προς το περιεχόμενο

Το Καλύτερο RPG νέας γενιάς

pete35

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Diablo III ειναι action/rpg οπως και το Titan Quest. Δεν ειναι ακριβως στην ιδια κατηγορια με Oblivion , Witcher, Neverwinter Nights κτλ. Ενω το Star Wars νομιζω θα ειναι Online RPG. Οποτε δεν νομιζω να υπαρξει ανταγωνισμος απο αυτα

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ επειδή είμαι fan των action rpg, δεν έχω δοκιμάσει πολλά rpg.

Αλλά το Witcher Enhanced Edition είναι must buy. Τρία διαφορετικά paths για τερματισμό, πολύ καλή πλοκή.

• Super Moderators
Δημοσ.
To Diablo III ειναι action/rpg οπως και το Titan Quest. Δεν ειναι ακριβως στην ιδια κατηγορια με Oblivion , Witcher, Neverwinter Nights κτλ. Ενω το Star Wars νομιζω θα ειναι Online RPG. Οποτε δεν νομιζω να υπαρξει ανταγωνισμος απο αυτα

καλά και το Oblivion είναι console RPG (οοοο προσβόλα :P ), να μου έλεγες να Morrowind να συμφωνούσα...

Δημοσ.
καλά και το Oblivion είναι console RPG (οοοο προσβόλα :P ), να μου έλεγες να Morrowind να συμφωνούσα...

Ναι δεν έχεις άδικο. Βεβαια κανένα από τα 2 δεν μου αρέσει οποτε...dont care ;P

Δημοσ.

Ακριβώς. Το Morrowind εξακολουθεί να είναι πολύ καλύτερο από το Oblivion.

Δημοσ.

το μοναδικό rpg που κατάφερε να δώσει πράγματα στο χχώρο τα τελευταία χρονια είναι το witcher.

Όλα τα αλλα είναι υπέρ-εκτιμημένα sequels.

Δημοσ.
το μοναδικό rpg που κατάφερε να δώσει πράγματα στο χχώρο τα τελευταία χρονια είναι το witcher.

EEEE μην αφηνεις το Mass Effect πισω :lol:

Δημοσ.

Το Diablo δεν είναι Action σε καμιά περίπτωση.. είναι κυρίως Hack n' Slash.. και δεν βασίζεται τόσο στο στοιχείο Role Playing..

RP με όλη την έννοια.. ΜΑ ΟΛΗ όμως, είναι το..

Neverwinter Nights

Master..

Επειδή ο Starter ζήτησε "νέας γενιάς", αυτό είναι ότι πιο "νέο" έχω να αναφέρω.. Διαφορετικά θα έλεγα κανένα Icewind dale, Baldur's, Dungeon siege, Planescape Torment..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Το Diablo δεν είναι Action σε καμιά περίπτωση.. είναι κυρίως Hack n' Slash.. και δεν βασίζεται τόσο στο στοιχείο Role Playing..

Action/Rpg είναι ο ορος που χρησιμοποιείται για παιχνίδια σαν το Diablo,Titan Quest,Sacred κτλ. Μπορείς να τα λες kai Hack n Slash αν θες μιας και αυτό ισχύει.

Έτσι...

Δημοσ.

RP με όλη την έννοια.. ΜΑ ΟΛΗ όμως, είναι το..

Neverwinter Nights

/Koritsi_Gia_PC

Παίζω χρόνια RPG και τα μοναδικά που δεν έχω καταφέρει να καταλάβω είναι τα NwN (1+2).

Δημοσ.
Παίζω χρόνια RPG και τα μοναδικά που δεν έχω καταφέρει να καταλάβω είναι τα NwN (1+2).

Απαντώντας στον τίτλο του τόπικ, από τα λίγα RPG νέας γενιάς ξεχώρισε το FABLE.

Άλλο αν το βρήκα(και αντικειμενικά είναι) παιδικό και πραγματικά αδιάφορο. Αυτό μάλλον δείχνει ότι οι συνθήκες δεν έχουν ωριμάσει ακόμα για πραγματικές τομές στο αγαπημένο μας genre.

Οτιδήποτε άλλο αναφέρθηκε είναι κάργα old school rpg φτιασιδωμένο με botox γραφικών και production values.

Δημοσ.
Απαντώντας στον τίτλο του τόπικ, από τα λίγα RPG νέας γενιάς ξεχώρισε το FABLE.

Άλλο αν το βρήκα(και αντικειμενικά είναι) παιδικό και πραγματικά αδιάφορο. Αυτό μάλλον δείχνει ότι οι συνθήκες δεν έχουν ωριμάσει ακόμα για πραγματικές τομές στο αγαπημένο μας genre.

Οτιδήποτε άλλο αναφέρθηκε είναι κάργα old school rpg φτιασιδωμένο με botox γραφικών και production values.

Όντως και το fable ήταν πολύ καλό αλλά φέρνει πιο πολύ προς action RPG.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...