slipknot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Τα αποτελέσματα δεν θα βγουν online ? Προς το παρών δεν έχουν ανεβάσει τίποτα, για Γενικά Λύκεια πάντα. Από email που εστάλη στο υπουργείο, είπανε πως "Δυστυχώς δεν έχουμε ενημέρωση για πιθανή ημερομηνία. Για σήμερα δε μάλλον είναι απίθανο".
eu@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Τα αποτελέσματα δεν θα βγουν online ? http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php δινεις κωδικο υποψηφιου κ αρχικα!
slipknot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php δινεις κωδικο υποψηφιου κ αρχικα! Απ' όσο ξέρω αυτό το site σου βγάζει απλά που πέρασες. Δε βγάζει βαθμολογίες.
Nexus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 http://www.ypepth.gr/efarmoges/epityxontes.php δινεις κωδικο υποψηφιου κ αρχικα! Έβαλα τα στοιχεία αλλά δεν ... Σε εσένα δούλεψε;
slipknot Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Όταν είναι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα online, θα τα βάλουν εδώ.
eu@ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 οντως,μονο τη σχολη ανακοινωνει τον αυγουστο-τα περσινα μου εγβαλε!στη νετ ανακοινωσαν το πρωι πως δε 8α βγουν στο ιντερνετ,μονο στα σχολεια!αν βρω κατι 8α ποστ...
coreygaylas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 παιδια ΠΕΡΑΣΑ :DDDDD εβγαλα ακριβως οσα περιμενα...κ ειμαι πανευτυχης τα αποτελεσματα απ'οτι φαινεται παντως δεν βγηκαν ακομα στο internet :S
Swimmer21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 παιδια ΠΕΡΑΣΑ :DDDDDεβγαλα ακριβως οσα περιμενα...κ ειμαι πανευτυχης τα αποτελεσματα απ'οτι φαινεται παντως δεν βγηκαν ακομα στο internet :S Συγχαρητηρια!!!!!!! :-)
NemeSis1990 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Χαίρεται, υπάρχουν ''πληροφορίες'' για το αν θα αυξηθούν ή θα μειωθούν τα μόρια στο 5ο πεδίο? Πολλά ακούγονται... μπορώ να βρω κάπου στατιστικές για την γενική απόδοση φέτος?
G_Zisis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Στο 5ο πεδίο αναμένονται αυξήσεις στις βάσεις σε όλα τα βαθμολογικά επίπεδα (χαμηλά,μεσσαία,υψηλόβαθμα).Βέβαια,το τι θα γίνει,θα κριθεί από τις επιλογές που θα κάνουν οι υποψήφιοι με τα μηχανογραφικά.
.Passarhs<> Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 κΑΜΙΑ προβλεψη για τα μθηματικα εχετε? Ποσο πανω ποσο κατΩ?
eu@ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 παιδια προεκυψε 8εμα κ ζηταω κ την αποψη σας...λοιπον,μια συμμαθητρια μου στο φροντηστηριο ειναι μεγαλης ηλικιας-γυρω στα 30,μη φανταστειτε-κ ειχε δωσει εξετασεις με το συστημα των δεσμων αλλα ξαναπροσπαθησε κ φετος στο τμημα μου των αποφοιτων κ τα πηγε πολυ καλα...θελουμε ομως να υπολογισουμε το συνολο των μοριων που συγκεντρωσε αλλα χρειαζομαστε τον προφορικο βαθμο,δλδ το μεσο ορο των 2 4μηνων.στους υπολοιπους ισχυαν τα περσινα,για εκεινη ομως δε ξερω,λεει δεν εχει τους βαθμους της κ τωρα δε ξερουμε τι να κανουμε :Ρ εχ8ες δε προλαβε να παει στο φροντηστηριο κ ουτε επικοινωνησε με καποιον-σημερα που μιλησαμε το φροντηστηριο ειναι κλειστο χεχε..μηπως ξερει καποιος τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση???
G_Zisis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Κάτι ανάλογο μου πέρασε από το μυαλό μου χτες.Τι γίνεται αν κάποιος θέλει να δώσει με άλλο σύστημα. Προφανώς,θα μπαίνουν κανονικά οι βαθμοί που είχε πάρει όταν ήταν 3η λυκείου.Το ότι δεν έχει η ίδια τις βαθμολογίες,δεν έχει σημασία.Οι βαθμοί βρίσκονται στους υπολογιστές του (πρώην) σχολείου της. Τώρα,για να υπολογίσετε τα μόρια,αν τελικά δεν μπορέσει να βρει τους βαθμούς της,μην ανυσηχείτε.Μετά τα αποτελέσματα των βαθμολογιών των γραπτών βγαίνει μια βεβαίωση από το υπουργείο,την οποία παίρνει από το σχολείο,που πάνω γράφει τα μόρια που έχει συγκεντρώσει.
parsifal Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Όχι παιδιά. Για τους αποφοίτους με παλιό σύστημα, δε μετράει καθόλου η βαθμολογία που είχαν στη B' ή στη Γ' Λυκείου. Ό,τι γράψεις στις εξετάσεις, αυτό είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.