slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Όχι παιδιά. Για τους αποφοίτους με παλιό σύστημα, δε μετράει καθόλου η βαθμολογία που είχαν στη B' ή στη Γ' Λυκείου. Ό,τι γράψεις στις εξετάσεις, αυτό είναι. Ακριβώς και στη περίπτωση που θέλετε να υπολογίσετε τα μόρια με κάποιον υπολογιστή μορίων που κυκλοφορεί σε διάφορα sites, στη θέση του προφορικού βάζετε τον ίδιο βαθμό με τα γραπτά.
nikos papadimit Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 παιδια μπορουμε να τ βρουμε στο ιντερνετ ειναι αναγκη ειμαι εκτως α8ινας για σοβαρο λογο κ δν μπορω να γυρισω βοη8ηστε!!
slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 παιδια μπορουμε να τ βρουμε στο ιντερνετ ειναι αναγκη ειμαι εκτως α8ινας για σοβαρο λογο κ δν μπορω να γυρισω βοη8ηστε!! Δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα online ακόμα και κανείς δε ξέρει πότε και αν θα βγουν.
Mika Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 δεν εχουν βγει ακομα... καλυτερα στειλε κανα φιλο σου στο σχολειο
nikos papadimit Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα online ακόμα και κανείς δε ξέρει πότε και αν θα βγουν. κ τωρα τι κανω?
slipknot Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 κ τωρα τι κανω? Ή αυτό που σου είπε ο Mika ή δοκίμασε να πάρεις ένα τηλέφωνο στο σχολείο. Λογικά αν τους εξηγήσεις την κατάσταση δεν θα αρνηθούν να σου πουν τους βαθμούς.
tsavi1991 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2009 ρε παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας και την εμπειρια σας.στις φετινες πανελληνιες εγραψα 16.533 στο 2ο και 4ο πεδιο καθως και 17.400 στο 5ο. το θεμα ειναι οτι θελω ως πρωτη επιλογη μαθηματικο.ομως σκεφτομαι και κατι με οικονομικα πχ διοικηση επιχειρησεων εσεις τι αποψη εχετε για τις σχολες αυτες?ποια πιστευετε ειναι ¨καλυτερη¨?
gvaggis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε ολους! Θέλω να ρωτησω αν στις πανελλήνιες υπάρχει η δυνατότηα να δει κάποιος το γραπτό του. Επίσης αν υπάρχει υποψία πως το γραπτό αξίζει για μεγαλύτερο βαθμό , υπάρχει δυνατότητα να γίνει αίτηση αναβαθμολόγησης; Οποιοσδήποτε μπορει να γνωρίζει θα με βοηθούσε απίστευτα!
clevercitizen Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα σε ολους!Θέλω να ρωτησω αν στις πανελλήνιες υπάρχει η δυνατότηα να δει κάποιος το γραπτό του. Επίσης αν υπάρχει υποψία πως το γραπτό αξίζει για μεγαλύτερο βαθμό , υπάρχει δυνατότητα να γίνει αίτηση αναβαθμολόγησης; Οποιοσδήποτε μπορει να γνωρίζει θα με βοηθούσε απίστευτα! Απ' όσο γνωρίζω μπορείς να πας δικαστικώς και να δεις το γραπτό σου στο βαθμολογικό κέντρο, τα κρατάνε για 1 χρόνο. Να αλλάξει ο βαθμός δε γίνεται. Για σιγουριά ρώτα κάποιον καθηγητή σου
gerr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Άλλαξε φέτος ο νόμος και μπορείς να δεις το γραπτό σου, αλλά δεν θυμάμαι τη διαδικασία (νομίζω κάνεις αίτηση). Απευθύνσου στη Δευτεροβάθμια της περιοχής σου ή στο σχολείο σου, αυτοί θα ξέρουν.
G_Zisis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι,όπως είπε παραπάνω ο φίλος,από φέτος μπορεί κάποιος να δει το γραπτό του,αλλά δεν υπάρχει περίπτωση για αναβαθμολόγηση.
slipknot Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Για να δεις το γραπτό σου κάνεις αίτηση το Σεπτέμβρη και δηλώνεις ποια μαθήματα θες να δεις. Για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες ρώτα στο σχολείο σου, λογικά θα γνωρίζουν.
Nonos-G4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Ξεχάσατε το ότι πληρώνεις για να δεις το γραπτό σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.