nikolhs Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 καλησπερα σ ολους κ καλη επιτυχια σ'αυτους π δινουν..Δινω κ εγω για 2η φορα φετος μια κ την πρωτη απλως επιασα την βαση κ περασα σε μια τυχαια σχολη...η αληθεια ειναι οτι διαβασα μονο τις μερες μεταξυ εξετασεων κ αυτο οποτε δεν κοιμομουν η καυλαντιζα!φετος ενω ελεγα πως θα διαβασω ασχοληθηκα μονο τις 3 βδομαδες πριν τις εξετασεις κ πιστευω πως θα παω αρκετα καλυτερα...τελος παντων...γραφω για να μοιραστω την λογικη του οτι οι πανελληνιες ειναι απλως εξετασεις που εχουν παρει τερατωδη κ καθοριστικη μορφη απο φροντηστηρια κ αλλους ηλιθιους φορεις....ειναι ενα lifestyle που στο πλασαρουνε πακετο με το φοβο και το αγχος....δεν τελειωσε δα κ ο κοσμος,δεν ειναι δα κ τιποτα....εξετασεις ιουνιου ειναι με περισσοτερους υποψηφιους κ λιγοτερη υλη....η μηπως αμα πετυχεις εκανες την τυχη σ???εγω παω φετος με τον στοχο να εξεφτελισω το θεσμο κ με 2 η τρεις βδομαδες διαβασματος να γραψω αυτο το βαθμο π οταν θα τν λεω σε καποιον θα νομιζει οτι διαβαζα τουλαχιστον τρεις μηνες...κ πανω απο ολα θα το ξερω οτι αυτο ειναι μια φουσκα κ θ νιωθω καλυτερα....τελος παντων..ολο αυτο το εγραψα γιατι με βοηθησε να δω με αλλο ματι κ να διαβασω πιο ουσιαστικα κ με περισσοτερη ορεξη...μπορει να βοηθησει κ αλλους....αλλα μπορει κ να ειναι μια ηλιθιοτητα..ποιος ξερει?...δικη μου ηλιθιοτητα!οκ...το παρατραβηξα!καλη επιτυχια κ με καθαρο το κουτελο........
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Εσυ δεν "εχεις τον Θεο σου" χααχ!! Παιδια καλη μας επιτυχια! Αντε, αυριο τετοια ωρα θα γραφουμε! Παντως εγω που δινω δευτερη φορα το εχω δει πολυ πιο ψυχραιμα και σφαιρικα, παρολο που δεν εχω διαβασει πολυ.
afentiko Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Ευρωπαϊκή ένωση θα πέσει παιδιά, έχω έμπνευση πιστέψτε με. Και γω δίνω φέτος πρώτη φορά.
serlinios Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Σήμερα δεν πρέπει κανείς να κάτσει μέσα για διάβασμα. Θα βγούμε όλοι έξω για να ξελαμπικάρουμε και άυριο το πρωί ένα καλό πρωινό με μέλι φρούτα και τοστ και από νωρις στο σχολείο για να προλάβουμε να πιούμε καφέ πριν τις εξετάσεις.
pappous_soulis Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Άντε, τυχερούληδες. (Μου λείπει το σασπένς ) Καλή επιτυχία, και να θυμάστε, ψυχραιμία > all
explorer21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Έκθεση,μακράν το πιό βαρετό μάθημα τόσο βαρετό πού το γράφεις χωρίς άγχοςΕυτυχώς περάσαν αυτές οι "ωραίες":X εποχές πού έδινα πανελλήνιες... 'Α και ξέχασα Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν:-D
Qaara Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 το μόνο που θυμάμαι απο τις εξετάσεις είναι πως μετά από τόσες ασκήσεις, τόσα φροντιστήρια, τόρα ιδρωτα μέσ'το καλοκαίρι, αϊπτιες, νευρώσεις στομάχου και δεν θυμαμε εγω τι άλλο κατάφερα να βγάλω 14, δεν είμαι το ποιο έξυπνο παιδί του κοσμου και για μένα ήταν κατόρθωμα. το μόνο που μου είπαν οι γονείς μου "14 μόνο ? δεν διάβασες, τι τόσο δυσκολα είναι" σαν να λένε "τι τόσο βλάκας είσαι"
karabouzouk... Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 το μόνο που θυμάμαι απο τις εξετάσεις είναι πως μετά από τόσες ασκήσεις, τόσα φροντιστήρια, τόρα ιδρωτα μέσ'το καλοκαίρι, αϊπτιες, νευρώσεις στομάχου και δεν θυμαμε εγω τι άλλο κατάφερα να βγάλω 14, δεν είμαι το ποιο έξυπνο παιδί του κοσμου και για μένα ήταν κατόρθωμα. το μόνο που μου είπαν οι γονείς μου "14 μόνο ? δεν διάβασες, τι τόσο δυσκολα είναι" σαν να λένε "τι τόσο βλάκας είσαι" Οι γονείς σου τι είναι..? εννοώ τι δουλειά κάνουν..! πυρηνικοί φυσικοί..!!? Και γω 14.000 μόρια έβγαλα αλλά δεν είπαν τίποτα, ούτε τους έπαιρνε να πουν, ούτε μετράνε τίποτα οι παννελήνιες για να εχουν λόγο να πουν αλλά και ούτε το έκανα γι αυτούς και τον καλό \ κακό τους λόγο.....για μένα το έκανα και ελπίζω και συ το ίδιο..
kostetos Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Σήμερα δεν πρέπει κανείς να κάτσει μέσα για διάβασμα.Θα βγούμε όλοι έξω για να ξελαμπικάρουμε και άυριο το πρωί ένα καλό πρωινό με μέλι φρούτα και τοστ και από νωρις στο σχολείο για να προλάβουμε να πιούμε καφέ πριν τις εξετάσεις. Ανετο σε βρισκω.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:22 ---------- θεος..χαχαχαχα:lol:
we_will_rise Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Καλή τύχη σε όλους σας, χωρίς άγχος και συγκεντρωμένοι και όλα θα πάνε καλά !
insomniaK Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Στο χέρι κράταγαν το στυλό και με κινήσεις που διδάσκονται τα τελευταία 12-13 χρόνια σχημάτισαν σύμβολα πάνω σε χαρτί, που παρόμοια τους βγαίνουν και από το πληκτρολόγιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.