Προς το περιεχόμενο

Gpu Ati 3650 σε λαπτοπ. Ειναι καλη??

alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια θελω να παρω ενα λαπτοπ. Το θελω και για παιχνιδια ομως.

Για αυτο ρωταω και εσας. Αν θελω να παιξω Gears of Wars ή Crysis σε λαπτοπ με καρτα γραφικων Ατι 3650 θα την παλεψει με High ή εστω Μedium settings???

Τι λετε??

To laptop αυτο εννοω --> http://www.multirama.gr/products/product?pid=0362657&catid=010200

Δημοσ.

ρε φιλε δε θελω να σε πριξω....αλλα παρε με τοσα λεφτα ενα desktop το λαπτοπ με παιχνιδια θα ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες:-)

Δημοσ.
ρε φιλε δε θελω να σε πριξω....αλλα παρε με τοσα λεφτα ενα desktop το λαπτοπ με παιχνιδια θα ανεβαζει τρελες θερμοκρασιες:-)

1. Σιγα γιατι να με πριξεις??

2. Δεν εχω χωρο για δευτερο pc :P

3. Θελω ευεληξια;)

Δημοσ.

Ακυρο. Το Multirama έχει λάθος specs...

H 3650 είναι μια χαρά για games.

Πάντως αν θέλεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο πήγαινε αλλού, η διαφορά τιμής είναι χαώδης.

Επίσης (αν ψάχνεις πάντα σε 17'') ακόμα φθηνότερα υπάρχει το Aspire 7730G-644G32MN (πάει ξεφύγαμε τελείως..προτίνουμε και Acer...θα πέσουμε σε ανυποληψία :lol: ) που φοράει την ισχυρότερη 9600GT.

Σύγκρινα λίγο τα specs των Acer-FS...πολύ καλύτερη περίπτωση το Acer για όποιον...(ας γίνω λιγό κακός)...ψάχνει προβλήματα :-D . Οχι εντάξει για όποιον ψάχνει σχετικά οικονομική λύση για gaming και για τον α,β λόγο θέλει/χρειάζεται φορητό υπολογιστή (17').

Ιδιας ισχύς επεξεργαστής, ισχυρότερη κάρτα γραφικών, ίδια μνήμη και 200 ευρώ φθηνότερο. Οκ έχει μικρότερο σκληρό 320 αντί 500 και "επισήμως" 1 έτος εγγύηση αλλά πάλι η διαφορά στη τιμή τα υπερκαλύπτει.

Δημοσ.

Εγω φιλε αφου εισαι διατεθειμενος να δωσεις μεχρι 1200 ευρω για 17αρι θα σου προτεινα ενα απ'αυτα τα 3.

HP Pavilion dv7-1130ev

HP Pavilion dv7-1150ev

HP Pavilion Bronze dv7-1199ev

το τελευταιο ειναι ο,τι πιο κιτς εχω δει σε laptop αλλα ο καθενας εχει τα γουστα του.

Με την ati 3650 δε θα κανεις πολλα πραγματα στα παιχνιδια, προτιμησε την 9600gt.

• Super Moderators
Δημοσ.
H 3650 είναι μια χαρά για games.

όχι για το Crysis πάντως που αναφέρει στο αρχικό post

Δημοσ.

Κοιτα ωραια ολα αυτα που λες φιλε michalis αλλα δε νομιζω πως θα επιλεξω acer. Ειδα πως εχει πολυ καλα specs για την τιμη του. Αλλα οπως ειπες κι εσυ αν θες προβληματα μονο επειλεγεις acer. :-)

Thresh δε θα την παλεψει λες ουτε σε medium settings το Crysis με την 3650 ???

Φιλε epivitor ειδα τις επιλογες που μου προτεινεις. Ειναι οντως καλες ευκαιριες απο ο,τι βλεπω. Και καλυτερη καρτα γραφικων.

Θα το σκεφτω. Κι αν καποιος εχει να προτεινει κατι αλλο ευπροσδεκτο.

Παντως να μη προτιμησω το λαπτοπ που ειχα δει αρχικα λετε ε??

Σας ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια

• Moderators
Δημοσ.
που φοράει την ισχυρότερη 9600GT.

9600 GTM φοραει, ειναι αρκετα πιο ανισχυρη απο την 9600GT (που ειναι για desktop pc).

Thresh δε θα την παλεψει λες ουτε σε medium settings το Crysis με την 3650 ???

Χλωμο. Η 9500GT παντως (που ειναι για desktop και καλυτερη απο την 3650), ισα ισα τη παλευει σε 1280 αναλυση στο medium.

Βεβαια, δεν νομιζω να ειναι ο "προορισμος των laptops" να παιζουν το πιο βαρυ παιχνιδι μεχρι τωρα...

Δημοσ.
9600 GTM φοραει, ειναι αρκετα πιο ανισχυρη απο την 9600GT (που ειναι για desktop pc).

Nope...δεν υπάρχει 9600 GTM, αλλά Nvidia GeForce 9600M GT.

Επειδή είμαστε στην ενότητα Φορητοί υπολογιστές και όχι Σταθεροί όταν γράφουμε 9600GT φαντάζομαι όλοι καταλαβαίνουμε ότι εννοούμε 9600M GT και όχι την αντίστοιχη 9600GT για σταθερούς στους φορητούς υπολογιστές.

Το παραπάνω γίνεται για λόγους συντομίας (ναι ενός γράμματος :P) αλλά κυρίως κοινής λογικής. Αλλιώς αντίστιχα όταν γράφουμε ότι ο τάδε φορητός φοράει την ATI 3650 θα πρέπει να καθόμαστε να εξηγούμε ότι ναι μεν 3650 αλλά την Mobile έκδοση (ATI Mobility Radeon HD 3650) και όχι στην αντίστοιχης ισχύς Ati για την ATI HD 3650 για σταθερούς.

Αυτά..εντελώς φιλικά...αλλιώς θα γίνουμε λεξιθήρες και θα ψάχνουμε αν ο κάθε κωδικός που έχει γραφεί είναι σωστός κοκ...

Αναφορικά με το Crysis τώρα και αν το σηκώνει η 3650 εγώ δεν έχω άποψη (Δεν το έχω παίξει ποτέ!! :shock: που να το παίξω δηλαδή με την X3100 του φορητού μου, αν και γενικά δεν είμαι πολύ fan του συγκεκριμένου είδους)...γενικά για παιγνίδια είναι οκ αλλά για το συγκεκριμένο δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει. Σίγουρα όμως θα προτιμούσα την 9600ΜGT :-) ή κάτι αντίστοιχου επιπέδου. Για να είμαι όμως ειλικρινής Pavillion ΔΕΝ θα αγόραζα. Χίλιες φορές τα κ@λοAcer από τα Pavilion. Τουλάχιστον στα Acer για τα ίδια σκ@τά πληρώνεις λιγότερα, στα Pavilion σε πιάνουν 2 φορές μακάκα δηλαδή.

Αλλιώς αν είχα ρευστό (1200+) θα πήγαινα για φορητό απο business σειρές και όχι για όλους τους γυαλιστερούς πλαστικούς κουβάδες.

Χαιρετώ φιλικά.

• Moderators
Δημοσ.

Εχεις δικαιο και το γνωριζω πως η σωστη ονοματολογια κατα nvidia ειναι xxxxM GT, αλλα οταν το προφερω δε μου καθεται καλα, οποτε χρησιμοποιω το GTM για να γινομαι σαφης.

Απο κει και περα, προφανως και αναφερομαστε στην Mobile εκδοση, αλλα καλο θα ηταν να μην την εξισωνουμε καθως ειναι στην πραγματικοτητα πολυ χαμηλοτερων επιδοσεων. Ενδεικτικα να αναφερω οτι η 9600M GT (GTM) εχει επιδοσεις χειροτερες απο την 9500GT για desktop (και ισαξιες ή λιγο καλυτερες της 9400GT).

Βεβαια κατι αντιστοιχο συμβαινει και με τη mobility HD3650.

Επειδη εχω την 9500GT για desktop, κι επειδη εχω δοκιμασει να τρεξω Crysis σε medium, πρεπει να σου αναφερω οτι τα καταφερνει μεν, χωρις ιδιαιτερες αξιωσεις δε.

Συνεπως, σε ενα laptop, οπου η 9600GTM ειναι χειροτερη απο την 9500GT του ενος απο τους υπολογιστες μου, και πολυ πιθανον και ο επεξεργαστης να ειναι (χειροτερος), εκει ακριβως εγκειται ο χαρακτηρισμος "χλωμο" που εδωσα στο αν θα μπορει να το παιξει με 9600GTM - ποσο μαλλον με M 3650.

(Εχω αρχισει και 21 centurιάζομαι :P )

Δημοσ.
Τουλάχιστον στα Acer για τα ίδια σκ@τά πληρώνεις λιγότερα, στα Pavilion σε πιάνουν 2 φορές μακάκα δηλαδή.

Εγραψες !!!!!!!!!!!!!!! :-)

Αλλα ειναι αληθει πως η ΗΡ ειναι τοσο χαλια?? Δεν εχω ακουσει και τα χειροτερα λογια εως τωρα χωρις βαιβαια να εχω ασχοληθει με λαπτοπ και πολυ.

Βασικα εχω υπολογιστη για παιχνιδια. Απλα αφου θα παρω λαπτοπ προσπαθω να βρω ενα που να εχει και καλη καρτα γραφικων για να παιζει και κανα παιχνιδι της προκοπης .

Απο οσα ειπωθηκαν ως τωρα η 3650M σε σχεση με ενα desktop ειναι ισαξια της 9400 GT. Αυτο δε μ'αρεσει αφου η 9400 GT ειναι χαλια. :-D

Τουλαχιστον απο οσα καταλαβα παω για 9600Μ GT.

Ποια ειναι καλυτερη απο την 9600Μ GT??

Δημοσ.

Ριξε ενα βλεφαρο εδω για να δεις ποιες ειναι χειροτερες και ποιες καλυτερες απο την 9600m gt.

Kατα τη γνωμη μου παντως τα pavilion ειναι καλυτερα απο τα acer και για το service τους καμια συγκριση (τα hp εχουν σαφως καλυτερο)

Δημοσ.

alexis333 για να μην σου χαλάσουμε το thread (lol) και το κάνουμε Acer vs HP (Pavillion εννοείται όχι Compaq) νομίζω ότι από ότι είπαν τα παιδιά που εμπειρία από το παιγνίδι να κοιτάξεις φορητό με κάρτα γραφικών από την γνωστή λίστα που έδωσε ο epivitor να είναι στη πρώτη 40άδα (βαριά-βαριά 50άδα αν σκεφτείς ότι η NVIDIA GeForce 9600M GT είναι 50ή) ώστε να σε καλύπτει και για 1-2 χρόνια μετά.

Γιατί αν είναι να δώσεις 1300 ευρώ και με το που πας να τρέξεις βαρύ παιγνίδι δεις ότι δεν τραβάει το καράβι...βράστα...σε βλέπω μετά να ανοίγεις θέμα "Βοήθεια καινούριο φορητό σέρνεται σε παιγνίδια πως να το επιστρέψω στο κατάστημα".

...μάλλον θα πρέπει να πας προς nVidia Geforce 9700M GTS ή nVidia Quadro FX 2700M δηλαδή προς Toshiba Qosmio X300-130 ή HP EliteBook 8730w FU467EA...αλλά ανέβηκες ήδη στα 1500 ευρώ...

Πόσα χρήματα διαθέτεις μαχ?

Μετά από όλα αυτά θέλεις ακόμα φορητό?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...