mihalakis Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Τι γίνεται σε περίπτωση που χαθεί το serial number των windows? Έχω τα δισκάκια (1 ΧΡ, 1 vista). To αυτοκόλλητο με το s/n έχει καταστραφεί και στους 2 υπολογιστές, καθώς και οι σκληροί και μητρικές (δεν ξερω και τι άλλο) οπότε δεν μπορώ να τα ανακτήσω. Τα μηχανηματα ηταν σε εποχιακη επιχείρηση και το χειμωνα ηταν αποθηκευμενα ξαπλωτα σε χωρο που εβαλε νερακι....
crc2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δοκίμασε , χωρίς να ξέρω αν θα πετύχει, αλλα αν ήταν δηλωμένα στην microsoft , δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί τους μήπως μπορούν και απο τα δηλωμένα στοιχεία να σε βοηθήσουν!!!
mvaggel Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μήπως πρέπει να ανησυχείς περισσότερο για τα ίδια τα μηχανήματα, μετά τη συνάντησή τους με το νεράκι? Όσο για τα sn, έχω την εντύπωση πως υπό ορισμένες συνθήκες μπορούσες να πάρεις καινούρια από MS. Δε θυμάμαι που το είχα διαβάσει.
mihalakis Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 δεν ανησυχω πλεον για τα μηχανήματα....παρέδωσαν πνέυμα πλέον, οπότε προσπαθώ να σώσω οτι γίνεται....Έτσι κι αλλιώς τα είχαν τα χρονάκια τους. Τα τιμολόγια αγοράς των παραθυριών υπάρχουν ακόμα, όπως και τa cd. Ίσως να μπορέσουν να μου στειλουν νεα απο τη microsoft...
orck Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 ναι χαλαρα, περιμενε να δεις με τι προθυμια θα σου στειλουν οσες φορες εχω μιλησει με ms αισθανομουν οτι μιλαω με την εφορια
tetod17 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Φιλε αν το pc ανοιγει τότε μπορεις να δεις το s/n με Τuneup 2008 η 2007
Land_Of_Banania Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 ναι χαλαρα, περιμενε να δεις με τι προθυμια θα σου στειλουνοσες φορες εχω μιλησει με ms αισθανομουν οτι μιλαω με την εφορια Α γεια σου.. έχουν το υφάκι "κάτι κρύβεις εσύ και τώρα σε πιάσαμε"..
mihalakis Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Τους πήρα τηλέφωνο και τους εξήγησα, και πραγματικά νόμισα οτι μιλούσα με ρομπότ της εφορίας....Ο άνθρωπος δεν φταίει τίποτα, φυσικά. αφού έτσι τους δασκαλεύουν να μιλάνε. Η ουσία είναι οτι ενώ έχω το δισκάκι, και τα τιμολόγια αγοράς δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα παραθύρια τούτα γιατί δεν υπάρχει το αυτοκόλλητο με το σειριακό αριθμό. Αυτοί δεν μπορούν να δώσουν άλλο, και με παρέπεμψε στο μαγαζί που το αγόρασα επειδή ήταν ΟΕΜ η έκδοση, όχι για να μου δώσουν καινούριο, αλλά για να αγοράσω νέα άδεια χρήσης (ήτοι άλλα 160 περίπου ευρώ για 2 εκδόσεις για ένα λειτουργικό παλιό και ένα που οδεύει προς αντικατάσταση). Ουσιαστικά αυτό που μου είπε είναι οτι αγοράζω την άδεια χρήσης οταν αγοράζω παραθύρια, και η άδεια χρήσης είναι το αυτοκόλλητο. Την επόμενη φορά (αν υπάρξει) που θα ξαναγοράσω γνήσιο λειτουργικό θα το σκεφτώ να κολλήσω αυτοκολλητάκι. Στους υπολογιστές αυτούς συχνά κάθονται και μικρά παιδιά και κάλλιστα μπορούν να το ξεκολλήσουν (έχουν κάνει και χειρότερα).
Bspus Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Εγω παντα οταν φτιαχνω μηχανηματα κολλαω το αυτοκολλητο και απο πανω σελοτεηπ. Διαφορετικα σιγουρα θα χαθει η θα καταστραφει Δες αν μπορεις να παρεις τους δισκους και να τους βαλεις σε αλλο μηχανημα μπας και μπεις στα windows και απο εκει να δεις το s/n
συννεφάκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Ρε παιδιά, για το κλειδί δε μιλάμε? Υπάρχουν άπειρα προγραμματάκια, που βρίσκουν το κλειδί στο πι και φι! Θα βάλεις το cd σε έναν υπολογιστή που να λειτουργεί και θα τρέξεις ένα τέτοιο προγραμματάκι, που να βρίσκει το κλειδί του cd, χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσεις. (Λάθος κατάλαβα? Αυτό δε λέτε?)
katerina_a_86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Έχουν χαλάσει οι δίσκοι του λεει ο άνθρωπος και δεν μπορεί να ανακτήσει τα s/n. Στο cd δεν νομίζω να έχει s/n. (Γιατί δεν βάζεις σπασμένα να ησυχάσεις?, εξάλλου τα τιμολόγια τα έχεις, θα σου ελέγξουν τα pc?)
orck Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 οχι, πληρωνωντας τα χρηματα για το λειτουργικο δεν αγοραζεις το χαρτι που εχει το αυτοκολητο με τα νουμερα ουτε το πλαστικο που εχει το cd/dvd αγοραζεις το δικαιωμα σου να χρησιμοποιεις το λειτουργικο συστημα ειναι τοσο λαλακες εκει στην ms που νομιζουν οτι ειμαστε ολοι υπηρετες τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.