Προς το περιεχόμενο

Πως φεύγει η τσιγαρίλα;

Narayan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο XBOX 360 του οποίου ο προηγούμενος κάτοχος ήταν καπνιστής. Χειριστήρια, καλώδια κ.λ.π. μυρίζουν τσιγαρίλα που δεν φεύγει με καθάρισμα με υγρά πανάκια χλωρίνης.

Με τι να τα καθαρίσω για να μην μυρίζουν;

Δημοσ.

Πωπω, αηδίασα από την περιγραφή, αν και καπνιστής!

Θα δοκίμαζα με κάποιο καθαριστικό που να έχει έντονο άρωμα (π.χ. λεμόνι). Reapply as needed...

Δημοσ.

Δοκιμασε σε καθαρο οινοπνευμα να προσθεσεις 1-2% αιθεριο ελαιο,οποιο αρωμα σου αρεσει.Μετα το σταζεις σε λιγο χαρτι,μην χρησιμοποιησεις βαμβακι γιατι αφηνει ινες,και περασε τα σημεια που μυριζουν.Ειναι και τα δυο πολυ πτητικα οποτε δεν θα σου δημιουργησουν προβλημα.Οταν θα διαλυσεις το αιθεριο ελαιο στο οινοπνεμα,επειδη δεν ομογενοποιηθουν 100% ανακινησε το δυνατα για κανα πενταλεπτο πριν το χρησιμοποιησεις.

Δημοσ.
Αγόρασα ένα μεταχειρισμένο XBOX 360 του οποίου ο προηγούμενος κάτοχος ήταν καπνιστής. Χειριστήρια, καλώδια κ.λ.π. μυρίζουν τσιγαρίλα που δεν φεύγει με καθάρισμα με υγρά πανάκια χλωρίνης.

Βγάλ'τα στο μπαλκόνι σε σημείο που να μην έχει υγρασία και ασ'το να πάρει αέρα για κανά δυο μέρες.

Απο δω και στο εξής θα θέτω επιπλέον κριτίρια όταν θα ψάχνομαι για μεταχειρισμένα. :P

Δημοσ.

Πρέπει να ζητάμε και μείωση τιμής σε κάτι τέτοια. Ειδικά αν είναι και κιτρινισμένα (σιχαμάρα). Στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δλδ πώς φεύγει ένα 500άρικο χαλαρά από την τιμή αν ο προηγούμενος κάπνιζε;

Πάντως δοκίμασε να το ψεκάσεις και με αποσμητικό χώρου απ' αυτά που γράφουν πάνω οτι διώχνουν την τσιγαρίλα, και μετά να το αφήσεις να αεριστεί. Το είχα κάνει με ένα πολύ παλιό μου pc με λευκό κουτί, που μετά από 2 μέρες στο σέρβις είχε κιτρινίσει ελαφρώς και μύριζε σαν τασάκι. Αν είναι δυνατόν. Τρελά ντουμάνια οι τεχνικοί.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά... θα δοκιμάσω περισσότερες από μία μεθόδους από αυτές που αναφέρθηκαν για να δω ποιά είναι πιο αποτελεσματική.

Για την τιμή που το πήρα πάντως δεν μπορώ να παραπονεθώ επειδή ήταν πραγματικά σκότωμα... απλά θα χρειαστεί τώρα να ασχοληθώ λίγο για να γίνει σένιο.

Δημοσ.

Nα πω κι εγώ τα δικά μου.Η μαγειρική σόδα υποτίθεται εξουδετερώνει οσμές.Είχα βάλει σε τασάκι στον πάτο και από πάνω έριχναν τις στάχτες και τις γόπες και δε μύριζε τσιγαρίλα ο τόπος.

Οπότε μπορείς ίσως να διαλύσεις σε νερό και με πανάκι να τα περάσεις μία.

Δημοσ.
Nα πω κι εγώ τα δικά μου.Η μαγειρική σόδα υποτίθεται εξουδετερώνει οσμές.Είχα βάλει σε τασάκι στον πάτο και από πάνω έριχναν τις στάχτες και τις γόπες και δε μύριζε τσιγαρίλα ο τόπος.

Οπότε μπορείς ίσως να διαλύσεις σε νερό και με πανάκι να τα περάσεις μία.

πολυ καλη η σοδα,αποδιδει κ στις οσμες απο ψυγεια.

• Super Moderators
Δημοσ.

παρόμοιο μου είχε συμβεί με ένα καλώδιο DVI-D που είχα πάρει από ένα κατάστημα με ηλεκτρονικά, γύρισα σπίτι και βρώμαγε τσιγαρίλα το δωματίο από το καλώδιο (και ήταν και καινούριο)! απλά έλεος...

το καθάρισα με οινόπνευμα, το άφησα και μέρα έξω στο μπαλκόνι και ξεβρώμισε...

Δημοσ.

Azax με διπλάσιο amoniazol.Δηλαδή το κλασσικό λευκό μπουκάλι.Βρέξε ένα πανί και άρχισε δουλειά.Η Κιτρινίλα φεύγει σίγουρα,για τη μυρωδιά δε ξέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...