Προς το περιεχόμενο

Μετα το reboot των windows XP το pc σβηνει οτι εχω εγκαταστησει πριν το reboot!!!

atutaleg36

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα προβλημα και εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω απαντηση.

Ανοιγω τον υπολογιστη μου και εγκαθιστω διαφορα προγραμματα η δημιουργω διαφορους φακελους.Αφου κλεισω τον υπολογιστη μου και τον κανω restart οτι διεργασια ειχα κανει προηγουμενως(πχ.τα εγκατεστημενα προγραμματα και η δημιουργια φακελων)σβηνονται αυτοματως και ο υπολογιστης μου ξεκιναει με τα ιδια δεδομενα καθε φορα.Δηλαδη γινεται ακριβως το ιδιο με αυτο που κανει το προγραμμα Deep Freeze.Δεν αφηνει δλδ να αλλαζουμε οτιδηποτε στον υπολογιστη απο την αρχικη μορφη του.Το pc μου το σωσε μια κοπελα απο ενα φροντιστηριο για να της λυσω το προβλημα.Δεν θυμαται το ονομα του τεχνικου που της ειχε εγκαταστησει τους υπολογιστες.Στο add remove programs δεν εχει τπτ.στα programs εχει μονο το total commander και τα office.To deep freeze δεν πρεπει να ειναι εγκατεστημενο γιατι δεν υπαρχει πουθενα εικονιδιακη του.επισης προγραμματα οπως το unfreeze που εβαλα δεν το βρισκουν.Σας παρακαλω βοηθηστε με!!!Δεν αντεχω ΑΛΛΟ!!!!!

Σας ευχαριστω!!!!

Δημοσ.

Φιλε firewalker εισαι φοβερος.αυτο ειναι.δεν το πιστευα κιομως ειναι αυτο.εχει μια πολυ μικρη pci μεσα την οποια οταν την αφαιρω και κανω reboot τα δεδομενα παραμενουν.το προβλημα τωρα ειναι ομως οτι μετα απο λιγο το pc κολλαει.τωρα τι μπορει να φταιει.δωσε μου λιγο τα φωτα σου να βγω απο τον λαβυρινθο!!!

Δημοσ.

πρεπει να ειναι η returnstar recovery card v11.5.Δεν το λεει πανω στην καρτα απλα το βρηκα σε εναν καταλογο μεσα στο program files.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:29 ----------

thanx σε ολους!!!ok λυθηκε το προβλημα.επρεπε κατα την εκκινηση να πατησω space και κατοπιν με τον καταλληλο κωδικο να μπω στις ρυθμισεις του προγραμματος οπου αλλαξα την επιλογη recovery mode.η βοηθεια σας ηταν πολυ σημαντικη.

ευχαριστω ξανα!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...