Προς το περιεχόμενο

The truth is out there

katerina_a_86

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εντάξει, ματαιοπονώ, το ξέρω, αλλά μήπως θα ήθελες να μας εξηγήσεις γιατί, αν "πει κανείς για μάζα κτλ κτλ" θα γελάσεις;

• Απαντ. 203
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πείτε του κάποιος την αλήθεια.Μας ρουφάνε δυο γιγάντιες χελώνες που και στηρίζουν τη γη στο καβούκι τους.Αυτό θα το πιστέψει σίγουρα.

Δημοσ.
Εντάξει, ματαιοπονώ, το ξέρω, αλλά μήπως θα ήθελες να μας εξηγήσεις γιατί, αν "πει κανείς για μάζα κτλ κτλ" θα γελάσεις;

Γιατί η βαρυτική δύναμη δεν έχει ερμηνευτεί ακόμα. Εκεί το πάει...

Επειδή όμως δεν τα απαντήσαμε όλα ακόμα δεν σημαίνει πως ή επιστήμη είναι άχρηστη.

Θα απαντηθούν όλα κάποτε.

Δημοσ.
Πείτε του κάποιος την αλήθεια.Μας ρουφάνε δυο γιγάντιες χελώνες που και στηρίζουν τη γη στο καβούκι τους.Αυτό θα το πιστέψει σίγουρα.

ρε μην εισαι ψευτης! ο ατλας κραταει την γη

Δημοσ.

τη ειναι η βαρυτητα?

τι ειναι αυτο που μας τραβαει προς τη γη?

Μήπως χτύπησε το σασί την ώρα που το φτιάχναν οι εξωγήινοι;

Για ελάττωμα μου κάνει

Δημοσ.

πιστευετε στην εξελιξη volume 2 εγινε το thread :D

Aledjo

λες οτι πως γινεται τοσα ειδη να ειναι τελεια! και ομως δεν ειναι, τοσα και τοσα ειδη εξαφανιζοντε γιατι δεν μπορουν να προσαρμοστουν σε νεες συνθηκες, τοσα ειδη εχουν εξαφανιστει και τοσα ειδη γινοντε τροφη για αλλα. Δεν ειναι ολα τελεια ετσι ?

λες επισης οτι ειναι ολα φτιαγμενα σε αναλογια, δηλαδη κατι γιγαντια δεντρα, φαλαινες, γιγαντια καλαμαρια κλπ γιατι υπαρχουν? αφου ο ανθρωπος δεν μπορει να το σκαρφαλωσει το δεντρο.

κατι αλλο μικρο που παρατηρησα, οι γυναικες και οι αντρες δεν εχουν διαφορα βιολογικα, μονο στο μυαλουδακι μας υπαρχει αυτη η κατηγοριοποιηση! Πες μου 4 χαρακτηριστικα που εχουν μονο οι γυναικες και 4 που εχουν μονο οι αντρες...

Δημοσ.

Aντρες: Πεος, ορχεις, προστατης, γενια

Γυναικες: Αιδοιο, κλειτοριδα, μεγαλα βυζια, μητρα

:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Aντρες: Πεος, ορχεις, προστατης, γενια

Γυναικες: Αιδοιο, κλειτοριδα, μεγαλα βυζια, μητρα

:lol::lol::lol:

ξεχασες το πιο σημαντικο!

οι γυναικες μπορουν να κανουν σεξ ολη μερα ενω οι αντρες οχι!

ισοτητα σου λεει μετα!

Δημοσ.
ξεχασες το πιο σημαντικο!

οι γυναικες μπορουν να κανουν σεξ ολη μερα ενω οι αντρες οχι!

ισοτητα σου λεει μετα!

ποιος στο ειπε αυτο....?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...