Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εντάξει, ματαιοπονώ, το ξέρω, αλλά μήπως θα ήθελες να μας εξηγήσεις γιατί, αν "πει κανείς για μάζα κτλ κτλ" θα γελάσεις;
slygeo87 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Πείτε του κάποιος την αλήθεια.Μας ρουφάνε δυο γιγάντιες χελώνες που και στηρίζουν τη γη στο καβούκι τους.Αυτό θα το πιστέψει σίγουρα.
katerina_a_86 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εντάξει, ματαιοπονώ, το ξέρω, αλλά μήπως θα ήθελες να μας εξηγήσεις γιατί, αν "πει κανείς για μάζα κτλ κτλ" θα γελάσεις; Γιατί η βαρυτική δύναμη δεν έχει ερμηνευτεί ακόμα. Εκεί το πάει... Επειδή όμως δεν τα απαντήσαμε όλα ακόμα δεν σημαίνει πως ή επιστήμη είναι άχρηστη. Θα απαντηθούν όλα κάποτε.
evabb Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Πείτε του κάποιος την αλήθεια.Μας ρουφάνε δυο γιγάντιες χελώνες που και στηρίζουν τη γη στο καβούκι τους.Αυτό θα το πιστέψει σίγουρα. ρε μην εισαι ψευτης! ο ατλας κραταει την γη
elven Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 τη ειναι η βαρυτητα? τι ειναι αυτο που μας τραβαει προς τη γη? Μήπως χτύπησε το σασί την ώρα που το φτιάχναν οι εξωγήινοι; Για ελάττωμα μου κάνει
evabb Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Μήπως χτύπησε το σασί την ώρα που το φτιάχναν οι εξωγήινοι;Για ελάττωμα μου κάνει στανταρ !!!
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 παπαλα......?Εχει μεινει λιγο ακομα popcorn.!
o_magazatoras Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δεν έρχεστε απ' το μαγαζάκι μου μπας και πουλήσω κανα βιβλίο; lol
biscoto Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 πιστευετε στην εξελιξη volume 2 εγινε το thread Aledjo λες οτι πως γινεται τοσα ειδη να ειναι τελεια! και ομως δεν ειναι, τοσα και τοσα ειδη εξαφανιζοντε γιατι δεν μπορουν να προσαρμοστουν σε νεες συνθηκες, τοσα ειδη εχουν εξαφανιστει και τοσα ειδη γινοντε τροφη για αλλα. Δεν ειναι ολα τελεια ετσι ? λες επισης οτι ειναι ολα φτιαγμενα σε αναλογια, δηλαδη κατι γιγαντια δεντρα, φαλαινες, γιγαντια καλαμαρια κλπ γιατι υπαρχουν? αφου ο ανθρωπος δεν μπορει να το σκαρφαλωσει το δεντρο. κατι αλλο μικρο που παρατηρησα, οι γυναικες και οι αντρες δεν εχουν διαφορα βιολογικα, μονο στο μυαλουδακι μας υπαρχει αυτη η κατηγοριοποιηση! Πες μου 4 χαρακτηριστικα που εχουν μονο οι γυναικες και 4 που εχουν μονο οι αντρες...
sheik Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Aντρες: Πεος, ορχεις, προστατης, γενια Γυναικες: Αιδοιο, κλειτοριδα, μεγαλα βυζια, μητρα :lol:
aledjo Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Aντρες: Πεος, ορχεις, προστατης, γενια Γυναικες: Αιδοιο, κλειτοριδα, μεγαλα βυζια, μητρα :lol: ξεχασες το πιο σημαντικο! οι γυναικες μπορουν να κανουν σεξ ολη μερα ενω οι αντρες οχι! ισοτητα σου λεει μετα!
tritonas00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 ξεχασες το πιο σημαντικο!οι γυναικες μπορουν να κανουν σεξ ολη μερα ενω οι αντρες οχι! ισοτητα σου λεει μετα! ποιος στο ειπε αυτο....?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.