Προς το περιεχόμενο

Eξαιρέσεις αντικαπνιστικού νόμου

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lucifer οταν βγαινω και λεω τι?Οτι το καπνισμα δεν επιφερει βεβαιοτητα καρκινου?Δεν καταλαβα ακριβως που βρισκεται το λαθος...Εκτος και αν θεωρειτε οτι αν καπνιζεις θα παθεις 100% βρογχογενη καρκινο..Οποτε οκ.Παω πασο.

+1 Dark.Aλλωστε τα smokers club δεν αποτελουν ελληνικη πατεντα.Μια βολτα στο Βερολινο θα σας πεισει.

• Απαντ. 308
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[NetHawk] δεν ξέρω αν θα πάθεις βρογχογενή καρκίνο. Μπορεί να πάθεις καρκίνο του λάρυγγα. Μπορεί να πάθεις καρκίνο του παγκρέατος. Μπορεί να πάθεις και να μάθεις. Μπορεί να μην πάθεις τίποτα, μπορεί και να πάθεις κάτι, μπορεί και τίποτα από τα δύο, όλα τα περιμένω. Το θέμα είναι πως υπάρχουν χιλιάδες μελέτες (όλα όσα λέω ως τώρα, αυτονόητα και γνωστά) που μιλάνε με νούμερα και ποσοστά και τέτοια ανηλεή και αδυσώπητα πράγματα.

Τώρα αν εσύ αυτό που λες είναι πως δεν εγγυάται 100% πιθανότητα καρκίνου, εντάξει, το δέχομαι. Αν οι πιθανότητες βέβαια είναι +90 ή +80 ή +40 τοις εκατό, το πρώτο που θα σκεφτώ δεν είναι "δόξα να 'χει ο Ιησούς ο Ποιμένας, δεν είναι 100%". Και για να μην παρεξηγούμαι, όλα αυτά στα γράφω με ένα Dunhill στο χέρι και έχοντας πλήρη επίγνωση πως έχω πολύ καλές πιθανότητες να είμαι αυτός ο ένας στους έξι ή καλύτερα, αυτός ο οποίος ανήκει στο μισό των αρρένων καπνιστών που θα πεθάνουν από αιτία άμεσα συνδεδεμένη με τα ωραία χημικά της British American Tobacco.

edit, επίσης θα ήθελα να προτείνω την διεξαγωγή μιας μετα-ανάλυσης με θέμα τους επιβαρυντικούς παράγοντες που αποτελεί το σύνολο των αντικαπνιστών ως προς την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου των όρχεων.

Δημοσ.

Kανένα δεν σπάει εύκολα.Σάλιωσε λίγο την άκρη του τσιγάρου, άναψε το και λύγισε το στη μέση ΌΣΟ θες. =ρ

Δημοσ.

Οι ορχεις σπανε ομως και μερικοι το καταφερνουν με τρομακτικη ευκολια.(Γενικως αναφερομαι)

Lucifer,απλα επισημανα οτι δεν προκειται για βεβαιοτητα.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Απο 'κει και περα αυτο που συνεχως επαναλαμβανω ματαια ειναι:αφηστε μας να καπνιζουμε εχοντας επιγνωση του προσδοκιμου ζωης μας,μακρυα σας.

Δημοσ.

Ε ναι, σε αυτό νομίζω συμφωνούν όλοι οι νοήμονες άνθρωποι, ανεξαρτήτως πλευράς.

Dark, τι εννοείς δε σπάν... άστο. =ρ

Δημοσ.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα αυτοκίνητα έχουν σταχτοδοχείο, και γιατί θα πρέπει να υπάρχει χώρος καπνιστών σε μαγαζιά.

Το τασάκι σε αρκετά αυτοκίνητα είναι στα extra..μπορείς να μην το αγοράσεις και να γλιτώσεις 100€.

Για να βάλεις 5 κέρματα ή καμιά καπότα, χαλαρώστε.

Έγραψε!:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Θα με συγχωρήσετε, αλλά πρέπει να φτιάξω μπιφτεκόπιτες και δε μπορώ να παρακολουθώ το πότε (το "αν" μας άφησε) θα ξεφύγει εντελώς το θέμα. Τα ποστ σβήνονται, αν απαντήσετε, καν' τε το χωρίς έμμεσες προσβολές και γενικά φιλιώστε βρε παλικάρια μου, ο νετχωκ ξεκαθάρισε τη θέση του, δεν είναι εν τέλει παράλογη απλώς φάνηκε έτσι, το ίδιο λέτε, όλοι άνθρωποι είμαστε, τι έχουμε να χωρίσουμε, peace love n marijuana και τέτοια.

Δημοσ.

nikos21aek, το ερώτημα για το τασάκι ήταν ρητορικό...

Ξαναρωτάω:

Αν έχω την συνήθεια να τρώω φασόλια και να αερίζομαι στη δουλειά στη παρέα και σε οποιοδήποτε χώρο...

Αν πλένομαι μια φορά το μήνα και βρωμάω...

Αν πετάω τα σκουπίδια μου όπου βρω...

Έχει δικαίωμα ο άμεσος περίγυρος να μου παραπονεθεί;

Δημοσ.

Το αρχικο θεμα ειναι οι εξαιρεσεις του νεου αντικαπνιστικου νομου που θα ισχυσει κανονικα απο 1 ιουλιου.

Η μονη εξαιρεση ειναι οτι σε μαγαζι κατω των 70 τετραγωνικων ο ιδιωκτητης θα μπορει να διαλεξει αν το μαγαζι θα ειναι καπνιστων ή μη καπνιστων.

Τα μαγαζια ανω των 70 τετραγωνικων μετρων μπορουν χωρις ομως να ειναι υποχρεωμενα να εχουν ενα ειδικο κλουβι αεροστεγως απομονωμενο απο τον υπολοιπο χωρο, για τους καπνιστες. Το καπνισμα σε ολο το υπολοιπο μαγαζι θα απαγορευεται απο τον νομο.

Πιθανον ολα τα μικρομαγαζα κατω απο 70 τετραγωνικα να διαλεξουν οι ιδιωκτητες τους να ειναι καπνιστων. ΟΜΩΣ ο νεος νομος λεει κατηγορηματικα οτι απαγορευεται το καπνισμα σε ολους τους χωρους εργασιας χωρις εξαιρεσεις. Αυτο δεν ερχεται σε αντιθεση με το "μαγαζι κατω απο 70 τετραγωνικα" ?

Ο φουρνος της γειτονιας μου ειναι μεν κατω απο 70 τετραγωνικα και θεωρητικα μπορει να γινει "καπνιστων", αλλα θεωρειται και χωρος εργασιας αρα απαγορευεται ρητα..

Ας μας διαφωτισει καποιος που ασχολειται με τους νομους..

Δημοσ.

Πιθανον ολα τα μικρομαγαζα κατω απο 70 τετραγωνικα να διαλεξουν οι ιδιωκτητες τους να ειναι καπνιστων. ΟΜΩΣ ο νεος νομος λεει κατηγορηματικα οτι απαγορευεται το καπνισμα σε ολους τους χωρους εργασιας χωρις εξαιρεσεις. Αυτο δεν ερχεται σε αντιθεση με το "μαγαζι κατω απο 70 τετραγωνικα" ?

Χαχα. Τώρα μου θύμησες το παράδοξο του Ράσελ με τα σύνολα!

Σε ένα χωριό όλοι οι άντρες πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά. Υπάρχει ένας μόνο κουρέας. Ο κουρέας ξυρίζει όλους αυτούς που δεν ξυρίζονται μόνοι τους. Ποιός όμως τότε ξυρίζει τον κουρέα;

:-D

Συνεχίστε...

Δημοσ.
Χαχα. Τώρα μου θύμησες το παράδοξο του Ράσελ με τα σύνολα!

Σε ένα χωριό όλοι οι άντρες πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά. Υπάρχει ένας μόνο κουρέας. Ο κουρέας ξυρίζει όλους αυτούς που δεν ξυρίζονται μόνοι τους. Ποιός όμως τότε ξυρίζει τον κουρέα;

:-D

Συνεχίστε...

Δεν το πες όλο :P

Αυτό που μπορείτε να κάνετε για το μέτρο είναι αυτό που έσωσε και μένα

nicorette_index.jpeg

Ρωτάμε γιατρό πρώτα εννοείτε

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Αυτό που μπορείτε να κάνετε για το μέτρο είναι αυτό που έσωσε και μένα

nicorette_index.jpeg

Ρωτάμε γιατρό πρώτα εννοείτε

Για όσους επιθυμούν να το κόψουν κι εγώ προτείνω το ίδιο. Μετά από 23 χρόνια, έκοψα το κάπνισμα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. :-)

Στην περίπτωσή μου, χρησιμοποίησα τα αυτοκόλλητα Nicorette (και όχι τις τσίχλες).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...