Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Ati MSI 4850

Galans

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα χθές αγόρασα την MSI 4850 512MB και την έβαλα στο PC μου. Ήθελα να τσεκάρω την κάρτα και πήγα να τρέξω 3DMARK06, αλλά δεν άνοιγε το 3DMARK06 και δεν αποκρινόταν. Το ίδιο με το PCMARK05 και με το ATITOOL.

Έβαλα τους τελευταίους drivers από την ATI αποτέλεσμα κανένα.

Σήμερα έκανα format και πέρασα τα win XP φρέσκα και προσεκτικά drivers κλπ.

Κανένα αποτέλεσμα.

Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι ?

Δημοσ.

Ναι έπαιξα το Pro Evolution9 αλλά μου έκανε μερικά σπασιματάκια. Με την Χ1950ΧΤΧ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Γενικά νοιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:38 ----------

Εντύπωση μου κάνει ότι οι τελευταίοι drivers δεν περιέχουν τους drivers για την Internal High Definition Audio κάρτα που έχει ενσωματωμένη η 4850. Βρήκα drivers από το ίντερνετ αλλά και πάλι τίποτα.

Δημοσ.

Με Τροφοδοσία δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί έχω μετρητή στην πρίζα και έχει φτάσει max 290Watt όλο το σύστημα στο PES09.

<a href=4850.th.jpg' alt='4850.th.jpg'>
Δημοσ.

Το σύστημα είναι Cpu Q6600,Cooler Thermalright 128SE, Mobo P5k-E, Ram Hyper x 2x2Gb, Psu Thermaltake 470, HDD Hitachi SATA II 300GB WD SATA II 160Gb, GPU MSI 4850 512MB, Case Antec Nine Hundred.

Απο θερμοκρασίες Cpu max 40C, Gpu idle 31C.

Δημοσ.

για δες ποσα A δίνει στις 12V γραμμές το τροφοδοτικό. παίζει και να μην σηκώνει το σύστημα σου.

δεν μπορείς να δοκιμάσεις κάνα τροφοδοτικό 500ari και πάνω?

edit:πάντως αν έχεις αυτό το τροφοδοτικό τότε είσαι OK!

http://www.thermaltake.com/product/Power/tr2power/w008990/w008990.asp

εκτος και δεν δίνει ότι υπόσχεται. αν δεν βρείς άκρη βεβαια δώστη πίσω για έλεγχο.

δεν φαντάζομαι να έχεις κάνει κάνα overclock? οι Q6600 είναι πρωταθλητές γίαυτό ρωτάω :P

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό είναι από τα γνωστά TR2, αλλά όσο μέτριο και να είναι, από τη στιγμή που η 1950ΧΤΧ καίει περισσότερο από την 4850, δε νομίζω να ευθύνεται αυτό. Εκτός κι αν βάρεσε μπιέλες..

Δημοσ.

και παλι αν τωρα δουλευει αψογα η 1950ΧΤΧ το PSU ειναι οκ. δεν θα φταιει αυτο λοιπον. εκτος και εχεις κανα φιλο με μεγαλυτερο τροφοδοτικο να την δοκιμασεις πηγαινε την πισω.

Δημοσ.

Τελειως Οfftopic:

Παιδια για να συνδεσουμε δυο καρτες σε crossfire χρειαζεται να εχουμε δυο cf bridges ή με μια μονο ειναι οκ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...