gio72 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Γεια χαρά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έχω ένα acer aspire 3020 και πρόσφατα άλλαξα τη μπαταρία. Μέχρι σήμερα όλα πηγαίναν καλά (διάρκεια 2,5 ώρες) αλλά ξαφνικά με το που ανάβω το μηχάνημα μετά από πλήρη φόρτιση μου βγάζει μύνημα ότι επειγόντως πρέπει να συνδεθεί με το ρεύμα και στο εικονίδιο δείχνει "άγνωστο υπόλοιπο μπαταρίας" αλλά το laptop δε σβήνει και συνεχίζει να δουλεύει.Όταν έβαλα την παλιά μπαταρία έδειχνε κανονικά το ποσοστό και το υπόλοιπο της μπαταρίας. Κάθε βοήθεια δεκτή Ευχαριστώ
basilis5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Γεια χαρά, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: έχω ένα acer aspire 3020 και πρόσφατα άλλαξα τη μπαταρία. Μέχρι σήμερα όλα πηγαίναν καλά (διάρκεια 2,5 ώρες) αλλά ξαφνικά με το που ανάβω το μηχάνημα μετά από πλήρη φόρτιση μου βγάζει μύνημα ότι επειγόντως πρέπει να συνδεθεί με το ρεύμα και στο εικονίδιο δείχνει "άγνωστο υπόλοιπο μπαταρίας" αλλά το laptop δε σβήνει και συνεχίζει να δουλεύει.Όταν έβαλα την παλιά μπαταρία έδειχνε κανονικά το ποσοστό και το υπόλοιπο της μπαταρίας. Κάθε βοήθεια δεκτή Ευχαριστώ η μπαταρια ειναι αυθεντικη; αναβαθμιση στο bios εχεις κανει;
gio72 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Οχι, δεν είναι αυθεντική. Την αγόρασα από το internet (Αγγλία) με 1 χρόνο εγγύηση. Αναβάθμιση στο Bios δεν έχω κάνει. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.