kostaz8 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Προσπαθώ εδώ και διάστημα να βάλω κιλά αλλά δεν μπορώ τρώω ότι βρω μπροστά μου για να βάλλω κανα κιλό αλλά τίποτε, έχω κληρονομιση και από τους γονείς μου τον γρήγορο ή υψηλό μεταβολισμό δεν ξέρω πως το λένε.Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι?
ippo00 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Υποθέτω θες πολύ protein και γυμναστική.... edit: Τώρα που το σκέφτομαι την ίδια μαλακία με τους χοντρούς κάνετε. Αντί για σωστή διατροφή και γυμναστική.. "τρώτε ότι βρείτε" (ενώ οι χοντροί αναλώνονται σε δίαιτες)
balakan Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Για να παρεις κιλα ( οπως και να χασεις ) καλο θα ηταν να γυμνασεις το σωμα σου . Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να δυναμωσεις τους μυς και να τους δωσεις ογκο . Η γυμναστικη απο μονη της δεν φτανει , θελει και την σωστη - καταληλη διατροφη . Φυσικα τα αποτελεσματα δεν θα φανουν αμεσα , θελει χρονο . Επιμονη , υπομονη και θεληση .
FallenAngelGR Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Θες να σου δωσω λιγο απο το δικο μου περιττο βαρος?
eSATA Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Τώρα που το σκέφτομαι την ίδια μαλακία με τους χοντρούς κάνετε. Αντί για σωστή διατροφή και γυμναστική.. "τρώτε ότι βρείτε" (ενώ οι χοντροί αναλώνονται σε δίαιτες) μπορουσες να το πεις και δοαφορετικα βεβαια...
De@th L0rd Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 μπορουσες να το πεις και δοαφορετιακ βεβαια... H φωτό στην υπογραφή σου απο πού είναι;
jason_rethymno Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Φίλε 16 χρονών είσαι.Και εγώ στα 16 με ύψος 1,80 ήμουνα 56 κιλά και τώρα στα 25 μου είμαι 80 κιλά. Και γυμναστική έκανα όλο και όλο στη ζωή μου 6-7 μήνες.
eSATA Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 H φωτό στην υπογραφή σου απο πού είναι; γιατι σου θυμιζει τιποτα;
pappous_soulis Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Προσπαθώ εδώ και διάστημα να βάλω κιλά αλλά δεν μπορώ τρώω ότι βρω μπροστά μου για να βάλλω κανα κιλό αλλά τίποτε, έχω κληρονομιση και από τους γονείς μου τον γρήγορο ή υψηλό μεταβολισμό δεν ξέρω πως το λένε.Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι? Πήγαινε σε κανά διαιτολόγο.
michael92 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Για να χάσεις κιλά, γυμναστική με έμφαση το τρέξιμο και ασκήσεις που καίνε θερμίδες, καθώς και μικρή μείωση της ποσότητας του φαγητού. Για να πάρεις κιλά, πρέπει να τρως πολύ συχνά κρέατα και γενικά τροφές με μεγάλα ποσοστά πρωτεΐνης καθώς και να κάνεις γυμναστική με έμφαση στα βάρη. Άμα πάρεις τα κιλά τρώγοντας απλά ότι να ναι θα είναι λοίπος και την περίοδο που παίρνουμε κιλά λόγω ηλικίας-μείωσης του μεταβολισμού γύρω στα 25-30 θα είσαι χοντρός, οπότε καλύτερα να πάρεις τα κιλά με γυμναστική και απλά σε εκείνη την ηλικία να μην είσαι γυμνασμένος αν την σταματήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.