Προς το περιεχόμενο

Γρήγορος μεταβολισμός|Συμβουλή

kostaz8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και διάστημα να βάλω κιλά αλλά δεν μπορώ τρώω ότι βρω μπροστά μου για να βάλλω κανα κιλό αλλά τίποτε, έχω κληρονομιση και από τους γονείς μου τον γρήγορο ή υψηλό μεταβολισμό δεν ξέρω πως το λένε.Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι?

Δημοσ.

Υποθέτω θες πολύ protein και γυμναστική....

edit: Τώρα που το σκέφτομαι την ίδια μαλακία με τους χοντρούς κάνετε. Αντί για σωστή διατροφή και γυμναστική.. "τρώτε ότι βρείτε" (ενώ οι χοντροί αναλώνονται σε δίαιτες)

Δημοσ.

Για να παρεις κιλα ( οπως και να χασεις ) καλο θα ηταν να γυμνασεις το σωμα σου . Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα να δυναμωσεις τους μυς και να τους δωσεις ογκο . Η γυμναστικη απο μονη της δεν φτανει , θελει και την σωστη - καταληλη διατροφη .

Φυσικα τα αποτελεσματα δεν θα φανουν αμεσα , θελει χρονο . Επιμονη , υπομονη και θεληση .

Δημοσ.
Τώρα που το σκέφτομαι την ίδια μαλακία με τους χοντρούς κάνετε. Αντί για σωστή διατροφή και γυμναστική.. "τρώτε ότι βρείτε" (ενώ οι χοντροί αναλώνονται σε δίαιτες)

μπορουσες να το πεις και δοαφορετικα βεβαια...

Δημοσ.
μπορουσες να το πεις και δοαφορετιακ βεβαια...

H φωτό στην υπογραφή σου απο πού είναι;

Δημοσ.

Φίλε 16 χρονών είσαι.Και εγώ στα 16 με ύψος 1,80 ήμουνα 56 κιλά

και τώρα στα 25 μου είμαι 80 κιλά.

Και γυμναστική έκανα όλο και όλο στη ζωή μου 6-7 μήνες.

Δημοσ.
Προσπαθώ εδώ και διάστημα να βάλω κιλά αλλά δεν μπορώ τρώω ότι βρω μπροστά μου για να βάλλω κανα κιλό αλλά τίποτε, έχω κληρονομιση και από τους γονείς μου τον γρήγορο ή υψηλό μεταβολισμό δεν ξέρω πως το λένε.Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι?

Πήγαινε σε κανά διαιτολόγο.

Δημοσ.

Για να χάσεις κιλά, γυμναστική με έμφαση το τρέξιμο και ασκήσεις που καίνε θερμίδες, καθώς και μικρή μείωση της ποσότητας του φαγητού.

Για να πάρεις κιλά, πρέπει να τρως πολύ συχνά κρέατα και γενικά τροφές με μεγάλα ποσοστά πρωτεΐνης καθώς και να κάνεις γυμναστική με έμφαση στα βάρη. Άμα πάρεις τα κιλά τρώγοντας απλά ότι να ναι θα είναι λοίπος και την περίοδο που παίρνουμε κιλά λόγω ηλικίας-μείωσης του μεταβολισμού γύρω στα 25-30 θα είσαι χοντρός, οπότε καλύτερα να πάρεις τα κιλά με γυμναστική και απλά σε εκείνη την ηλικία να μην είσαι γυμνασμένος αν την σταματήσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...