Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio VGN-AR21M replace display

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι πολύ ευαίσθητο και θέλει πολύ προσοχή και καλύτερα να μην είναι η πρώτη οθόνη που αλλάζεις στη ζωή σου.... Ο λόγος είναι ότι έχει πολλά κλιπσάκια και αν σπάσει έστω και ένα στο άνοιγμα μετά αφήνει κενό εκεί. Φαντάζομαι ότι θα βρήκες οθόνη από ebay στο 1/10 της τιμής της sony όμως καλύτερα πήγαινέ το σε κάποιον που αλλάζει οθόνες και δεν νομίζω να σε χρεώσει ιδιαίτερα.

Δημοσ.

Βασικά κάνω εξυπηρέτηση σε μια φίλη μου

διότι της κάηκε η οθόνη και στην Sony της ζήτησαν ένα υπέρογκο πόσο

οπότε είπα να την πάρω από ebay και να το φτιάξω μόνος μου...

Δημοσ.

Καλή ιδέα καταρχήν. Η τιμή του ebay ειναι ασυναγώνηστη (περίπου 200$ μαζί με τα έξοδα αποστολής) όμως τις στέλνουν με courier και πρέπει να υπολογίζεις ότι στο τελωνίο θα σου κοστίσει άλλα 80-100Ευρώ ανάλλογα με τον courier και η οθόνη που σου στέλνουν δεν είναι η αυθεντική που βάζει η sony αλλά "compatible". Το είχα ψάξει και εγώ αρκετά γιατί αλλάζουμε και εμείς οθόνες και θεωρώ τις τιμές μας πολύ χαμηλές και με εξέπληξε η τιμή για τη συγγεκριμένη οθόνη που υπάρχει στο ebay. Ενδεικτικά πάντως εμείς την αλλάζουμε με 280Ευρώ + ΦΠΑ.

Δημοσ.

Λοιπόν την οθόνη την είχα είδη παραγγείλει, μου ήρθε σήμερα

εγώ βρήκα αυθεντική με 108 ευρώ μαζί με μεταφορικά

στο τελωνείο μου ζήτησαν άλλα 147

έλεος;

Πάντως την έβαλα, χρόνος εγκατάστασης 10 λεπτά το πολύ...

ήταν πανεύκολο τελικά!!!!

Δημοσ.

αμα ειχες βαλει δωρο ή rma return και κατι τετοιο δεν θα πληρωνες λογικα τιποτα.. με ποια εταιρια ηρθε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...