kostasxx1982 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 φιλοι μου καλησπερα εκανα ενα φορματ το δισκο πριν κανα 3ωρο και ενω εχω εγκαταστησει ολους τουσ drivers βρισκει συνεχεια ενα αγνωστο υλικο για εγκατασταση.μετα απο αρκετο ψαξιμο ανακαλυψα πωσ ειναι αυτο Conexant 23881 Video Capture...εψαξα στο google αλλα driver γιαυτο δεν βρηκα....μηπωσ εχει κανεισ να προτεινει καμια λυση??????
washcloud Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 το ΠΡΩΤΟ αποτέλεσμα googling οδηγεί σε...DRIVER πάντως (....... ?)
Xdanger Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 φιλοι μου καλησπερα εκανα ενα φορματ το δισκο πριν κανα 3ωρο και ενω εχω εγκαταστησει ολους τουσ drivers βρισκει συνεχεια ενα αγνωστο υλικο για εγκατασταση.μετα απο αρκετο ψαξιμο ανακαλυψα πωσ ειναι αυτο Conexant 23881 Video Capture...εψαξα στο google αλλα driver γιαυτο δεν βρηκα....μηπωσ εχει κανεισ να προτεινει καμια λυση?????? πρέπει να είναι κάρτα tv
psycoclan1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 η καρτα tv ειναι! και στο λεω απο τωρα θα δυσκολευτεις!! ειναι πολυ "ιδιαιτερες" οι ατιμες!
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Ωχ.......Video Capture Drivers Επειδη εχω κακη εμπειρια και απο καρτες τηλεορασεις αλλα και με το Mobiola με περιεργες συνεπειες καθε φορα π.χ. Να μην ανοιγει το Msn και κατι αλλα κουλα ελπιζω να βρεις την ακρη γρηγορα και ανωδυνα... Restore Points παιζουν; Αλλιως το Format ειναι αναποφευκτο.
washcloud Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 ...σιγά μην κάνει και χαρακίρι..... Κατ' αρχάς, δεν ξέρει καν ότι έχει κάρτα tv το pc του - κατά 2ο λόγο, είπαμε : το πρώτο αποτέλεσμα ενός google search, οδηγεί σε driver.....
Sotosgl Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Κατ' αρχάς, δεν ξέρει καν ότι έχει κάρτα tv το pc του Nice Point there Και αυτος ειναι ενας ακομα λογος για να αναφερω Conflicts που μπορει να του τυχουν
katsikoula Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 οπως προανεφερε κ ο φιλος απο πανω με ενα απλο search στο google βρισκεις αυτο το download link: >http://www.howtodrivers.com/model23668.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.