Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με MSI K9N2 ZILENT

Theos_Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Χτες το απογευμα παρελαβα την μητρικη που γραφω πιο πανω καθως και ενα επεξεργαστη amd x4 phenom 920...Οταν τελειωσα με τις συνδεσεις και ολα,και πατησα το κουμπι να το ανοιξω..επαιρναν ρευμα ολα κανονικα αλλα δεν αναβε η οθονη.μετα απο πολλες ωρες ψαξιμο..(εχω τελειωσει και σχολη τεχνικου Η/Υ) διαβασα στο manual τι σημενουν οι ενδειξεις στα ledakia που εχει πανω το motherboard,kαι κατεληξα στο οτι decompressing memory ram bios.ετσι εγραφε το μαυαλ οταν αναβουν 2 led red kai 2 green.Μετα απο πολλα reset bios το ιδιιο παραμενει...εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω η να το παω κατευθειαν αυριο για επιστροφη στο e-shop.???και αν ναι σε ποσες μερες θα μου επιστρεψουν αλλο γιατι πραγματικα καιγομε λογο δουλειας...ευχαριστω

Δημοσ.

προσπαθησα και με onboard και με τις 8600 αλλα τιποτα....τι σκατα να κανω ρε γαμω....

Δημοσ.

Χμμ, τι λέει στο manual σχετικά με την (απ)ενεργοποίηση της onboard;

Όταν δοκιμάζεις με τις 8600GT, καλύτερα να βάλεις τη μία για αρχή.

Δημοσ.

μα δεν μπορω να μπω στο bios για να κανω οτιδηποτε....δεν ξερω δεν διαβασα...παντως για reset cmos κανω αυτο που λεει και τιποτα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:19 ----------

Κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να κανω για να φτιαχει για να γλιτοσω την ταλαιπορια...?

Δημοσ.

ισως θελει bios update για να δει τη CPU. αν βαλεις καποια πιο μικρη ισως ανοιξει. αλλα μαλλον πηγαινε το να το δουν

Δημοσ.

Παίζει να ξέχασες της τροφοδοσία της cpu? (συμβαίνει συχνά).

Δοκίμασε επίσης να boot-άρεις αποσυνδέοντας τα πάντα από πάνω.

Όταν λέμε τα πάντα, μέχρι και τα mouse/keyboard.

Άφησε μόνο cpu και ένα dimm. Την οθόνη στην onboard.

Δημοσ.

τιποτα...τα εχς δοκιμασει ολα....οτι γνωσεις εχω...γνωριζει καποιος αλλο τιποτα αλλο??

Δημοσ.

Αφού έχεις τον 4800+ βάλε αυτόν αν σου είναι εύκολο, να δεις αν θέλει καινούριο BIOS.

Κάθε μητρική συμπεριφέρεται διαφορετικά σε επεξεργαστές που δεν υποστηρίζει το BIOS. Μου έτυχε αυτό που κάνει και σε σένα, αλλά μου έτυχε και να μην αναγνωρίζει το όνομα μόνο, ή να δουλευει σε λάθος συχνότητα.

Αυτά με επεξεργαστές AMD και παρόμοιες μητρικές ΑΜ2 απο MSI, ASROCK και GIGABYTE που δοκίμασα τον τελευταίο χρόνο.

EDIT: Α έγραφα εννώ απάντησες. Το δοκίμασες λοιπόν κι αυτό που λεω;

Δημοσ.

να βαλω αλλο επεξεργαστη οχι,δεν το εκανα,κ να σου πω και κατι...θα ανοιγε τουλαχιστον μεχρι το bios και με τον καινουργιο επεξεργαστη...απο οτι πληροφοριες βλεπω στο ιντερνετ εχει σκασει το bios και δεν μπορω να το επαναφερω ουτε με ρεσετ....θα γινει χαμος στο ε shop αυριο αν δεν εχω την μητρικη εως το βραδυ εστω και με courier...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...