djngal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 οκ λοιπον ας μοιραστω κι εγω το απλοικο, ταπεινο πισακι μου... εχω πειραματιστει βεβαια με καποια απ'τα εικονιδια.... χεχε
Brolly Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 οκ λοιπον ας μοιραστω κι εγω το απλοικο, ταπεινο πισακι μου... εχω πειραματιστει βεβαια με καποια απ'τα εικονιδια.... χεχε τα εικονιδια φιλε που τα βρηκες ? εχεις link ?
djngal Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) @ brolly: φιλε, τα εικονιδια, τα περισσοτερα ειναι απο ενα pack που ειχα βρει εδω και καιρο και ειναι ουσιαστικα ολα τα εικονιδια των windows 7, extracted.. + μερικα εξτρα που εχω μαζεψει απο δω κι απο κει.. το καλο ειναι, οτι ειναι ολα σε format .ico οποτε με ενα απλο δεξι κλικ κ αλλαγη εικονιδιου το αλλαζεις, δε χρειαζεσαι αλλο προγραμμα μονο για αυτη τη δουλεια. το κακο ειναι οτι δε θυμαμαι απο που τα ειχα μαζεψει ολα... lol θα τα ανεβασω ομως σε λιγο στο rapid και θα σου δωσω το link... there u go http://rapidshare.com/files/295219126/ICO.zip Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2009 από djngal rapid link
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 djngal μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ για το gadget για τον cpu και την ram που έχεις?
djngal Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 djngal μήπως μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ για το gadget για τον cpu και την ram που έχεις? αυτο το gadget φιλε tsilas1 το εχω φτιαξει μονος μου (περιπου..) βασικα το μονο που εκανα ειναι να αντικαταστησω τις εικονες του κλασσικου cpu meter των windows με λιγο photoshop ειναι πανευκολο! Εχω κανει attach το zip με τις εικονες.. ειναι ομως μια μικρη διαδικασια πλην ομως ευκολη, να το κανεις.. Πας εδω: C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets\CPU.Gadget\images και αντικαθιστας τα αρχειακια απτο zip με αυτα που εχει στο φακελο εκει. Επειδη παντα το εχω το Gadget σε μεγενθυση εχω φτιαξει εικονες μονο για οταν το large εξαλλου πιστευω στο μικροτερο version θα χανει πολυ το σχεδιο Οποτε οταν ξανανοιξεις το Gadget θα δεις το κλασσικο σχεδιο των Windows αλλα οταν το μεγενθυνεις θα δεις το ferrari style P.S. Κανε ενα backup στο φακελο images πριν κανεις οτιδηποτε για καλο κ για κακο! P.S.2: Υπαρχει περιπτωση (σε μενα εγινε κ στα 3 pc μου) να μην σε αφησουν τα windows να αλλαξεις τις εικονες. Σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να παρεισ full ownership των αρχειων αυτων. Ο ευκολοτερος τροπος ειναι να περασεις στο registry το 2ο αρχειο που εχω κανει attach κ μετα στο δεξι κλικ πανω στο αρχειο εχεις την επιλογη "take ownership" πρεπει να το κανεις σε ολα τα αρχεια που προκειται να αλλαξεις για το gadget. εαν δεν θελεις να περασεις κατι στο registry σου τοτε πολυ απλα.. google is your best friend ferrari gadget.zip Add_Take_Ownership.zip
21century Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Αυτο με την Φεραρι ειναι ολα τα λεφτα και μου εφτιαξες την διαθεση πρωι πρωι φιλε μου, μπορουμε να το παρουμε και απο που να το βαλουμε στην δικη μας επιφανεια εργασιας?
nikos21aek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 http://img198.imageshack.us/img198/9614/ferrarif430scuderiawide.jpg
grhgorhs1976 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 αυτο το gadget φιλε tsilas1 το εχω φτιαξει μονος μου (περιπου..) βασικα το μονο που εκανα ειναι να αντικαταστησω τις εικονες του κλασσικου cpu meter των windows με λιγο photoshop ειναι πανευκολο! Εχω κανει attach το zip με τις εικονες.. ειναι ομως μια μικρη διαδικασια πλην ομως ευκολη, να το κανεις.. Πας εδω: C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets\CPU.Gadget\images και αντικαθιστας τα αρχειακια απτο zip με αυτα που εχει στο φακελο εκει. Επειδη παντα το εχω το Gadget σε μεγενθυση εχω φτιαξει εικονες μονο για οταν το large εξαλλου πιστευω στο μικροτερο version θα χανει πολυ το σχεδιο Οποτε οταν ξανανοιξεις το Gadget θα δεις το κλασσικο σχεδιο των Windows αλλα οταν το μεγενθυνεις θα δεις το ferrari style P.S. Κανε ενα backup στο φακελο images πριν κανεις οτιδηποτε για καλο κ για κακο! P.S.2: Υπαρχει περιπτωση (σε μενα εγινε κ στα 3 pc μου) να μην σε αφησουν τα windows να αλλαξεις τις εικονες. Σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να παρεισ full ownership των αρχειων αυτων. Ο ευκολοτερος τροπος ειναι να περασεις στο registry το 2ο αρχειο που εχω κανει attach κ μετα στο δεξι κλικ πανω στο αρχειο εχεις την επιλογη "take ownership" πρεπει να το κανεις σε ολα τα αρχεια που προκειται να αλλαξεις για το gadget. εαν δεν θελεις να περασεις κατι στο registry σου τοτε πολυ απλα.. google is your best friend Φιλε μου περασα στο registry το αρχειο εκανα και take ownership πριν κανω αντιγραφη αλλα παλι δεν με αφηνει.Καμια ιδεα?
djngal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Φιλε μου περασα στο registry το αρχειο εκανα και take ownership πριν κανω αντιγραφη αλλα παλι δεν με αφηνει.Καμια ιδεα? δοκιμασε να κλισεις το gadget αν τρεχει εκεινη την ωρα.. κανεις σωστα το take ownership? εγω μαρκαρω ολα τα αρχεια που θα αλλαξω, δεξι κλικ, take ownership. κανονικα θα επρεπε να δουλεψει.. τι να πω.. δοκιμασε με safe mode...
grhgorhs1976 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τι σου λεει τωρα αυτο...Με καποιον τροπο τελικα καταφερα να τα περασω,αλλα αμα δεν θελει ο διαολος να κατσει τι να πω...
aldon Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 αυτο το gadget φιλε tsilas1 το εχω φτιαξει μονος μου (περιπου..) βασικα το μονο που εκανα ειναι να αντικαταστησω τις εικονες του κλασσικου cpu meter των windows με λιγο photoshop ειναι πανευκολο! Εχω κανει attach το zip με τις εικονες.. ειναι ομως μια μικρη διαδικασια πλην ομως ευκολη, να το κανεις.. Πας εδω: C:\Program Files\Windows Sidebar\Gadgets\CPU.Gadget\images και αντικαθιστας τα αρχειακια απτο zip με αυτα που εχει στο φακελο εκει. Επειδη παντα το εχω το Gadget σε μεγενθυση εχω φτιαξει εικονες μονο για οταν το large εξαλλου πιστευω στο μικροτερο version θα χανει πολυ το σχεδιο Οποτε οταν ξανανοιξεις το Gadget θα δεις το κλασσικο σχεδιο των Windows αλλα οταν το μεγενθυνεις θα δεις το ferrari style P.S. Κανε ενα backup στο φακελο images πριν κανεις οτιδηποτε για καλο κ για κακο! P.S.2: Υπαρχει περιπτωση (σε μενα εγινε κ στα 3 pc μου) να μην σε αφησουν τα windows να αλλαξεις τις εικονες. Σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να παρεισ full ownership των αρχειων αυτων. Ο ευκολοτερος τροπος ειναι να περασεις στο registry το 2ο αρχειο που εχω κανει attach κ μετα στο δεξι κλικ πανω στο αρχειο εχεις την επιλογη "take ownership" πρεπει να το κανεις σε ολα τα αρχεια που προκειται να αλλαξεις για το gadget. εαν δεν θελεις να περασεις κατι στο registry σου τοτε πολυ απλα.. google is your best friend αν μπορείς να κάνεις και τις εικόνες για το όταν το gadget είναι μικρό θα ήσουν άρχοντας!
Jason13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τι σου λεει τωρα αυτο...Με καποιον τροπο τελικα καταφερα να τα περασω,αλλα αμα δεν θελει ο διαολος να κατσει τι να πω... απο που το κατεβασες και το εβαλες την επιφανεια της apple???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα