witty Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Καλημέρα, Είχα δημιουργήσει ένα αρκετά σημαντικό αρχείο για την εταιρεία. Έπρεπε να δουλέψω πάνω στο ίδιο αλλά για λογαριασμό άλλου πελάτη. Προχώρησα σε αρκετές αλλαγές και εκ παραδρομής αντί να επιλέξω "save as" και το όνομα του νέου πελάτηεπέλεξα "save". Το αποτέλεσμα είναι να χάσω όλες τις αλλαγές που είχα για τον παλιό πελάτη, χωρίς δυνατότητα ανάκτησης (η επιλογή undo φαίνεται να μην λειτουργεί στο visio) Η ερώτηση είναι η εξής : Υπάρχει η δυνατότητα ανάκτησης του αρχικού εγγράφου ή απλά έχασα όλα τα δεδομένα του παλιού πελάτη? To λειτουργικό είναι XP και Microsoft office 2003 Ευχαριστώ εκ των προτέρων
vdanasto Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μάλλον την πάτησες, δεν γνωρίζω κανέναν τρόπο να επαναφέρεις το παλιό αρχείο...
witty Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Έτσι νομίζω και εγώ. Η μόνη ελπίδα είναι αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο εργαλείο auto recovery όπως έχει και το word
StavrosD Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Αν έχεις ενεργοποιήσει την αποθήκευση αντιγράφου ασφαλείας, ψάξε στον κατάλογο που το έσωσες για αρχείο με το ίδιο όνομα αλλά κατάληξη ".bak". Είναι το προηγούμενο save σου, το μετονομάζεις σε ".VSD" και είσαι έτοιμος.
witty Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 @ StavrosD Επειδή, δεν τα πάω και τόσο καλά με το office, που ελέγχω αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για αποθήκευση αντιγράφου ασφαλείας? (το office είναι στην English version)
StavrosD Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Options->Save/open-> Δυστυχώς μόλις είδα ότι δεν υπάρχει η επιλογή στον δικό μου. Στο word, excel κτλ υπάρχει, μου κάνει εντύπωση.
dark_banishing Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Έχεις vista μήπως ; Ωπ βλακεία τώρα είδα ότι λες xp.. Γράψτε άκυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.