AntoineG7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Παιδιά έκανα προχθές φορμάτ το PC και σήμερα πήγα να συνδέσω USB φλασάκι για να μεταφέρω μια εργασία....και δεν το αναγνωρίζει σε καμία θύρα,ενώ στο λαπτοπ το αναγνώρισε με τη μία χωρίς εγκαταστάσεις χωρίς τπτ...ούτε το κινητό το αναγνωρίζει....τί φταίει; (SP3 έχω Win XP)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Φταιει οτι πρεπει να βαλεις τους chipset drivers της μητρικης σου.
eSATA Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Και πώς θα το κάνω αυτό ; μαζι με τη μητρικη υπηρχε και ενα cdaki:-)
AntoineG7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 μαζι με τη μητρικη υπηρχε και ενα cdaki:-) Τους έκανα εγκατάσταση τους drivers....όλους όσους είχε...αλλα πάλι τίποτα. Εντωμεταξύ όταν συνδέω μια συσκευή στη θύρα κάνει τον γνωστό ήχο όταν συνδέεις μια συσκευή, αλλα δεν μου βγάζει κανέναν αφαιρούμενο δίσκο.
AntoineG7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 unformatted / letter unsigned μου έρχονται στο μυαλό O.o μαλιστα.....δλδ στα ελληνικά ;
phanispal Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ο caution εννοεί ότι είτε χρειάζεται διαμόρφωση (format), είτε δεν του έχει οριστεί γράμμα δίσκου. Μάλλον βιάστηκε όμως () αφού δεν είδε το opening post σου στο οποίο αναφέρεις ότι στο laptop το αναγνώρισε κανονικά, όπως και ότι δε σου αναγνωρίζει ούτε το κινητό. Μάλλον δεν έχουν περαστεί οι οδηγοί για τα USB.
alex89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δες στη διαχείριση συσκευών αν σου βγάζει ερωτηματικά και για ποιες συσκευές στα βγάζει. Όπως είπαν παραπάνω οι φίλοι μάλλον δεν περάστηκαν οι οδηγοί για τις usb θύρες
AntoineG7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δεν μου βγάζει τίποτα,λέει όλα λειτουργούν κανονικά :-S Τα έχει παίξει το PC...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.