Προς το περιεχόμενο

παραξενη γραμμη στην οθονη

kalamas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας οπως λεω και στο τιτλο σημερα παρατηρησα μια παραξενη γραμμη στην οθονη μου αλλα γινετε εμφανες μονο σε καποια χρωματα οπως κοκκινο κιτρινο η οθονη ειναι η http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/EDC

αλλα στις 19 ιντσες ybyk90b5xe5iio627vg3_thumb.jpg αμα κανετε ζοομ θα φανει στα δεξια

• Moderators
Δημοσ.

Προφανως και απο screenshot δε προκειται να φανει, καθως προφανως το προβλημα το εχειη οθονη και οχι η καρτα γραφικων.

Μια φωτο (οχι screenshot) θα βοηθουσε.

Δημοσ.
για σας οπως λεω και στο τιτλο σημερα παρατηρησα μια παραξενη γραμμη στην οθονη μου αλλα γινετε εμφανες μονο σε καποια χρωματα οπως κοκκινο κιτρινο η οθονη ειναι η http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/EDC

αλλα στις 19 ιντσες ybyk90b5xe5iio627vg3_thumb.jpg αμα κανετε ζοομ θα φανει στα δεξια

LOOL σου καήκανε τα pixel η σου κόλλησαν χτύπησε τα λίγο μπουνίτσες ;) :-D

Δημοσ.
Προφανως και απο screenshot δε προκειται να φανει, καθως προφανως το προβλημα το εχειη οθονη και οχι η καρτα γραφικων.

Μια φωτο (οχι screenshot) θα βοηθουσε.

φιλε αμα κοιταξεις προσεκτικα διπλα απο το φακελο w910 θα το δεις

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:25 ----------

LOOL σου καήκανε τα pixel η σου κόλλησαν χτύπησε τα λίγο μπουνίτσες ;) :-D

το προσπαθησα με το κλασικο τροπο που λες αλλα οχι μπουνιτσες

Δημοσ.
φιλε αμα κοιταξεις προσεκτικα διπλα απο το φακελο w910 θα το δεις

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:25 ----------

/QUOTE]

oxι δεν φαίνεται καθόλου αρα είναι απο την οθόνη σου;)

Τι οθόνη έχεις?

Δημοσ.

ειναι προβλημα οθονης.. το πιο απλο ειναι να δανειστεις μια LCD απο ενα φιλαρακι, να την δοκιμασεις σε εσενα

Δημοσ.

Και πολύ πιθανό είναι να έχουν στραβώσει τα πινάκια στο βύσμα ή να μην κάνει καλή επαφή σε κάποιο άκρο (κάρτα γραφικών ή οθόνη).

Δημοσ.
τι λέτε μωρέ lool δηλαδή!

τελικα φιλε δεν φαινετε στη φοτογραφια δικο μου λαθος αμα μπορεσω θα βαλω μια κανονικη

Δημοσ.
τελικα φιλε δεν φαινετε στη φοτογραφια δικο μου λαθος αμα μπορεσω θα βαλω μια κανονικη

α το άλλαξες τώρα ε?

Γιατί ετοιμαζόμουν να ανεβάσω βίντεο να ουμε!

Φωτογραφία από το κινητό βγάλε.

Εγώ σου λέω έχουν καεί τα pixelακια πάντως και στην καλύτερη να έχουν κολλήσει.

Άμα μας πεις και τι μάρκα είναι η οθόνη...

• Moderators
Δημοσ.

Αη στο καλο, πηγα να βγω γκαβος :P

Μια φωτο θα βοηθουσε... Αν ειναι κολλημενο Pixel, ζουλα το λιγο και με προσοχη. Τριψε το κιολας...!

(οχι δε κανω πλακα, εχουν αναφερθει παμπολες φορες οπου ενα stuck pixel εφτιαξε μετα απο ζουληγμα+τριψιμο).

Δημοσ.
Αη στο καλο, πηγα να βγω γκαβος :P

Μια φωτο θα βοηθουσε... Αν ειναι κολλημενο Pixel, ζουλα το λιγο και με προσοχη. Τριψε το κιολας...!

(οχι δε κανω πλακα, εχουν αναφερθει παμπολες φορες οπου ενα stuck pixel εφτιαξε μετα απο ζουληγμα+τριψιμο).

Εγώ του είπα μπουνίδια μην το φοβηθεί χD

Δημοσ.
Εγώ του είπα μπουνίδια μην το φοβηθεί χD

φιλε η οθονη ειναι αυτη http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/EDC

αλλα αμα το ειχες προσεξει το εχω γραπσει απο την αρχη αλλα ειναι στις 19 ιντσες εβγαλα μια φωτογραφια dsc00494c.th.jpg και αυτη η γραμμη ειναι σε ολη την οθονη

• Moderators
Δημοσ.

Α ολη αυτη η κοκκινη γραμμη? :fear:

Στανταρ ειτε κατι μεσα στην οθονη ειτε το καλωδιο υπεστησαν καποια αλλοιωση.

Αν κουνησεις το καλωδιο και στην υποδοχη της καρτας γραφικων και στην οθονη ή αν δοκιμασεις άλλο, αλλαζει κατι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...