kalamas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 για σας οπως λεω και στο τιτλο σημερα παρατηρησα μια παραξενη γραμμη στην οθονη μου αλλα γινετε εμφανες μονο σε καποια χρωματα οπως κοκκινο κιτρινο η οθονη ειναι η http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/EDC αλλα στις 19 ιντσες αμα κανετε ζοομ θα φανει στα δεξια
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Προφανως και απο screenshot δε προκειται να φανει, καθως προφανως το προβλημα το εχειη οθονη και οχι η καρτα γραφικων. Μια φωτο (οχι screenshot) θα βοηθουσε.
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 για σας οπως λεω και στο τιτλο σημερα παρατηρησα μια παραξενη γραμμη στην οθονη μου αλλα γινετε εμφανες μονο σε καποια χρωματα οπως κοκκινο κιτρινο η οθονη ειναι η http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/EDC αλλα στις 19 ιντσες αμα κανετε ζοομ θα φανει στα δεξια LOOL σου καήκανε τα pixel η σου κόλλησαν χτύπησε τα λίγο μπουνίτσες
kalamas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Προφανως και απο screenshot δε προκειται να φανει, καθως προφανως το προβλημα το εχειη οθονη και οχι η καρτα γραφικων. Μια φωτο (οχι screenshot) θα βοηθουσε. φιλε αμα κοιταξεις προσεκτικα διπλα απο το φακελο w910 θα το δεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:25 ---------- LOOL σου καήκανε τα pixel η σου κόλλησαν χτύπησε τα λίγο μπουνίτσες το προσπαθησα με το κλασικο τροπο που λες αλλα οχι μπουνιτσες
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 φιλε αμα κοιταξεις προσεκτικα διπλα απο το φακελο w910 θα το δεις ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:25 ---------- /QUOTE] oxι δεν φαίνεται καθόλου αρα είναι απο την οθόνη σου Τι οθόνη έχεις?
fullon Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 ειναι προβλημα οθονης.. το πιο απλο ειναι να δανειστεις μια LCD απο ενα φιλαρακι, να την δοκιμασεις σε εσενα
kfyros Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Και πολύ πιθανό είναι να έχουν στραβώσει τα πινάκια στο βύσμα ή να μην κάνει καλή επαφή σε κάποιο άκρο (κάρτα γραφικών ή οθόνη).
kalamas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 τι λέτε μωρέ lool δηλαδή! τελικα φιλε δεν φαινετε στη φοτογραφια δικο μου λαθος αμα μπορεσω θα βαλω μια κανονικη
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 τελικα φιλε δεν φαινετε στη φοτογραφια δικο μου λαθος αμα μπορεσω θα βαλω μια κανονικη α το άλλαξες τώρα ε? Γιατί ετοιμαζόμουν να ανεβάσω βίντεο να ουμε! Φωτογραφία από το κινητό βγάλε. Εγώ σου λέω έχουν καεί τα pixelακια πάντως και στην καλύτερη να έχουν κολλήσει. Άμα μας πεις και τι μάρκα είναι η οθόνη...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Αη στο καλο, πηγα να βγω γκαβος Μια φωτο θα βοηθουσε... Αν ειναι κολλημενο Pixel, ζουλα το λιγο και με προσοχη. Τριψε το κιολας...! (οχι δε κανω πλακα, εχουν αναφερθει παμπολες φορες οπου ενα stuck pixel εφτιαξε μετα απο ζουληγμα+τριψιμο).
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Αη στο καλο, πηγα να βγω γκαβος Μια φωτο θα βοηθουσε... Αν ειναι κολλημενο Pixel, ζουλα το λιγο και με προσοχη. Τριψε το κιολας...! (οχι δε κανω πλακα, εχουν αναφερθει παμπολες φορες οπου ενα stuck pixel εφτιαξε μετα απο ζουληγμα+τριψιμο). Εγώ του είπα μπουνίδια μην το φοβηθεί χD
kalamas Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Εγώ του είπα μπουνίδια μην το φοβηθεί χD φιλε η οθονη ειναι αυτη http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcd&model_cd=LS22AQWJFV/EDC αλλα αμα το ειχες προσεξει το εχω γραπσει απο την αρχη αλλα ειναι στις 19 ιντσες εβγαλα μια φωτογραφια και αυτη η γραμμη ειναι σε ολη την οθονη
Street-Fighter Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 αυτο τώρα είναι η οθόνη? Αν ναι κάτι φαίνεται αλλά δεν μου φαίνονται για pixels
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Α ολη αυτη η κοκκινη γραμμη? Στανταρ ειτε κατι μεσα στην οθονη ειτε το καλωδιο υπεστησαν καποια αλλοιωση. Αν κουνησεις το καλωδιο και στην υποδοχη της καρτας γραφικων και στην οθονη ή αν δοκιμασεις άλλο, αλλαζει κατι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.