Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό Image Hosting... Επιμένουμε Ελληνικά

elafilemou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατήρηση

Τα πιο κάτω sites που είναι και ΕΛΛΗΝΙΚΑ τα ξέρετε....

Freefotos.gr

Imagehosting.gr

Imageshack.gr

Πιστευω πως είναι πιο καλα να βαζουμε τιε Φωτογραφίες εκει και μετα την Μικρογραφία στο φορουμ.

Πιο γρηγορα φορτωνει η σελίδα και πιο ομορφο αισθητικό αποτέλεσμα

Στηρίζουμε Ελληνικά...................

Δημοσ.

Και τα win μου ελληνικά είναι (γλώσσα και διαχείριση) αλλά πως ακριβώς "Στηρίζουμε Ελληνικά..................." με κάτι τέτοιο;

Πως φορτώνει ποιο γρήγορα η σελίδα αφού ο server είναι στο αμερικα ;

Δημοσ.
Αγγλια-Λουξεμβουργο-ΗΠΑ

αλλά και ελληνικά να ήταν τι θα σήμαινε αυτό;;;

Λιγότερα hops ποιο γρήγορο φόρτωμα και τα έσοδα από διαφημίσεις και hosting σε ελληνικά χέρια.

Δημοσ.
Λιγότερα hops ποιο γρήγορο φόρτωμα και τα έσοδα από διαφημίσεις και hosting σε ελληνικά χέρια.

+1 Σωστός, και εγώ από τη πλευρά μου προσπαθώ να υποστηρίζω Ελληνικά sites.

Δημοσ.

Όταν μάθουν οι κύριοι απο εδώ να μειώσουν τις τιμές θα έρθουν και σε ελληνικούς servers :)

Μια χαρά είναι πάντως, σε ελληνικά χέρια πάνε (μερικους τους ξέρω) οπότε; τουλάχιστον οι servers τους δεν είναι τόσο φορτωμένοι, είναι στην δική μας γλώσσα, τι άλλο θέλετε;

Δημοσ.

Να μην μας δουλεύουνε με κουτοπόνηρα ελληνικά κόλπα. Να λένε ότι είναι ελληνικό site στην άλλη άκρη του κόσμου και το κάνουν όχι για την Ελλάδα, αλλά για την τσέπη τους. Επειδή είναι χαμηλότερο εκεί το hosting.

Δημοσ.

Ο "επιχειρηματίας" κοιτάει ότι του συμφέρει.. λογικό δεν είναι να φύγει προς τα έξω; Ας κατεβάσουν οι κύριοι τις τιμές να δούνε πελάτες... πέρνεις τα απίστευτα με τα λεφτά που ζητάνε εδώ για ψίχουλα... :)

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό που λες και έχεις δίκιο. Απλά σχολιάζω το ανήθικο της υπόθεσης, να μας ζητάει κάποιος να υποστηρίξουμε ελληνικά αλλά ο ίδιος να προτιμάει για λόγους συμφέρον τα ξένα.

:-)

Δημοσ.

Καλα εκεί μείνατε? Το οτι είναι οι πιο άθλιες υπηρεσίες image hosting δεν σας πείραξε?

Το imageshack.gr ήτανε ενα εξάμηνο κάτω ρε σεις και τα άλλα λαγκάρουν σαν το διάολο.

tinypic ftw και αγιος ο θεος

Δημοσ.

Την δουλειά τους την κάνουν πολύ καλά και εύκολα, τώρα τελευταία μάλιστα είναι ελεύθερη η χρήση τους χωρίς κάν εγγραφή.

Δημοσ.
Καλα εκεί μείνατε? Το οτι είναι οι πιο άθλιες υπηρεσίες image hosting δεν σας πείραξε?

Το imageshack.gr ήτανε ενα εξάμηνο κάτω ρε σεις και τα άλλα λαγκάρουν σαν το διάολο.

tinypic ftw και αγιος ο θεος

Βασικά ήταν το μονο που έκανε hosting στην ελλάδα και συγκεκριμένα από το datacenter της forthnet.

Έπεσε μερικές εβδομάδες γιατί το μεταφέρανε στο εξωτερικό. Φαντάζομαι λόγο κόστους γιατί είναι παρα πολύ ακριβό το internet traffic στην Ελλάδα για υπερεσίες dedicated/colocated server....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...