Myron Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Καλησπέρα Προσπαθώ εδώ και αρκετή ώρα να ψάξω κάτι στο google (είτε μέσω του toolbar είτε μέσω της σελίδας) και δεν μου φορτώνει τίποτα. Αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Έχει πέσει το google;
giorgos147 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Έχει πέσει το google; Όχι. Καθάρισε cache,cookies κ.λπ. μπας και φτιάξει.
Myron Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Θα το δοκιμάσω Ευχαριστώ ΥΓ: Να πώ ότι το ίδιο πρόβλημα εμφανίστηκε καε με ΙΕ και με Firefox. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:09 ---------- Καθάρισα τον ΙΕ, αλλά δεν έφτιαξε. Ίσως να φταίει και η σύνδεση (αν και οι υπόλοιπες σελίδες που μπαίνω εμφανίζονται, αν και λίγο πιο αργά από ότι συνήθως) Θα ξαναδοκιμάσω αύριο το πρωί. Ευχαριστώ για την βοήθεια
coolman Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Έχει πέσει το google; Σύμφωνα με αυτό όχι http://downforeveryoneorjustme.com/google.com
proudqueen Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα Αλλα τωρα ειναι μια χαρα
radeon9700 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το ίδιο πρόβλημα είχε χτες βραδυ και ένας φίλος με ON .....
Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Έχει πέσει το google; μόνο να ανέβει μπορεί η google
GIORGARAS Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Είχα και εγώ τέτοιο πρόβλημα ενώ οι άλλες σελίδες φόρτωναν, πρέπει να είχε μικροπροβληματάκια και δεν είμαι και στην Ελλάδα για να είναι θέμα κάποιου κοινού ISP αλλά ρώταγα φίλους και μου έλεγαν ότι δνε έχουν πρόβλημα οπότε υπέθετα θα έφταιγε κάτι από μένα.
Myron Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το ίδιο πρόβλημα είχε χτες βραδυ και ένας φίλος με ON ..... Και εγώ ΟΝ έχω στον υπολογιστή που ήμουν χθες το βράδυ. Άρα, μάλλον φταίει η ΟΝ που κόπηκε η σύνδεση με το google? Το περίεργο είναι, ότι οι υπόλοιπες σελίδες δούλευαν κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.