antreaslam Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εδώ και 1 μήνα, και για 4-5 φορές, ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνησή μονος του, και όταν ξανανοίγει, βγάζει το παρακάτω μήνυμα: The system has recovered from a serious error! Με τεχνικά στοιχεία λάθους αυτά: E:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERecb0.dir00\Mini050609-01.dmp E:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERecb0.dir00\sysdata.xml Ξέρετε κάτι επ αυτού?
koystado Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 ακριβως το ιδιο εβγαλε και εμενα χθες αλλα δεν ξερω αν πρεπει να κανω κατι
the_eye Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Αν ξέρετε κάνετε ένα memtest και τρέχετε το διαγνωστικό εργαλείο του δίσκου σας. Αν όχι πάτε για service.
antreaslam Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Λοιπόν....Χθες,τον έκλεισα, και ξυπνώντας σήμερα το πρωί, τον βρήκα...ακόμα κολλημένο στην οθόνη που λέει windows is shutting down! Σήμερα,τον άνοιξα, και έκανε πολύ περισσότερη ώρα να φορτώσει τα εικονίδια που έχω στο desktop μου, σαν να κολλούσε, και γενικά είναι πιο αργός.... Ασε που όλο και πιο συχνά κάνει restart μόνος του ( σχεδόν 1 φορά τις 2 ημέρες)!
Timour21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ασε που όλο και πιο συχνά κάνει restart μόνος του ( σχεδόν 1 φορά τις 2 ημέρες)! Κάνε disable το Automatic Restart στα System Failure (απο το MyComputer-->Properties-->Advanced-->Startup And Recovery) και δες μήπως μπορέσεις να καταλάβεις κάτι απο την μπλε οθόνη που θα σου πετάξει.
antreaslam Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 το έκανα. Από τότε...Δεν έχει ξανακάνει καν ρισταρτ!
nickarmy Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 E:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERecb0.dir00\Mini050609-01.dmp E:\DOCUME~1\ADMINI~1\LOCALS~1\Temp\WERecb0.dir00\sysdata.xml αυτα εμενα γιατι μου θυμιζουν απηλη απο ιο κανε ενα σκαν παντως η cpu προφανως δεν ειναι εμεινε τροφοδοτικο και ραμ βάλε ενα βαρυ προγραμμα και δες τις επιπτώσεις αν ''πεσεί'' τοτε μάλλο φταιει η ραμ για το τροφοδοτικο βαλε καποιο άλλο δανικο και δες τι γινεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.