Προς το περιεχόμενο

Στο Σούπερ Μάρκετ

qangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε κανείς δεν ανέφερε το γεγονός με τους υπαλλήλους που προμοτάρουν συγκεκριμένα προιόντα:

-Βλέπω έτυχε να περνάτε από το διάδρομο με τα απορρυπαντικά, θα θέλατε να σας φουσκώσω λίγο τα γεννητικά όργανα για το ολοκαίνουργιο προϊόν καθαρέξ που δίνει προσφορά στα 7 το 8ο δώρο;

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με εκνευρίζει απίστευτα το ότι δεν έχουν μηχανάκι για την κάρτα (πιστωτική, χρεωστική) δίπλα ακριβώς από το ταμείο. Προχθές μου πήρε 5 λεπτά για να πληρώσω...

Δημοσ.

Μου τη σπάνε να έχουν ένα ταμείο ανοικτό τα υπόλοιπα 4 κλειστά και η ουρά να φτάνει μέχρι τη Μογγολία.

Δεν μου αρέσει η άθλια μουσική,φούλ στην αμερικανιά,τα δίλεπτα και 5λεπτα που δεν δίνονται αυτονόητα καθώς επίσης και όλο το σύστημα καρτελίασης που έχουν.

Το χειρότερο μακράν σουπερμάρκετ που έχω πατήσει είναι το Champion 5' σε κάθετο δρόμο της Δραγούμη στη θεσσαλονίκη.Μπορεί να περιμένεις μαζί με 10 άλλους στο ταμείο μέχρι να έρθει κάποιος να σε εξυπηρετήσει,όποιος φταίει γι αυτή τη κατάσταση πρέπει να απαγχονιστεί.

Δημοσ.

ενα αλλο που δεν μου αρεσει ειναι το ποσο χωρο δινουν στα junk food, και ποσο στα υγιεινα τροφιμα, σε πολλα σουπερ μαρκετ εχουν πχ. μονο μια μαρκα ελαιολαδου ή γαλατος, αλλα 2364 μαρκες σοκολατας...

Και το τι ασχετα πραματα βαζουν, ειδικα σε κατι plus, lidl κτλ. εχουν το μισο καταστημα για να πουλησουν πριονια, τρυπανια, χαλακια μπανιου, παντοφλες, κ.α.

Δημοσ.

Ναι, αλλά το πράκτικερ

α) είναι πάντα στου διαόλου το κέρατο, το λιντλ όχι

β) δεν είναι υπαρκτό σε όλες τις χώρες

Άσε που τα ίδια προϊόντα είναι 423423 φορές φθηνότερα αν είναι σε πάγκο lidl, στη Δανία αγόρασα ακουστικό μπάνιου από το Netto -το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ σε ένα (από το ένα που έχω δει) μαγαζί ειδών μπάνιου έκανε κοντά 300 κορώνες, περίπου 40 ευρώ.

Δημοσ.

το ταξιδακι δεν το γλιτωνεις, εκτος αν εχεις κοντα σου καποιο αλλο σουπερ μαρκετ που να εχει μεγαλυτερη ποικιλια στα τροφιμα.

Δημοσ.

Σπαστικό είναι επίσης προϊόντα που είναι σε προσφορά να μην υπάρχουν καθ' όλη την διάρκεια της προσφοράς και να εμφανίζονται ξαφνικά με το που λήξει. :mad:

Δημοσ.
Όταν γίνεται λόγω συλλογής είναι απαράδεκτο, κι έμενα μου έχει τύχει και μου την έδωσε. Υπάρχουν όμως και μέρες που για να βρεις ψιλά φτύνεις αίμα..

Έχω ακούσει τα διάφορα εκεί μέσα. Κλασική απορία γιαγιάς: "Αυτή η γατοτροφή είναι νόστιμη;":fear: Ή "Αυτό το αφρόλουτρο τι γεύση έχει;"

http://www.youtube.com/watch?v=lQhXvc_-9O4

:P:p:p:p:p

Δημοσ.

Εμένα μου τη σπάει να σφουγκαρίζουν και να σκουπίζουν συνέχεια απο μπροστά μου...

Και επίσης μου τη σπάει να μην βρίσκω αυτό που θέλω..:P

Δημοσ.

Διαπιστώνω ότι τελικά δεν υπάρχει κάτι που να μας αρέσει όταν πηγαίνουμε! Όλο κάτι μας χαλάει :lol:

Δημοσ.

Μου την σπαει να υπαρχει ουρα και να λειτουργει μονο ενα ταμειο,και ακριβως απο διπλα να υπαρχει κι αλλο ταμειο στο οποια η υπαληλος καθετε,δεν κανει τπτ και λει ειναι κλειστο το ταμειο,ΑΙΣΧΟΣ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...