kleidokratwr Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ρε κανείς δεν ανέφερε το γεγονός με τους υπαλλήλους που προμοτάρουν συγκεκριμένα προιόντα: -Βλέπω έτυχε να περνάτε από το διάδρομο με τα απορρυπαντικά, θα θέλατε να σας φουσκώσω λίγο τα γεννητικά όργανα για το ολοκαίνουργιο προϊόν καθαρέξ που δίνει προσφορά στα 7 το 8ο δώρο;
Teaser Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Με εκνευρίζει απίστευτα το ότι δεν έχουν μηχανάκι για την κάρτα (πιστωτική, χρεωστική) δίπλα ακριβώς από το ταμείο. Προχθές μου πήρε 5 λεπτά για να πληρώσω...
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μου τη σπάνε να έχουν ένα ταμείο ανοικτό τα υπόλοιπα 4 κλειστά και η ουρά να φτάνει μέχρι τη Μογγολία. Δεν μου αρέσει η άθλια μουσική,φούλ στην αμερικανιά,τα δίλεπτα και 5λεπτα που δεν δίνονται αυτονόητα καθώς επίσης και όλο το σύστημα καρτελίασης που έχουν. Το χειρότερο μακράν σουπερμάρκετ που έχω πατήσει είναι το Champion 5' σε κάθετο δρόμο της Δραγούμη στη θεσσαλονίκη.Μπορεί να περιμένεις μαζί με 10 άλλους στο ταμείο μέχρι να έρθει κάποιος να σε εξυπηρετήσει,όποιος φταίει γι αυτή τη κατάσταση πρέπει να απαγχονιστεί.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ενα αλλο που δεν μου αρεσει ειναι το ποσο χωρο δινουν στα junk food, και ποσο στα υγιεινα τροφιμα, σε πολλα σουπερ μαρκετ εχουν πχ. μονο μια μαρκα ελαιολαδου ή γαλατος, αλλα 2364 μαρκες σοκολατας... Και το τι ασχετα πραματα βαζουν, ειδικα σε κατι plus, lidl κτλ. εχουν το μισο καταστημα για να πουλησουν πριονια, τρυπανια, χαλακια μπανιου, παντοφλες, κ.α.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 τι να σου πω, εγω αμα θελησω κανα πριονι θα παω στο praktiker...
Lucifer Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Ναι, αλλά το πράκτικερ α) είναι πάντα στου διαόλου το κέρατο, το λιντλ όχι β) δεν είναι υπαρκτό σε όλες τις χώρες Άσε που τα ίδια προϊόντα είναι 423423 φορές φθηνότερα αν είναι σε πάγκο lidl, στη Δανία αγόρασα ακουστικό μπάνιου από το Netto -το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ σε ένα (από το ένα που έχω δει) μαγαζί ειδών μπάνιου έκανε κοντά 300 κορώνες, περίπου 40 ευρώ.
Pablo_Hasan Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 το ταξιδακι δεν το γλιτωνεις, εκτος αν εχεις κοντα σου καποιο αλλο σουπερ μαρκετ που να εχει μεγαλυτερη ποικιλια στα τροφιμα.
qangel Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Σπαστικό είναι επίσης προϊόντα που είναι σε προσφορά να μην υπάρχουν καθ' όλη την διάρκεια της προσφοράς και να εμφανίζονται ξαφνικά με το που λήξει.
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lQhXvc_-9O4&fmt=18
eSATA Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Όταν γίνεται λόγω συλλογής είναι απαράδεκτο, κι έμενα μου έχει τύχει και μου την έδωσε. Υπάρχουν όμως και μέρες που για να βρεις ψιλά φτύνεις αίμα.. Έχω ακούσει τα διάφορα εκεί μέσα. Κλασική απορία γιαγιάς: "Αυτή η γατοτροφή είναι νόστιμη;":fear: Ή "Αυτό το αφρόλουτρο τι γεύση έχει;" http://www.youtube.com/watch?v=lQhXvc_-9O4 http://www.youtube.com/watch?v=lQhXvc_-9O4&fmt=18 :p:p:p:p
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Μα είναι τόσο τέλειο που μια φορά δε φτάνει ή αλλιώς: δεν άνοιξα τα στραβα μου να το δω
karabouzouk... Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εμένα μου τη σπάει να σφουγκαρίζουν και να σκουπίζουν συνέχεια απο μπροστά μου... Και επίσης μου τη σπάει να μην βρίσκω αυτό που θέλω..
qangel Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Διαπιστώνω ότι τελικά δεν υπάρχει κάτι που να μας αρέσει όταν πηγαίνουμε! Όλο κάτι μας χαλάει
Sadamiraq Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μου την σπαει να υπαρχει ουρα και να λειτουργει μονο ενα ταμειο,και ακριβως απο διπλα να υπαρχει κι αλλο ταμειο στο οποια η υπαληλος καθετε,δεν κανει τπτ και λει ειναι κλειστο το ταμειο,ΑΙΣΧΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.