TASOSS83 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 γεια σας παιδεια. μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να μπορω να χωρισω ενα κομματι σε πολλα με το audacity; δεν θελω να μου προτεινετε προγραμμα. θελω αν ξερει καποιος να μου πει πως δουλευει το συγκεκριμενο.
parsifal Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Το θέμα μεταφέρθηκε από την ενότητα Insomnia Wiki στην ορθή ενότητα του forum. Παρακαλώ πριν να ανοίξετε νέο θέμα, να ελέγχετε τις περιγραφές της κάθε ενότητας στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
micos000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Πρώτα επιλέγεις το μέρος που θέλεις να χωρίσεις και πας στο μενού Edit-Split New (CTRL+ALT+i) Επαναλαμβάνεις για όσα κομμάτια θέλεις. Θα παρατηρήσεις ότι σου δημιουργεί καινούργια κανάλια από κάτω για κάθε split που κάνεις. Δεν χρειάζεται να τα μετακινείς στην αρχή του track. Μόλις τελειώσεις, πας στο μενού File-Export Multiple (Αρχείο-Εξαγωγή πολλαπλών) και επιλέγεις την μορφή που θα γίνει η εξαγωγή (mp3) σε ποιόν φάκελο θα σωθούν (βάλε σε άλλον φάκελο να μην σου σβήσει το αρχικό) και πατάς export (Εξαγωγή). Ένα πολύ καλό σύστημα έχει και το Nero Wave Editor. Χωρίζεις το κομμάτι σε tracks και στα σώζει ξεχωριστά.
Sellers Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πως θα κάνω το Audacity να ηχογραφεί ότι ακούγεται απο το pc και όπως ακριβώς ακούγεται?
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2009 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πως θα κάνω το Audacity να ηχογραφεί ότι ακούγεται απο το pc και όπως ακριβώς ακούγεται? Πάνω δεξιά (έχω την έκδοση 1.3.7) υπάρχει ένα dropdown menu που δείχνει από ποια πηγή γίνεται η ηχογράφηση. Νομίζω ότι αν επιλέξεις Wave, ή Wave mix ή κάτι τέτοιο θα είσαι καλυμμένος για τις περισσότερες περιπτώσεις. Μπορείς να παίξεις με την ένταση της ηχογράφησης από τη διπλανή κυλιόμενη μπάρα με το μικρόφωνο. Η Audigy 2 (που διαθέτει το PC μου) έχει και μια πρόσθετη επιλογή που λέγεται "What U hear" που υποθέτω καλύπτει και τις περιπτώσεις να παίζει ήχος στο PC και από άλλες πηγές. Ρίξε και μια ματιά σε αυτό, αν έχεις Vista (δεν έχω για να το επαληθεύσω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.