Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και άγνοια

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας κ η κοπελα μου πηγε στην πατρα ( βολτουλα ) κ εκει που μενει απο κατω εχει πλαισιο,ειπα να το εκμεταλευτω να κανω μια παραγγελια. της ειπα τι θελω αλλα μετα αλλαξα γνωμη κ μετα της ειπα να παρει απλα ενα fan για να το φερει αυριο να μην περιμενω απο το eshop . της στελνω δηλαδη σε sms να παει κ να μου παρει αυτο Scythe Case Fan Mini Kaze 40mm ( να δροσισω λιγο το chipset μου) παει λοιπον κ του λεει θελω αυτο . διχως να ψαξουν στο pc τους με το ονομα του αντικειμενου της ειπαν οτι δεν ξερουν τι ειναι αυτο . ειναι δυνατον να μην ξερουν τι ειναι το fan ? κ καλα δεν ηξερε αυτος αλλα στο pc του δεν μπορουσε να ψαξει? πληρης αδιαφορια ή αγνοια ? Η ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΑ .

.....ολοι τους ιδιοι ειναι?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ έστειλα χτές ένα φίλο να μου πάρει ένα απλό 3-pin καλώδιο τροφοδοσίας για λάπτοπ και του έλεγε ο πωλητής δεν έχουμε, ούτε φέρνουμε ποτέ τέτοια. Ενα απλό καλωδιάκι δηλαδή, που το έχουν στο site τους κανονικά. Τι να πείς. Στον τσόκο τους λουλούδια υποθέτω, μάλλον βαριούνται.

Δημοσ.

Εγω μια φορα ειχα παει να παραλαβω απο το καταστημα της Θεσσαλόνικης εναν φορτιστη που παρηγγειλα μεσω νετ.Οταν πηγα ο υπαλληλος που εψαχνε στον υπολογιστη αντι να με ρωτησει ονοματεπωνυμο η καποιο τηλεφωνο για να δει την παραγγελια μου με ρωτησε το μοντελο του φορτιστη και απο κει περιμενε να δει αν εκρεμμει παραγγελια με αυτο το προιον,και φυσικα δεν βρηκε τιποτα.Οταν τον ρωτησα γιατι δεν βαζει το ονομα μου απαντησε πως δεν βγαζει η δεν γινεται απο τον συγκεκριμενο υπολογιστη και γενικως μου τα μασουσε.Τελικα πηρα αυτο που ηθελα απο το ραφι.

Γενικα απ οτι εχω καταλαβει και στα 2 καταστηματα της Θεσσαλονκης που εχω παει μονο 1-2 ειναι σχετικοι,ολοι οι αλλοι ειναι απλοι υπαλληλοι και δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα πέσει σε παρόμοια περίπτωση (στο Πλαίσιο Πάτρας κι εγώ), αλλά νόμιζα ότι έκανα εγώ κάποιο λάθος, αν και ποτέ δεν κατάλαβα τι (δεν πήγε το μυαλό μου σε βαρεμάρα υπαλλήλου). Τελικά είναι γενικό το θέμα.

Δημοσ.
γτ τους προσλαμβανουν ομως δεν καταλαβαινω :shock:

Απλα γιατι τους βρηκαν φτηνα

γιατι αν προσλαμβαναν καποιο με πτυχια ,προυπηρεσια και γνωσεις θα πληρωναν πολλα

Δημοσ.

Κι εμένα μου είχε τύχει αρκετές φορές να ζητήσω κάτι που ξέρω ότι το έχουν(το είχε το site τους) και δεν μπήκαν καν στον κόπο να καταλάβουν τι ακριβώς θέλω, να ψάξουν ούτε συζήτηση. Όταν τους έλεγα ότι το έχω δει στο site, έπαιρνα κάτι απαντήσεις του στυλ "Κι επειδή το έχει το site, τι πάει να πει;". Από τότε λοιπόν δεν έμπαινα στο Πλαίσιο.

Πριν κάνα χρόνο αναζητούσα καινούρια SLR και γυρνούσα αρκετά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης, είπα λοιπόν μετά απο καιρό να πατήσω το πόδι μου το Πλαίσιο να δω τι παίζει. Εκεί βρήκα έναν τυπάκο πάρα πολύ εξυπηρετικό, τον είχα ζαλίσει στις ερωτήσεις και στο ψάξιμο στο PC και αυτός δεν δυσανασχέτησε ούτε μια στιγμή κι ας είχε και άλλους να εξυπηρετήσει. Μετά από κάνα δυο μέρες ξαναπήγα, τον βρήκα εκεί.Με χαιρετάει και μου λέει ότι οταν πήγε σπίτι τις προάλλες έψαξε την περίπτωση μου και βρήκε λύσεις και reviews στο internet κλπ. Ντάξει τι να λέμε τώρα, αν σου αρέσει αυτο που κάνεις....

Πάντως η εξυπηρέτηση πωλητών σε μεγάλα καταστήματα είναι πονεμένη ιστορία, εχω συναντήσει ουκ ολίγες φορές πωλητές που κυριολεκτικά το μονο που ξέρουν είναι "αυτό κάνει τόσο".

Δημοσ.

Όσο πληρώνονται τόσο αποδίδουν.Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για αγενή συμπεριφορά αυτό.

• Super Moderators
Δημοσ.
γενικα τα πλαισιο σε ολη την ελλαδα εχουν πολυ σκατα εξυπηρετηση.

μάλλον σε άλλη Ελλάδα ζω εγώ...

Δημοσ.

Εγώ πάντα τους βρίσκω πολύ εξυπηρετικούς . Το γεγονός οτι κα[ποια παιδιά δεν γνωρίζουν κάποια πράγματα πολλές φορές είναι λογικό ( Σιγουρα όταν θέλεις να εξυπηρετηθείς αυτό σε εκνευριζει αλλά έχω συναντησει πολύ χειρότερα πράγματα σε πολύ ποιο σοβαρές θέσεις από αυτή ενός πωλητη ¨-) ) Και είναι και αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω ! Αμα σου αρέσει αυτό που κάνεις .....!

Δημοσ.
μάλλον σε άλλη Ελλάδα ζω εγώ...

συμφωνω ενταξη μην τα γενικευουμε όλα ,μπορει να σου τυχει

( ψωνιζω απο e shop μονο ... , αλλα εχω πατησει το ποδι μου να δω και αλλου ναδω τι γίνεται)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...