Προς το περιεχόμενο

Πλαίσιο και άγνοια

p_under

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό σκέφτηκα και 'γω, το θέμα ασφάλειας.Βέβαια μαζί με το πλαίσιο και άλλες 3.000.000.000 δουλειές.

Πάντως το γεγονός ο,τι δεν σε έχουν ασφαλισμένο δεν δικαιολογεί την απαράδεκτη στάση σου απένατι στο πελάτη.Μου λες (stavi) ο,τι δεν ξέρουν κλπ...κοίτα αν δεν ξέρεις να απαντήσεις σε μια απορία ενός πελάτη η δουλειά σου είναι να ψάξεις, να ρωτήσεις, να μάθεις, να ενδιαφερθείς, να του πεις στη τελική πέρνα αύριο να σου πω βρε αδερφέ.

Απ' την άλλη όμως να μη ξέρεις για ένα φανάκι ή ένα καλώδιο πως το βλέπεις εσύ;Δεν είναι λίγο ''κάπως''; =ρ

Μήπως να πήγαινες να ισιώσεις κανένα καρούμπαλο καλύτερα;Δεν απευθύνομαι σε 'σενα, γενικά ε.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως στο Πλαίσιο στη Πάτρα μόνο δυο υπαλλήλους θυμάμαι που ξέρανε για να σε εξυπηρετήσουν. Οι υπόλοιποι πάπαλα.

Ωστόσο δεν παύουν να είναι εξυπηρετικοί, πράγμα που δεν συμβαίνει πχ στο Multirama, που εκτός του ότι κανείς εκεί μέσα δε ξέρει τη τύφλα του, πρέπει να φιλήσεις κατουριμένες ποδιές για να σε εξυπηρετήσουν.

Για λάπτοπ είχα πάει να πάρω με το πρόγραμμα που επιδοτούν τους φοιτητές, και έκαναν ούτε λίγο ούτε πολύ μια ώρα και τρια τέταρτα να μου το δώσουν. Και όλη η γραφειοκρατική διαδικασία ήταν ζήτημα το πολύ 10 λεπτών. Και δεν είχε και πελατεία το κατάστημα εκείνη την ημέρα.

Όποιος δεν με πιστεύει να του στείλω φωτό απ'την απόδειξη του παρκόμετρου και την κλήση που φάγαμε για το παρκάρισμα λίγα μέτρα απ'το κατάστημα. Δεν είχαμε προβλέψει να πληρώσουμε 2 ώρες στο παρκόμετρο. :P

Δημοσ.
Αυτό σκέφτηκα και 'γω, το θέμα ασφάλειας.Βέβαια μαζί με το πλαίσιο και άλλες 3.000.000.000 δουλειές.

Πάντως το γεγονός ο,τι δεν σε έχουν ασφαλισμένο δεν δικαιολογεί την απαράδεκτη στάση σου απένατι στο πελάτη.Μου λες (stavi) ο,τι δεν ξέρουν κλπ...κοίτα αν δεν ξέρεις να απαντήσεις σε μια απορία ενός πελάτη η δουλειά σου είναι να ψάξεις, να ρωτήσεις, να μάθεις, να ενδιαφερθείς, να του πεις στη τελική πέρνα αύριο να σου πω βρε αδερφέ.

Απ' την άλλη όμως να μη ξέρεις για ένα φανάκι ή ένα καλώδιο πως το βλέπεις εσύ;Δεν είναι λίγο ''κάπως''; =ρ

Μήπως να πήγαινες να ισιώσεις κανένα καρούμπαλο καλύτερα;Δεν απευθύνομαι σε 'σενα, γενικά ε.

ασφαλισμένοι ήμασταν όλοι, δεν παίζαν την τύχη τους μαυτό... αλλά έπαιζει κάτι άλλο...

ο πιο παλίος ιεραρχικά σου τα πρηζε άσχημα και η κουρασή σου ήταν τόσο μεγάλη που δεν περιγράφεται. Ψυχολογική κούραση. Αυτό ίσχυε τουλάχιστον στις γυναίκες. και τρείς μήνες πιο παλιά να ήταν η άλλη απο ΄σενα σου το παίζε μάγκας, ήταν απίστευτο αυτό το πράμα, δεν μπορούσα να το ανεχτώ με τίποτα....

Και δεν το ανέχτηκα για πολύ.

Πραγματικά δεν γωρίζω αν αυτό συμβαίνει και μεταξύ των αντρών αλλά οι γυναίκες είναι απαράδεχτες, καμία αλληλεγγύη. Ισως έφταιγε και το χαμηλό εκπαιδευτικό επίπεδο το κοριτσιών εκεί μέσα αλλά δεν μπορειτε να φανταστείτε γιατι άτομα μιλάμε.

Δεν είχες μόνο την πίεση του άλλου του μαλάκα που ερχόταν και σου τα πρηζε κάθε λίγο και λιγάκι με την παραγωγικότητά σου, είχες και τη "συνάδελφο" να σου κάνει την έξυπνη, που μετά όρεξη να είσαι ευγενικός με τους πελάτες.

Κατα την άποψή μου το πλαίσιο είναι εντελώς λάθος στην τακτική του, επικροτούσαν αυτήν την συμπεριφορά αντί να την επιπλήτουν με αποτέλεσμα εσύ να νιωθεις μίσος για το μέρος που δουλευεις και να μη θέλεις να προσφέρεις τίποτα καλό.

Εντωμεταξύ δεν μπορείτε να φαναστείτε τι πρήξημο τρώγαμε για να είμαστε ευγενικοί....

Αν όμως δε σου προσφέρουν όμορφο περιβάλλον στη δουλειά σου, αποκλειεται και συ να προσφέρεις ότι καλύτερο έχεις

Δημοσ.
Σιγά τα αυγά θρες...ξέρεις πόσα παιδάκια θα ήθελαν να είναι στη θέση αυτού του βλάκα;Να τον απολύσει ναι, ακούς εκεί ούτε ένα καλώδιο.

Δυστυχως στη θεση του δεν προκειται να προσλαβουν καποιον πιο "εξυπνο".

Δημοσ.
ασφαλισμένοι ήμασταν όλοι, δεν παίζαν την τύχη τους μαυτό... αλλά έπαιζει κάτι άλλο...

ο πιο παλίος ιεραρχικά σου τα πρηζε άσχημα και η κουρασή σου ήταν τόσο μεγάλη που δεν περιγράφεται. Ψυχολογική κούραση. Αυτό ίσχυε τουλάχιστον στις γυναίκες. και τρείς μήνες πιο παλιά να ήταν η άλλη απο ΄σενα σου το παίζε μάγκας, ήταν απίστευτο αυτό το πράμα, δεν μπορούσα να το ανεχτώ με τίποτα....

Και δεν το ανέχτηκα για πολύ.

Πραγματικά δεν γωρίζω αν αυτό συμβαίνει και μεταξύ των αντρών αλλά οι γυναίκες είναι απαράδεχτες, καμία αλληλεγγύη. Ισως έφταιγε και το χαμηλό εκπαιδευτικό επίπεδο το κοριτσιών εκεί μέσα αλλά δεν μπορειτε να φανταστείτε γιατι άτομα μιλάμε.

Δεν είχες μόνο την πίεση του άλλου του μαλάκα που ερχόταν και σου τα πρηζε κάθε λίγο και λιγάκι με την παραγωγικότητά σου, είχες και τη "συνάδελφο" να σου κάνει την έξυπνη, που μετά όρεξη να είσαι ευγενικός με τους πελάτες.

Κατα την άποψή μου το πλαίσιο είναι εντελώς λάθος στην τακτική του, επικροτούσαν αυτήν την συμπεριφορά αντί να την επιπλήτουν με αποτέλεσμα εσύ να νιωθεις μίσος για το μέρος που δουλευεις και να μη θέλεις να προσφέρεις τίποτα καλό.

Εντωμεταξύ δεν μπορείτε να φαναστείτε τι πρήξημο τρώγαμε για να είμαστε ευγενικοί....

Αν όμως δε σου προσφέρουν όμορφο περιβάλλον στη δουλειά σου, αποκλειεται και συ να προσφέρεις ότι καλύτερο έχεις

+10000000000

Δημοσ.
μου παρει αυτο Scythe Case Fan Mini Kaze 40mm ( να δροσισω λιγο το chipset μου)

Οχι δεν υποχρεωμένοι να ξέρουνε. Γι' αυτό τους λες τον κωδικό προιόντος.

για hdmi καλώδιο

-τι θέλετε?

-καλώδιο για pc

-τι ακριβώς

-για σύνδεση pc με άλλη πηγή.

-vga, dvi, hdmi?

-hdmi

μικρέ, ένα hdmi καλώδιο για τον afentiko7.

-έχουμε από αυτό, από κείνο, ...

-το φθηνότερο σε 1μ.

πάπαλα

Τώρα τι περιμένει ο άλλος, δεν κατάλαβα? Υποκλίσεις κ τεμενάδες?

Δημοσ.
Οχι δεν υποχρεωμένοι να ξέρουνε. Γι' αυτό τους λες τον κωδικό προιόντος.

για hdmi καλώδιο

-τι θέλετε?

-καλώδιο για pc

-τι ακριβώς

-για σύνδεση pc με άλλη πηγή.

-vga, dvi, hdmi?

-hdmi

μικρέ, ένα hdmi καλώδιο για τον afentiko7.

-έχουμε από αυτό, από κείνο, ...

-το φθηνότερο σε 1μ.

πάπαλα

Τώρα τι περιμένει ο άλλος, δεν κατάλαβα? Υποκλίσεις κ τεμενάδες?

1ον ειναι υποχρεωμενοι τουλαχιστον να ξερουν τι ειναι το fan στα αγγλικα κ μετα αν δεν ειναι τρομερα ηλιθιος θα καταλαβει τι ζηταω . κ 2ον ελπιζω ο αλλος που αναφερει ποιο πανω να μην ειμαι εγω .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...