Deftone Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Παιδιά, θέλω τη γνώμη σας στο εξής. Για ένα μήνα θα μείνω σε ένα άδειο διαμέρισμα, χωρίς γραμμή τηλ, χωρίς τίποτα και χωρίς να έχω κανένα δικαίωμα να κάνω αιτήσεις κτλ κτλ. Πως θα έχω wifi στο laptop μου? Να βάλω κανένα από αυτά τα sticks απο Vodafone, Cosmote? Εγω αυτό που θέλω είναι σύνδεση με σκοπό να χρησιμοποιώ skype, msn και να βλέπω κάποιες σελίδες ή να κατεβάζω κανά pdf. Τι προτείνετε? Επίσης, επειδή είμαι άσχετη τι χρεώσεις θα έχω με αυτά τα stick για ένα μήνα? Δε θέλω συμβόλαια κτλ κτλ, θέλω απλά να αγοράσω κάτι και να έχω ιντερνετ. Ποια απο τις εταιρίες αυτές αξίζει? Υπενθυμίζω το θέλω μόνο για ένα μήνα. Μετά τέλος, πάω σπίτι μου που έχω σύνδεση. Καμιά ιδέα?
melenegiorgo Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μονο για ενα μήνα δεν μπορεις να κανεις τπτ δυστυχως.... Το μονο που ειναι λυση απελπισιας ειναι να χρησιμοποιήσεις το κινητου σου σαν μοντεμ και να μπαινεις απο εκει...οπου οι χρεώσαεις ειναι αναλογες οπωσδήποτε. Η ευκολη λύση ειναι να μιλησεις με καποιον γειτονα που εχει wi-fi κλειδωμένο η ελευθερο και να σου επιτρέψει την προσβαση....αν υπαρχει καποιος τετοιος βεβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.