Προς το περιεχόμενο

κολλησαν τα windows vista στο laptop mou...και δεν ξερω να κανω format!!!

doctor444

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν ανοιγω τα windows μου βγαζει ενα μυνημα,με ποιο τροπο θελω να ξεκινησω τα windows,κανονικη εκκινηση,ασφαλης λειτουργια,ασφαλης λειτουργια με υποστηριξη δικτυου,ασφαλης λειτουργια με γραμμη εντολων,παταω κανονικη εκκινηση,ξεκινανε τα windows,και μολις βλεπω την επιφανεια εργασιας,εμφανιζεται μπλε οθόνη και κανει restart to laptop...θελω να τον κανω format kai δεν ξερω,εκανα τα βασικα(οπωσ κανω και στο pc μου,αλλα...),ωρισα στα bios πρωτη επιλογη to cd για boot,εκανα αποθηκευση,εκανα restart,πατησα ενα κουμπι οταν μου ζητησε για να κανει boot,φορτωσε τα αρχεια των windows....μεχρι εκει...μετα εβγαλε στα αριστερα της οθόνης και προς τα κατω κατι σαν αυτο

Η

Η

Η

Η

Η

Η

Η

Η

Η

μια γωριδα προς τα κατω...και σταματησε να δουλευει..δεν λειτουργουσε ουτε το CTRl+Alt+Del...τωρα πως τα καταφερα να τον κανω να κολλησει δεν ξερω.,,...

ευχαριστς για την βοηθεια :-)

Δημοσ.
Μπορει να ειναι προβλημα hardware.

Για αρχη τρεξε ενα memtest.

πως το κανω αυτο?hardware e?αρα παιζει να καηκε τπτ ε...?

Υ.Γ αχ αυτος ο garcia,εαν δεν ειχε αυτα τα νευρα του αυτος ο ανθρωπος...ημασταν ατυχοι χθες...δεν πειραζει...

Δημοσ.

μηπως εγκατεστησες κανενα προγραμμα οπως καποια παλια εκδοση του alcohol?

Δημοσ.
μηπως εγκατεστησες κανενα προγραμμα οπως καποια παλια εκδοση του alcohol?

oxi δεν εγκατεστησα τπτ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:25 ----------

Οταν σου βγαζει πς θελεις να ξεκινησεις δεν εχει μια επιλογη να ξεκινησει με τις τελευταιες ρυθμισεις που ηταν ΟΚ ???

οχι δεν το βγαζει,βγαζει μονο κανονικη εκκινηση,ασφαλης λειτουργια,ασφαλης λειτουργια με υποστηριξη δικτυου,ασφαλης λειτουργια με γραμμη εντολων...αυτα μονο:mad:

Δημοσ.
ίσως πήρες και κανέναν ιο.

μπορει,αλλα γιατι δεν μπορω να του κανω format?δεν νομιζω να κανω κατι λαθος,αλλα ποτε δεν ξερεις...

Δημοσ.

Μα καλα οταν βαλεις το cd των windows και κανεις boot from cd απο το Bios δεν σου πεταει την οθονιτσα "Press a button to boot from cd" ? Αν στο βγαλει και το πατησεις εισαι ανετος για να κανεις format.

Δημοσ.
πως το κανω αυτο?

Κατεβαζεις το iso του memtest,το καις σε ενα cd και κανες boot απο αυτο.

Αν σου βγαλει σφαλμα σημενει οτι εχουν προβλημα οι μνημες.

Το memtest κατεβαστο απο εδω

Α και τωρα που το θημηθηκα αφου ειναι laptop θα εχει recovery partition.Δοκιμασε να κανεις format απο αυτο.

Υ.Γ αχ αυτος ο garcia,εαν δεν ειχε αυτα τα νευρα του αυτος ο ανθρωπος...ημασταν ατυχοι χθες...δεν πειραζει...

Δυστυχος

Δημοσ.

Α και τωρα που το θημηθηκα αφου ειναι laptop θα εχει recovery partition.Δοκιμασε να κανεις format απο αυτο.

Δυστυχος

Δεν εχουν ολοι οι φοριτοι τετοιο partition. Ενα vaio που ειχε η κορη μου δεν ειχε και επρεπε να εχει φτιαξει recovery dvd.

Δημοσ.
Μα καλα οταν βαλεις το cd των windows και κανεις boot from cd απο το Bios δεν σου πεταει την οθονιτσα "Press a button to boot from cd" ? Αν στο βγαλει και το πατησεις εισαι ανετος για να κανεις format.

ναι,το βγαζει,παταω κουμπι.φορτώνει τα windows λεει.με μια λευκη μπαρα στο κατω μερος της οθόνης και μολις τελειωνει μου βγαζει στο αριστερο μερος της οθόνης αυτο...

Η

Η

Η

Η

Η

Η

Η

Η

απο πανω μεχρι κατω μια λωριδα στα αριστερα και μετα σταματαει να δουλευει....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:05 ----------

Δεν εχουν ολοι οι φοριτοι τετοιο partition. Ενα vaio που ειχε η κορη μου δεν ειχε και επρεπε να εχει φτιαξει recovery dvd.

εχω recovery DVD...alla δεν ξερω πως λειτουργεί..

Δημοσ.
Πανευκολα...Μπουταρεις με αυτο και σε παει βημα βημα .

δεν λειτουργησε ουτε αυτο...φορτωσε τα windows...kai meta εβγαλε...

Η

Η

Η

Η

Η

Η

Η

Η

στα αριστερα στην οθονη....θα το σπασω το ρημαδι....:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...