Προς το περιεχόμενο

Windows update error

LOUSE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω Vista SP1 εδω και λιγες μερες στο Updete προσπαθει να εγκαταστησει την "ΚΒ955430"

αλλα ποτε δεν την ολοκληρώνει "error 800F083F.

Προσπάθησα χειροκίνητα το ιδιο αποτελεσμα

Έκανα απόκρυψη της εγκατάστασης αλλα σε καθε εκκινήσει προσπαθεί να κάνει εγκατάσταση για 3 περιπου λεπτα.

Προσπαθησα και με το http://support.microsoft.com/kb/947821 (System Update Readiness Tool) η κατασταση παραμενει η ιδια.

Κάποια βοήθεια ??

Δημοσ.

Απενεργοποίησε τελείως τις αυτόματες ενημερώσεις, κάνε επανεκκίνηση και ξαναενεργοποίησε τες με την επιλογή "Να ειδοποιούμε αλλά να μην γίνεται αυτόματη λήψη ή εγκατάσταση".

Όταν σου εμφανίσει μήνυμα για τις ενημερώσεις, άνοιξε το παράθυρο και ξετσεκάρισε την προβληματική ενημέρωση. Θα σου πει ότι δεν θα εγκατασταθεί, τσέκαρε "Να μην ξαναερωτηθώ..." και είσαι εντάξει.

Δες και ΕΔΩ.

Δημοσ.

Απ' ενεργοποίησα την συγκεκρημενη ενημερωση αλλα συνεχίζει κατα την επανακινηση να μου γραφει "Ριθμηση παραμετρων ενημερωσεων:Σταδιο 3 απο 3 0% ολοκληρωθηκε" και να προσπαθεί να ολοκληρωσει.!!

Δημοσ.

Έχω και γω πρόβλημα με το sp1 μόνο που θέλω να το εγκαταστήσω και δεν μπορώ.

Προσπάθησα 2 φορές,κάνει επαννεκίνηση,δείχνει κανονικά ότι κάνει εγκατάσταση(1 απο 3,2 απο 3 κλπ και οτι ολοκληρώθηκε 100%) αλλά μετά λέει ότι απέτυχε και κάνει άλλο ένα μισάωρο να επανέλθει.Μου βγάζει και μένα error 800F083F.

Απενεργοποίησα και τα antivirus αλλά τίποτα.

Καμιά ιδέα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...