Προς το περιεχόμενο

nod32 4 64 bit

karlito13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια είχα το Nod 4 σε 64bit εκδοση και σημερα που ανοιξα το laptop ήταν κάτω δεξια αντι για πρασινο , κοκκινο το εικονιδιο τεσπα δεν δουλευε το firewall και μου ελεγε να ξανακάνω εγκατασταση το προγραμμα,το κανώ unistall πάω να το ξαναπεράσω και μου λεει για κάτι αρχεια που πάει να αντιγραψει μου βγάζει ότι θέλει να τροποποιησει κάτι αρχεία που έχουν μεινει και μου έχει να πατησω retry cancel ignore τέσπα πατάω συνέχεια ignore kai sto τέλος ένα αρχειο έχει retry ή cancel,και απο τι είδα μεσα στα programm files,υπάρχει ο φακελος ESET με πολλα αρχεια(αν και το εκανα unistall) καμια ιδέα ρε μαγκες για να το ξαναπεράσω?thanx

Δημοσ.

Εχει bug το προγραμμα σε x64 μαλλον. Το ιδιο κανει και σε μενα, με ενα restart θα πρασινιζε ξανα

Δημοσ.

Δηλαδή όταν ξανακάνεις εγκατάσταση τι γίνεται; Είτε θα είναι reinstall είτε αν δεν το βλέπει καθόλου και γίνεται καθαρή εγκατάσταση και μετά επανεκκίνηση δεν παίζει;

Δημοσ.

πο και εκανα unistall,οταν πάω να το ξανακανω μου λεει κατι για modify και πεταει κατι αρχεια και έχει 3 επιλογες retry ignore cancel , παταω συνεχεια ιgnore,και στο τελος ενα αρχειο έχει cancel kai retry kai μου ακυρωνει την εγκατασταση.

Δημοσ.

θα τα κοιταξω και τα 2 όταν πάω σπιτι και θα ξαναποσταρω,thanx,δεν το ξερα οτι με restart θα εφτιαχνε ;/

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:12 ----------

σβηνωντας τελικα τον φακελο που υπηρχε μεσα απο safe mode το ξαναεκανα install,ξεκιναει με την εκκινηση αλλα δεν το βλέπω το εικονιδιο κατο δεξια on tray,στις ιδιοτιτες μεσα απο τα windows το έχω πάντα σε εμφανιση,μηπως πρεπει να κανω τπτ μεσα απο το προγραμμα?ξερει κανεις?

Δημοσ.

[/color]σβηνωντας τελικα τον φακελο που υπηρχε μεσα απο safe mode το ξαναεκανα install,ξεκιναει με την εκκινηση αλλα δεν το βλέπω το εικονιδιο κατο δεξια on tray,στις ιδιοτιτες μεσα απο τα windows το έχω πάντα σε εμφανιση,μηπως πρεπει να κανω τπτ μεσα απο το προγραμμα?ξερει κανεις?

Κάνε κανα δυο φορές επανεκκίνηση πρώτα. Αλλά πλέον είναι πολύ πιθανόν να είναι πολύ buggy η έκδοση. Ποια έχεις;

(τρέχει στην εκκίνηση το egui.exe;)

Δημοσ.

τι εννοεις buggy?έχω την 4.0.314.0 64bit το egui.exe που τρεχει στην εκκινιση ειναι η εφαρμογη που ξενικαει για να τρεξει το nod?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:04 ----------

KΟΙΤΑΞΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙνηση των προγραμματων και έχει το path και τελιωνει σε egui.exe \hide \waitservice μηπως φτεει τπτ απο αυτα?

Δημοσ.

To egui.exe είναι η διεργασία για την γραφική απεικόνιση του nod32. Δηλαδή είναι υπέυθυνη και για το εικονίδιο. Με τον όρο bug εννούμε λογικό σφάλμα σε ένα πρόγραμμα. Ένα buggy πρόγραμμα είναι κάποιο που παρουσιάζει προβλήματα λόγω λογικών σφαλμάτων στη δομή του.

Για να μην ξεφύγουμε απο το θέμα, ίσως να μην είναι θέμα του nod, απλά για κάποιο λόγο τα windows να μην στο εμφανίζουν (τυχαίνει κι αυτό σε άλλα προγράμματα) ή μπορεί να είναι πρόβλημα του nod32.

Την διεργασία είπες την βλέπεις έτσι....Μήπως να βάλεις καινούρια έκδοση; Υπάρχει σίγουρα για 64bit η .417, και κατα 98% και η .424.

Κατέβασε το revo uninstaller για να κάνεις καλή απεγκατάσταση, μετά επανεκκίνηση, επανεγκατάσταση καινύριας, και επανεκκίνηση. Αν δεν εμφανιστεί και πάλι τότε είναι άδικο να το φορτώσουμε στην eset

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...