Blondeamon Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Καλησπερα ειμαι φοιτητης στη Σαμο και αναρωτιεμαι αν μπορω να ψηφισω εδω αντι να ανεβω σαλονικη. Γινεται ή θελει χαρτια που δε προλαβαινω πια να βγαλω? κατα δευτερον αν γινεται, ψηφιζω οποια παραταξη απ οποια χωρα θελω ετσι? Δηλαδη αν θελω να ψηφισω το κομμα των Σουηδων με τα πενυματικα διαωματα μπορω κανονικα απο το εκλογικο κεντρο?
teo64x Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Έχω την εντύπωση ότι θέλει χαρτιά που έπρεπε να είχαν βγει προ πολλού. Για να ψηφίσεις το κόμμα που θες (έχω επίσης την εντύπωση ότι) πρέπει να συμμετέχουν σ' αυτό υποψήφιοι από τη χώρα σου, αλλά δεν κόβω το κεφάλι μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 δεν είμαι σίγουρος για το αν προλαβαίνεις, ρώτα σε κάνα ΚΕΠ... όχι, μόνο παρατάξεις/υποψήφιους από Ελλάδα...
Loser Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 έπρεπε να έχεις κάνει δήλωση για να ψηφίσεις ως ετεροδημότης, αν θυμάμε καλά, μέχρι τις 16 Μαρτίου όπου και κλείσανε οι κατάλογοι. Το ξέρω γιατί εγώ ήθελα το ανάποδο, είμαι ετεροδημότης και ήθελα φέτος να πάω στο χωριό για να ψηφίσω και δεν μπορώ
aGka8l Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 αν δε ψηφησουμε υπαρχει καποια κυρωση?φοιτητης και εγω..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 αν δε ψηφησουμε υπαρχει καποια κυρωση?φοιτητης και εγω.. Θεωρητικά ναι. Πρακτικά όχι, τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχει τιμωρηθεί ποτέ κανένας.
panos2171 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Παιζει ρολο με την αποσταση.Εχουν ενα ορι χιλιομετρων το οποιο αν το ξεπερνας μπορεις να μην ψηφισεις.Υποθετω οτι εισαι σε αλλη πολη απο την μονιμη κατοικια σου γι αυτο το λεω.
paschalia Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Νομίζω ότι στις ευρωεκλογές μπορείς να ψηφίσεις εκεί που είσαι,ανεξαρτήτως το που είσαι γραμμένος και ανεξαρτήτως χλμετρων. Εγώ που είμαι στον νομό Ξάνθης,έχω την δυνατότητα να ψηφίσω Αττική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.