nickarmy Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 υπήρχε και παλιοτερα ενα ποστ αλλα δε με ικανοποιησε τόσο ξερεται που μπορω να βρω φανελακια και μπλούζες που να εχουν επάνω εικονες κατασκευαστων ηλεκτρονικών πχ να ειναι το ασπρο φανελάκι και στη μεση να εχει το σημα της ΑΤΙ επίσης την παραγκελια θέλω να την κανω online και αποκλινοντας δυστιχος ιστοσελιδες εξωτερικου , αρα πολύ δυσκολο να βρεις ) ..
slygeo87 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 δεν το διατυπωσα και πολύ ορθα lol πες μας και κάτι που δεν ξέρουμε.. λοιπον...έμπα στο http://www.thefind.com και κάνε searches με t-shirt και δίπλα τη μάρκα που θες. π.χ. t-shirts nvidia ή.. ψάξε στο google με τον όρο trademark clothing products.
nickarmy Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 ευχαριστω για τον όρο αλλα θέλω στην ελλάδα !!!!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 δεν το διατυπωσα και πολύ ορθα ( ψηλοβιαζομαι κιολας) Μολις το διατυπωσεις πολυ ορθα θα κανω τον κοπο να ψαξω να σου απαντησω, τωρα ψΗλοβιαζμαι κι εγω.
Tenshi Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Σιδερότυπα δέν σου κάνουν;Αγοράζεις το ειδικό χαρί,διαλέγεις εικόνα,εκτυπώνεις,σιδερώνεις και fanboism ftw:p
elven Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μολις το διατυπωσεις πολυ ορθα θα κανω τον κοπο να ψαξω να σου απαντησω, τωρα ψΗλοβιαζμαι κι εγω. Γύρω στο 1.80 ψηλοβιάζεσαι;
DeViAnT_Puppet! Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Υπάρχουν μαγαζιά όπως το T bar που μπορούν να σου τυπώσουν σε μπλουζάκι ότι θες, απλά τους δίνεις την εικόνα σε ηλεκτρονική μορφή.
nickarmy Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 ευχαριστώ (βαριμαι να τρεχω αθηνα δεν πειραζει κατι θα κανουμε )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.