Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Όλο και σε κάποιον θα έχει τύχει.. Όταν πάω να ανοίξω το CryptLoad, ανοίγει, φορτώνει μια μπάρα, κλείνει, και πάλι απ' την αρχή ξανά και ξανά και ξανά και ξανά. Λύση προβλήματος? /Koritsi_Gia_PC
million_voices Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 restart δοκιμασες κατ'αρχας? δουλευε κανονικα και στο εκανε μετα απο καποια αναβαθμιση του η ειναι αρχικη εγκατασταση?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Απ' την αρχή. Μετά δούλεψε για μια φορά, και δεν ξαναδούλεψε.. Του έχω κάνει 3 Restarts του PC. /Koritsi_Gia_PC
million_voices Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 μηπως τα win σου ειναι πολυκαιρισμενα και fucked up? uninstall και reinstall δοκιμασες?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 μηπως τα win σου ειναι πολυκαιρισμενα και fucked up? Όχι.. uninstall και reinstall δοκιμασες? Ναι.. /Koritsi_Gia_PC
grimpr Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 C:\Windows\System32>sfc /scannow Και δοκίμασε να ξαναπεράσεις .Net
BalDwin Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Επαναφέρω το τόπικ,μιας και μου εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο σπαστικό πρόβλημα για να πω την -μπακάλικη- λύση που βρήκα και δείχνει να δουλεύει ως τώρα.Απλά έσβησα από τον φάκελο Cryptload>tools το αρχείο Restarter.exe και όλα δουλεύουν όπως πριν. Cheers...
wert Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Επαναφέρω το τόπικ,μιας και μου εμφανίστηκε ακριβώς το ίδιο σπαστικό πρόβλημα για να πω την -μπακάλικη- λύση που βρήκα και δείχνει να δουλεύει ως τώρα.Απλά έσβησα από τον φάκελο Cryptload>tools το αρχείο Restarter.exe και όλα δουλεύουν όπως πριν.Cheers... Χτές δεν μπορούσε να ανοίξει ούτε το δικό μου από τα πολλά restarts. Χωρίς επανεκίνιση τελικά σήμερα έκανε το update του κανονικά και άνοιξε. Έδειχνε ότι ήθελε να κάνει κάποιο update και δεν μπορούσε γιαυτό και έκανε τις επανεκινήσεις. Μια λύση είναι όπως λέει και ο BalDwin να σβηστεί το αρχείο Restarter.exe Μια άλλη λύση που σκέφτομαι να μην το αφήνω να κάνει τα autoupdate αλλά δεν βλέπω να έχει χειροκίνητη διαδικασία για αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.