markelos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλούτσικο ήταν, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Αφιερωμένο στους μιλφολάγνους
speedy23 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 oh yeah.Δεν μπορουσες να παραβλεψεις αυτην την σκηνη. Καλο ηταν το επεισοδιακι. Μ'αρεσε την στιγμη που ο πλουσιος ελεγε στους δικηγορους ουσιαστικα να χασει ολα τα λεφτα του και πεταει ο House την ατακα:Νομιζει οτι τωρα που θα "χαρισει" τα λεφτα,ο Θεος θα τον λυπηθει και θα του σωσει το παιδι"
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Καλούτσικο ήταν, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε.Αφιερωμένο στους μιλφολάγνους [ATTACH]21328[/ATTACH] Κάτσε, μια στιγμή, επειδή αναγνωρίζω τον εαυτό μου στους θαυμαστές της Cuddy, είναι κρίμα κι άδικο συνάμα να την ονομάζουμε MILF. Κατ'αρχήν δεν είναι μάνα. Κατά δεύτερον, δεν είναι τοοοοσο μεγάλη (42, αν θυμάμαι καλά). Please retract.
minarokeftes Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πολύ ωραίο ήταν.... είμαι περίεργος να δώ τί θα κάνει ο Τσέις.....
PavelX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 ...να φύγει να πάει αλλού. Ωραίο επεισόδιο. Μου αρέσει που επανέφεραν τα αστειάκια του House.
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αρκετά καλο, αλλά θέλουμε περισσότερο Cuddy. Αυτη η γυναικά δεν έχει αυτό που θα την δεις και θα πέσεις ξερός. ΑΛΛΑ έχει κάτι...
PavelX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 ΑΛΛΑ έχει κάτι... πολύ μακιγιάζ. paredwse you can ban me now
seishirosakura Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Αφήστε την μοναδική εναπομείνουσα αιθέρια ύπαρξη της σειράς ήσυχη παρακαλώ... Ορίστε μας. Καλούτσικο επεισόδιο αν και προσωπικά αδιαφορώ για τον αυστραλό της παρέας. Δεν θά'θελα να επιστρέψουμε στο αρχικό τρίο. Θέλω κατι ανατρεπτικό (αρχή τεταρτης σεζόν style).
Members gsarig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εγώ θα 'θελα να πεθάνει ο House στα μισά της σαιζόν. Θα ήταν η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της τηλεόρασης
seishirosakura Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Εγώ θα 'θελα να πεθάνει ο House στα μισά της σαιζόν. Θα ήταν η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της τηλεόρασης Και μετα τι;.. Αναμνήσεις; Κάπως δύσκολο για μια σειρά που λέγεται House M.D
Members gsarig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 καλά εντάξει, πλάκα έκανα θα ήταν όμως σίγουρα ανατρεπτικό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 και ταυτόχρονα fail θα μπορούσε να σταθεί κάπως για ending της σειράς
ikaruga24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 πολύ μακιγιάζ. paredwse you can ban me now Θα σε αφορησω εγω πρωτος Καλα υπαρχει σοβαρος αντρας που να μην του αρεσει η διευθυντρια? Ειναι γυναικαρα με τα "ουλα" της. Εντυπωσιακη δεν μπορεις να την πεις αλλα ειναι "γυναικα" ρε παιδι μου, για σπιτι. Να την παρεις με παπα και με κουμπαρο (και γενικα να την παρεις δεν ειναι κακο ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.