Προς το περιεχόμενο

Προγράμμα ψηφιάκου ξυπνήτηριου κ.τ.λ.

sintalkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά επείδη ειμαί πολύ μεγάλος υπνάρας και για μια ακόμα φορά έχασα εργαστήριο λόγω οτί κοιμόμουνα ,θέλω να βρω ένα πρόγραμμα που να λειτουργεί ως ψηφιακό ξυπνητήρι και να με ξυπνά μιας και τα κλασσικά δεν κάνουν τίποτα.Επίσης θα ήθελα ένα πρόγραμμα που να προγράμματιζω το τι θα κάνει ο υπολογιστής π.χ. να κλείσει μετά από 1 ώρα κ.τλ.

Για αυτό παιδιά βοηθείστε με να βρω κανά τετοιό πρόγραμμα αλλιώς βλέπω να χάνω και αλλα εργαστήρια..

Δημοσ.

Για την ώρα νομίζω πως αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πρόγραμμα... σωστού τονισμού.:P

Φίλε sintalkas, πίστεψέ με, αν είσαι μεγάλος υπναράς κανένα ψηφιακό ξυπνητήρι

δεν πρόκειται να σε σώσει εκτός και αν δουλεύει σε συνδυασμό με απινιδωτή.:mrgreen:

(σου μιλάω εκ πείρας;))

Μια λύση πάντως είναι τις νύχτες που την επομένη έχεις εργαστήριο να κοιμάσαι εκεί, στο εργαστήριο.

Για μένα πάντως η εποχή που ξυπνούσα αναγκαστικά από το χάραμα ήταν όταν είχα

έναν παιχνιδιάρη σκύλο ελεύθερο μέσα στο σπίτι.:shock:

Το άλλο δεν το κατάλαβα. Θέλεις να κλείνει ο υπολογιστής σε 1 ώρα θες δεν θες;

Αν εννοείς ότι παρασύρεσαι και κάθεσαι πολλές ώρες στο PC τότε βρες μια γυναίκα

και συγκατοίκησε μαζί της. Είναι από τις πλέον αποτελεσματικές λύσεις.;)

Αλλιώς ψάξε στις επιλογές ενέργειας του υπολογιστή σου.

Υ.Γ.

Δεν φταίω εγώ! Εσύ άρχισες.B)

Δημοσ.

Βάλε ένα ξυπνητήρι δίπλα στο κρεβάτι και ένα πιο μακριά και να χτυπάνε ταυτόχρονα.

Το να αφήνεις το Pc ανοιχτό μόνο και μόνο για να σε ξυπνήσει το βλέπω παρατραβηγμένο.

Εξ' άλλου, τα περισσότερα κινητά έχουν πλέον πολλαπλά ξυπνητήρια και μπορείς να τα ρυθμίσεις να χτυπάνε όποτε θέλεις (π.χ. ανά 5 λεπτά).

Βάλε την εισαγωγή από James Brown - I Feel Good για ήχο ξυπνητηριού και σίγουρα θα σε ξυπνήσει.

Για αυτόματο τερματισμό, εγώ χρησιμοποιώ το Amp WinOFF. Είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Ο foobar2000 player έχει έναν αρκετά καλό και παραμετροποιήσιμο scheduler που με έχει βολέψει μια χαρά:

post-4351-129063006303_thumb.png post-4351-129063006309_thumb.png post-4351-129063006313_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...