Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι πολύ νέος ιός,τον κόλλησε η κοπέλα μου δεν ξέρω από που ίσως από το Πανεπιστήμιο,το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκει το Avast και μέσα στους φάκελους έχει πράγματα τα οποία χρειάζεται.

Όλοι οι φάκελοι έχουν εκτέλεση .exe και μόλις τους τρέξουμε ξανακολλάει.Ευτυχώς τα vista είναι έξυπνα και κάνουν σωστά τη δουλειά τους και δεν κόλλησε κανένας δίσκος.

Δημοσ.

Βγάλε το Avast και βάλε kaspersky . Το έχω συναντήσει και αντιμετωπίσει πολλές φορές. Λογικά αυτά τα exe δεν είναι οι φάκελοι αλλά αρχεία με το όνομα των φακέλων. Πρέπει να έχει μέσα και τους κανονικούς φάκελους ...απλά για οτιδiποτε υπάρχει στο flashaki υπάρχει και ένα exe

Δημοσ.

Ναι . Αλλά βάλε το pc να δείχνει και τα κρυφά αρχεία και διέγραψε τα autorun που έχει μέσα το flasαki . Αυτά δεν τα πιάνει και τόσο καλά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Είναι πολύ νέος ιός,τον κόλλησε η κοπέλα μου δεν ξέρω από που ίσως από το Πανεπιστήμιο,το θέμα είναι ότι δεν το βρίσκει το Avast και μέσα στους φάκελους έχει πράγματα τα οποία χρειάζεται.

Όλοι οι φάκελοι έχουν εκτέλεση .exe και μόλις τους τρέξουμε ξανακολλάει.Ευτυχώς τα vista είναι έξυπνα και κάνουν σωστά τη δουλειά τους και δεν κόλλησε κανένας δίσκος.

Μπες από safe mode και κάνε scan με κάποιο antivirus !!

Επεξ/σία από ss13
Δημοσ.

Μέσω teamviewer είμαι στο pc της,το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι σπίτι αυτή τη στιγμή και αν κάνω reboot ίσως δεν καταφέρω να ξαναμπώ.Έχει επιλογή το teamviewer αλλά όταν το είχα δοκιμάσει δεν μου έδινε πρόσβαση.

Δημοσ.

Μέσω teamviewer πως να επιλέξει safe mode γίνεται αυτό? πάντος αν θέλεις σίγουρα να λειτουργίσει το team μετά το reboot βάλτο με στάνταρ κωδικό και ρίξτο στο εκκινηση από το start menu. έτσι ακόμη και αν δεν λειτουργήσει η επιλογή του για να εκτελήτε αυτόματα θα τρεξει θέλει δεν θέλει

Δημοσ.

Έχει επιλογή η έκδοση teamviewer που έχω,το δοκίμασα και μόλις έχασα τη σύνδεση :P

θα περιμένω να γυρίσει για να μου ξαναδώσει πρόσβαση.

Δημοσ.

Αφου εχει avast βαλτο να κανει ελεγχο στο boot.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο είχα συναντήσει κι εγώ με Vista. Ήταν κάποια .exe με το όνομα κάποιου φακέλου και το αντίστοιχο εικονίδιο. Αυτό βέβαια έχει πάνω από 6 μήνες οπότε ίσως να μιλάμε για διαφορετική περίπτωση. Πάντως το AVG free το βρήκε αμέσως χωρίς πολλά πολλά.

Όπως και να έχει δοκίμασε μερικά προγράμματα ακόμα. Κανένα πρόγραμμα δεν τα βρίσκει όλα. Όταν τελειώσει το scan σβήστα από το laptop. Επίσης δοκίμασε να τρέξεις και μερικά anti-spyware όπως Ad-aware, Spybot S&D, Malwarebytes' Anti-Malware. Κάποιο από αυτά ίσως σου κάνει τη δουλειά.

Δημοσ.
Kaspersky δεν πρόκειται να βάλω είναι πάρα πολύ βαρύ για τον υπολογιστή της.

Ίδιος ακριβώς ιός μας κόλλησε σε 2 labs(=24pc) στο φροντιστήριο (εφιάλτης....). Είχαμε το avg αλλά προφανώς δεν είχε γίνει ακόμα update η βάση του, και δεν το έβρισκε...

Αφού δεν θες kaspersky (το βρίσκει πάντως αμέσως), δοκίμασε το avira antivir (δωρεάν, ελαφρύ, και το βασικότερο....βρίσκει τον συγκεκριμένο ιό...!!!!)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...