I@n15 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 φιλε virxen75 μην παιρνεις και ορκο,δεν μας ειπε ακριβως την ημερομηνια παραδοσης,οποτε κανε οσο προλαβαινεις μερικες μετατροπες στον κωδικα σου :-) ετσι να τον εμπλουτισεις λιγο :-):-)
virxen75 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής: Τρίτη 19/5/2009 το γράφει ο bxenos στο post του!!!
De@th L0rd Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Πωπω ναι θα βρεί τη λύση και θα προγραμματίσει PLC τα οποία θα κατευθύνουν τεράστιους ρομποτικούς βραχίονες λάθος,και θα αποκεφαλίσουν αθώους εργαζόμενους την ώρα της δουλειάς τους! (έλεος το πηδ.... και ψόφησε άσκηση είναι...) Συμφωνώ το plagiarism δεν είναι καλό αλλά είναι χειρότερο μερικοί να το παριστάνουν ιεροεξεταστές λες κ αυτοί δεν χρειάστηκε ποτέ να αντιγράψουν ή να πάρουν βοήθεια.Ντροπή δε κα σε αυτούς που επιβραβεύουν ύπουλες τακτικές.Και στις κοπέλες που περνούν μαθήματα με πεολειχία.
I@n15 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 φιλε De@th L0rd δεν συμφωνω σ αυτο,το θεμα ειναι να γνωριζεις την επιστημη σου ασχετα αν εισαι φιλολογος η πιλοτος,ολες εχουν την σημασια τους και πρεπει να τις αποδιδεις πιστα και σωστα,συμφωνω στο οτι ολοι λιγο πολυ εχουν αντιγραψει η κλεψει η εστω εχουν ζητησει βοηθεια καποια στιγμη στην ζωη τους,αλλα αλλο το ενα και αλλο τ αλλο.Δεν ειναι τιποτα για καποιους εδω να λυσουν μια ασκηση απλα ειναι για την ταξη των πραγματων.Εγω προσωπικα μαθαινω προγραμματισμο απο μονος μου για χομπυ και εχω ποσταρει απειρες φορες αποριες μου αλλα εχω δωσει τον κωδικα μου τον οποιο εχω δουλεψει και πανω σ αυτον ζηταω βοηθεια,οχι αντε λυστε μου την ασκηση να παρω 3 ας στρωσουν τον κολο τους να μελετησουν η ας πανε να πληρωσουν για να παρουν τις λυσεις
bxenos Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Πωπω ναι θα βρεί τη λύση και θα προγραμματίσει PLC τα οποία θα κατευθύνουν τεράστιους ρομποτικούς βραχίονες λάθος,και θα αποκεφαλίσουν αθώους εργαζόμενους την ώρα της δουλειάς τους! (έλεος το πηδ.... και ψόφησε άσκηση είναι...)Συμφωνώ το plagiarism δεν είναι καλό αλλά είναι χειρότερο μερικοί να το παριστάνουν ιεροεξεταστές λες κ αυτοί δεν χρειάστηκε ποτέ να αντιγράψουν ή να πάρουν βοήθεια.Ντροπή δε κα σε αυτούς που επιβραβεύουν ύπουλες τακτικές.Και στις κοπέλες που περνούν μαθήματα με πεολειχία. η αναφορά μου δεν έγινε στον δημιουργό του νήματος, αλλά στον imitheo που θεωρησε ότι η πληροφορική είναι ασήμαντη σε σχέση με τη μηχανική ως προς το βάρος και την επικινδυνότητα. Να διαβάζεις πιο προσεκτικα πριν κάνεις άστοχες παρατηρήσεις. Επισης προτείνω να αποφεύγεις σεξουαλικά υπονοούμενα, τουλάχιστον όταν τα άτομα που αποδίδονται έμεσα ή άμεσα δεν καλύπτοντε πίσω απο ενα nick name (οπως εσύ, εγώ και οι περισσότεροι εδω μέσα).
georgemarios Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 μια απλη παρατηρηση απο μενα..... Αν καποιος κανει ενα ποστ του στυλ "εχω την ταδε εργασια, μπορει καποιος να μου την κανει/ξεκινησει" συνηθως τον γειωνουμε ή του πεταμε 10 λινκς να κατσει να διαβασει. Και πολυ σωστα. Το θεμα κλεινει σε 3 ποστ. Κανει καποιος ενα ποστ του στυλ "θελω να βοηθησω μια φιλη που εχει μια ασκηση... (παραδειγμα εδω)" και ξαφνικα υπαρχει ενδιαφερον Τι εγινε, ανακαλυφθηκε νεα τεχνικη αγρας λυσεων εργασιων; Εξελιξη......
parsifal Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δε νομίζω πως έχει να κάνει με τον τρόπο που ζητείται βοήθεια εδώ στο subforum του Προγραμματισμού: Κάποια μέλη ιεραρχούν το ζήτημα της ακαδημαϊκής ηθικής πιο ψηλά (ή έμαθαν να το κάνουν στην πορεία, παρακολουθώντας εδώ ή και σε άλλα fora σχετικά threads) από την ανάγκη να φανούν χρήσιμοι/να δεχτούν μία πρόκληση παρέχοντας έτοιμες λύσεις σε ασκήσεις. Κάποια άλλα μέλη, όχι. Ενδέχεται η τελευταία κατηγορία μελών να έδινε έτοιμες λύσεις ούτως ή άλλως, «φίλη» or «no φίλη». Υπενθυμίζω ότι στο Insomnia συγκεκριμένα δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή επίσημη «γραμμή» σχετικά με threads που ζητούν έτοιμες λύσεις σε ασκήσεις. Η συμμετοχή ή όχι σε τέτοια threads επαφίεται αποκλειστικά στη συνείδηση των μελών...
georgemarios Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 χωρις να θελω να σε αμφισβητησω, στο παρελθον διαφορα ποστς μου με λυμμενες εργασιες ειχαν σβηστει σουμπιτα και χωρις προειδοποιηση..... τεσπα
parsifal Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Keyword: «αυτήν τη στιγμή». Τα μηνύματα στα οποία αναφέρεσαι (και παρόμοια άλλων μελών που διαγράφτηκαν) αποτέλεσαν αφορμή για συζήτηση στη συντονιστική ομάδα και το τελικό συμπέρασμα ήταν η κατακλείδα στο αμέσως προηγούμενο post μου. Είμαι σίγουρος ότι το έχω αναφέρει τουλάχιστον άλλες δύο φορές, αλλά μου φαίνεται ότι κόλλησε η βελόνα... Αν θέλεις να δημοσιεύεις έτοιμες λύσεις σε εργασίες, μπορείς να το κάνεις ανενόχλητος.
I@n15 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Αν θέλεις να δημοσιεύεις έτοιμες λύσεις σε εργασίες, μπορείς να το κάνεις ανενόχλητος. Νομιζω οτι ο φιλος καλυψε τα παντα,οποτε δεν τιθεται πια καν θεμα συζητησης.
compra Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Πω πω ρε παιδιά έλεος τι ειρωνεία και κακία είναι αυτή η βοηθήστε η αγνοήστε τόσο αφ υψηλού είστε; Έλεος Και νόμιζα ότι η κοινότητα των προγραμματιστών τα έχει ξεπεράσει αυτά. φιλικά
georgemarios Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 δεν παει ακριβως ετσι οπως διαβασες πιο πανω, μεχρι πριν καποιο καιρο οι κανονισμοι του φορουμ απαγορευαν να ζητησει καποιος να του λυσουν μια ασκηση ή σε καποιον να παραθεσει ετοιμη λυση. Αυτο προφανως αλλαξε (τωρα το εμαθα) Ωστοσο αυτο δεν απαγορευει στους υπολοιπους να κραξουν αυτον που απλα πεταει την εκφωνηση μιας ασκησης και ζηταει να του την ξεκινησουν/κανουν. Σε φορουμ ειμαστε, απο τη στιγμη που ποσταρεις, οτι λες υπαγεται σε κριτικη.
bokarinho Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 δεν παει ακριβως ετσι οπως διαβασες πιο πανω, μεχρι πριν καποιο καιρο οι κανονισμοι του φορουμ απαγορευαν να ζητησει καποιος να του λυσουν μια ασκηση ή σε καποιον να παραθεσει ετοιμη λυση. Αυτο προφανως αλλαξε (τωρα το εμαθα) Ωστοσο αυτο δεν απαγορευει στους υπολοιπους να κραξουν αυτον που απλα πεταει την εκφωνηση μιας ασκησης και ζηταει να του την ξεκινησουν/κανουν. Σε φορουμ ειμαστε, απο τη στιγμη που ποσταρεις, οτι λες υπαγεται σε κριτικη. Θύμισε μου πόσες ασκήσεις προγραμματισμού έχω λύσει εγώ και πόσες ο DirectX σε αυτό το φόρουμ; Όσον αφορά πάντως τον εαυτό μου σπαστικά πολύ κάποια στιγμή που είχα λύσει μία άσκηση και ένας μάγκας mod μου την καθάρισε χωρίς καν να με ειδοποιήσει. Και δεν υπήρχε ακόμα απόφαση για το αν επιτρεπόταν η λύση εργασιών ή όχι στο φόρουμ. Καλά κάνετε και κράζετε-ουμε, δηλαδή εμείς μάθαμε C/C++ σε στυλ Πεντηκοστής; Ήρθε η Θεία Φώτιση κάποια στιγμή; Δεν νομίζω...
Timour21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Θύμισε μου πόσες ασκήσεις προγραμματισμού έχω λύσει εγώ και πόσες ο DirectX σε αυτό το φόρουμ;Όσον αφορά πάντως τον εαυτό μου σπαστικά πολύ κάποια στιγμή που είχα λύσει μία άσκηση και ένας μάγκας mod μου την καθάρισε χωρίς καν να με ειδοποιήσει. Και δεν υπήρχε ακόμα απόφαση για το αν επιτρεπόταν η λύση εργασιών ή όχι στο φόρουμ. Καλά κάνετε και κράζετε-ουμε, δηλαδή εμείς μάθαμε C/C++ σε στυλ Πεντηκοστής; Ήρθε η Θεία Φώτιση κάποια στιγμή; Δεν νομίζω... Ρε φίλε, οκ αυτά που λές, έχεις δίκιο δεν μας ήρθε Θέια Φώτιση, αλλά δεν περιμέναμε κιόλας απο τρίτους να μας τα δώσουν όλα στο πιάτο. Και γω (όπως οι περισσότεροι απο μας φαντάζομαι) έχω ζητήσει βοήθεια σε φόρουμ οσον αφορά κώδικα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ζήτησα απο κάποιον να μου κάνει όλο τον κώδικα. Εγώ αν ήμουν καθηγητής θα προτιμούσα απο κάποιον φοιτητή μου να δείξει λίγο φιλότιμο (ακόμα και αν δεν ξέρει - δεν θέλει να μάθει - C ) και να μου φέρει έναν ψευδοκώδικα ή αλγόριθμο έστω, παρά να "αντιγράψει" κάτι απο το ιντερνετ. Σε χαίρομαι πραγματικά που βοηθάς κόσμο και τους λύνεις τα προβλήματά τους (τα προγραμματιστικά) αλλά αν κάτσεις και το σκεφτείς δεν τους βοηθάς έτσι, γιατί στην επόμενη εργασία (που ενδεχομένως να είναι ένα βαθμό ποιο δύσκολη) πάλι σε σένα θα έρθουνε (στην έυκολη λύση δηλαδή). Είμαι υπέρ του να βοηθάμε σε κώδικα κάποιους, αρκεί αυτοί οι κάποιοι να δείχνουν και ένα ενδιαφέρον, το συγκεκριμένο άτομο αν το σκεφτείς δεν μπήκε καν στον κόπο να γραφτεί στο φόρουμ και να ρωτήσει κάποια πράγματα η ίδια, αλλά το άφησε για την τελευταία στιγμή (και μέσω του φίλου της) να μπει και να ζητήσει κατευθείαν την λύση. Πράγμα απαράδεκτο για μένα.
georgemarios Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 @bokarinho που χαθηκες εσυ; απολυθηκες; Εγώ αν ήμουν καθηγητής θα προτιμούσα απο κάποιον φοιτητή μου να δείξει λίγο φιλότιμο (ακόμα και αν δεν ξέρει - δεν θέλει να μάθει - C ) και να μου φέρει έναν ψευδοκώδικα ή αλγόριθμο έστω, παρά να "αντιγράψει" κάτι απο το ιντερνετ. Βασικα υπαρχει λυση σε αυτο το θεμα. Να βαζει ο καθηγητης εργασια ΚΑΙ να ζηταει συγγραφη κωδικα στις εξετασεις. Καποιος που δεν εχει γραψει προγραμμα στον υπολογιστη, δεν υπαρχει περιπωση να γραψει κωδικα στο χαρτι μεσα σε ενα 2ωρο. Και ακριβως αυτο ειναι και το νοημα της εργασιας, να αναγκασει τους σπουδαστες να εξασκηθουν ωστε να ειναι σε θεση να ανταπεξελθουν στις εξετασεις. Ο προγραμματισμος δεν ειναι μονο θεωρια, θελει εξασκηση. Δυστυχως, πολλοι καθηγητες βαζουν τις εργασιες με την ελπιδα να ανεβει καπως το ελεεινο επιπεδο των βαθμων ωστε να μη τους συσσωρευεται λαος. Τωρα, στο θεμα του αν ειναι σωστο να του δωσεις την εργασια ετοιμη..... Ισως ειναι καλο γι' αυτον ισως οχι. Εξαρταται απο αυτον, αν κατσει να τη μελετησει ωφελειται αλλα οχι οσο αν προσπαθουσε να την κανει ο ιδιος υποβοηθουμενος απο εμας (και απο οσο εχω δει, σχεδον παντα οταν καποιος ρωταει κατι εδω παιρνει μια απαντηση) Τουλαχιστον ειναι καλο που ξεκαθαριστηκε το οτι δεν απαγορευται πλεον να ποσταρουμε ολοκληρωμενο κωδικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.