kostionalist Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Οπως λεει και ο τιτλος....Ποια η διαφορα μεταξυ debit card και credit card? Ποια συμφερει για να κανω αγορες στο ps store?
pscrazy Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 debit ειναι χρεοστικη , δηλαδη πρεπει να εχεις λεφτα στον λογαριασμο για να κανεις μια αγορα (πιο ασφαλες τροπο) γιατι το μεγιστο ποσο που μπορουν να σου παρουν εαν σε κλεψουν ειναι οτι εχεις μεσα στον λογαριασμο που ανηκει η debit! Eχω ανοιξει εναν λογαριασμο alpha bank και τον εχω γι αυτο τον λογο, θελω να αγορασω κατι 50 ευρω πχ παω βαζω τα 50 ευρω και το αγοραζω...εαν κατσει λαλακια εχασα 50 ευρω στην χειροτερη περιπτωση , δεν μπορουν πιστωσουν τον λογαριασμο μου περα απο το ποσο που εχω μεσα! Αντιθετα η πιστωτικη πιστωνει τον λογαριασμο και απλα σου ερχεται χαρτακι απο την τραπεζα για το ποσο που χρωστας! Μπορει να πιστωσει μεχρι το οριο της καρτας σου, 3000 ευρω px!
gherudos Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Debit=χρεωστική κάρτα ή αλλιώς κάρτα αναλήψεως από ΑΤΜ.Για να αγοράσεις κάτι πρέπει να την έχεις φορτώσει με λεφτά. Credit=πιστωτική κάρτα,για να αγοράσεις κάτι δεν πρέπει να έχεις μέσα λεφτά,σε πιστώνει ανάλογα με το όριό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.