Skierpetros Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 ααα 16 δηλαδη συνιστας για να μην εχω προβλημα χωρου...
alexzzz Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Το πίσω μέρος στο προηγούμενο touch γινόταν αμέσως κώλος... το δικό μου δεν το πούλησα για αυτό το λόγο. Το χάρισα στην sister
x_vagos_x Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ναι, 16GB είναι υπέρ-αρκετά. Η μουσική μου είναι 10GB, από τα οποία συγχρονίζω σχεδόν τα μισά. Δεν χρειάζονται όλα. Από 'κει και πέρα, 1GB είναι από μένα αφιερωμένο σε εφαρμογές και κυρίως παιχνίδια που καταλαμβάνουν 60-200mb το καθένα [άρα 5-6 να έχεις, και άλλα συνολικά 50MB από μικροεφαρμογές, να το το 1GB]. Μετά, ότι θέλεις από ταινείες και podcasts που είναι τρελή πόρωση, έχεις άπλετο χώρο να το στριμώξεις. Και δεν θέλεις και λίγο χώρο ελεύθερο; Ε; @ alexzzz : Άκου φάση! Το αγοράζω Δεκέμβρη, και χάλασε τον Απρίλιο! Το στέλνω στην Rainbow, και μετά από ένα μήνα μου το επιστρέφουν καινούριο. Το κρατούσα σε θήκη από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά μετά από κανένα μήνα το βαρέθηκα και την έβγαλα. Τώρα όμως που θέλω να το πουλήσω με μουτζώνω...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 ειδα ομως οτι εχει και εξωτερικο ηχειο και αυτο μετραει υπερ του ... εχει και μικροφωνο? Υπάρχει ένα εξωτερικό ηχείο, αλλά δεν είναι για σοβαρά πράγματα (δε βγάζει ένταση και δεν ακούγεται ιδιαίτερα καλά). Είναι βολικό μεν για ορισμένες καταστάσεις όπου θέλεις να έχεις και λίγο ήχο χωρίς να ψάχνεις να βρεις τα ακουστικά σου (τα οποία εξαιτίας αυτού δεν χρειάζεται να τα έχεις συνέχεια συνδεδεμένα πάνω του), αλλά πχ δεν είναι να το έχεις στη μέση και να ακούσεις μουσική με την παρέα σου. Είναι πολύ χαμηλόφωνο και χαμηλής ποιότητας. Υπάρχουν μοντέλα των 8GB, 16GB και 32GB. Το αν αξίζουν τα παραπάνω χρήματα, είναι καθαρά δικό σου θέμα. Εγώ έχω των 16GB και ξοδεύω τα 7 σε μουσική, τα 3 σε βίντεο, το 1 σε φωτογραφίες και κάπου 4 για εφαρμογές (κάπως έτσι). Τώρα αν είχα των 8GB, φαντάζομαι πάλι θα μπορούσα να κάνω μια άλλη κατανομή που να είναι ικανοποιητική. Δεν ξέρω πάντως αν θα έδινα 70€ παραπάνω για το εξτρά 8αράκι (εγώ το πήρα 200€ μεταχειρισμένο).
alexzzz Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Χα... μόλις είδα ότι και εγώ από τα 16 έχω μόνο 2 ελεύθερα
Skierpetros Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 γιατι ηταν καθρεφτης αν θυμαμαι καλα... το παλιο σου γεμισε γρατζουνιες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:23 ---------- Εγω καινουργιο απο καναδα θα το παρω 206 ευρω... το 16
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Ουωου... δε μου παίρνεις κι εμένα ένα (για την κοπέλα μου)...
Skierpetros Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 λολ μακαρι να μπορουσα φιλε μου αλλα εχω να φερω ενα σωρω πραγματα ακομα και φοβαμαι οτι στο αεροδρομιο 8α εχουμε προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.