mynam3 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Εχω windows xp sp3 με τα τελευταια updates. Εδω και μερικες μερες εχω προβλημα με τον internet explorer. Τον εκανα απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση αλλα ματαια. Ανοιγει κανονικα, δεν μπαινει ομως σε κανενα site. Σαν να μην εχω συνδεση ενα πραγμα. Αν καταφερει και ανοιξει κατι, το ανοιγει χωρις φωτογραφιες, φοντο του site κλπ. Με mozilla δεν εχω προβλημα.
nickarmy Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 δεν ειναι λογικη να αποφεύγεις τα προβλήματα μάλλον παιζει κατι με ιο (εχω πειραματιστει αρκετα και τα παιζει και ο δικος μου αλλα μετα τις εξετάσεις φορματ..) κανε scan με spybot,antimalware και northon ή avg
mynam3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Οχι, δεν τον εμποδιζει το firewall. Ουτε ιο εχω..
micos000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Πήγαινε στο μενού Εργαλεία-Επιλογές Internet. Μετά πάρε με την σειρά και βάλε: στην καρτέλα Ασφάλεια-internet=Προεπιλεγμένο επίπεδο στην καρτέλα Εμπιστευτικότητα=Μεσαίο στην καρτέλα περιεχόμενο=Να μην είναι ενεργοποιημένος ο σύμβουλος στην καρτέλα Για προσωρημένους=Επαναφορά προεπιλογών Επίσης, δοκίμασε από το μενού Εργαλεία->Επαναφορά των ρυθμίσεων του Web. Ελπίζω κάτι από τα παραπάνω να σε βοηθήσει.
micos000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Κάνε και ένα scan με Spybot S&D, αν δεν έκανες ήδη. Από εκεί και πέρα, μάλλον θα πας στην πρόταση της Ilona. απλα τα πραγματα!!! mozilla και εισαι οκ!!! Αλλιώς, κάνε ή αναβάθμιση στην έκδοση 8 του ie ή επιδιόρθωση στα xp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.