Madlef86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Το pc κάνει ένα εκνευριστικό "τσικ τσικ" από τα ηχεία όποτε βάζω κάτι να παίξει.. Έχω δοκιμάσει τα πάντα (drivers κτλ κτλ) αλλά δεν γίνεται τίποτα. Χρησιμοποιώ την onboard κάρτα ήχου από την MoBo Asus P5Q3 και τα έχω ενώσει με οπτική ίνα. Ελπίζω άμα βάλω καμμία κάρτα ήχου να φτιάξουμε το πρόβλημα.. Θέλω να βάλω κάρτα ήχου με έξοδο οπτική ίνας μιας και τα συνδέω με τα Logitech που έχω. Επίσης δεν θέλω να χαλάσω και μία περιουσία για κάρτα ήχου μιας κι ήδη έδωσα κοντά στα 1.000€ για το pc. Η "ακριβή" λύση είναι αυτή: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI TITANIUM http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540195 Η φτηνή λύση είναι αυτή: TRUST SC-5250 5.1 SURROUND SOUND CARD http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.802657 Η trust θα λέει τίποτα η μόνο προβλήματα θα έχω.....;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δοκιμασε με απλο αναλογικο jack να δεις αν συνεχιζουν τα τσικ τσικ πριν κανεις το οτιδηποτε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Συνδεσε τα ηχεια σου με το απλο βισματακι ηχου, και οχι την οπτικη ινα για να δεις αν θα το κανει.
Madlef86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Το έχω δοκιμάσει κι αυτό φίλε μου.. Κι άλλη οπτική έβαλα.. Κι άλλα ηχεία.. Αλλά τίποτα... Το pc φταίει.. Αυτό το πρόβλημα το έχω δει να συμβαίνει σε αρκετά pc φίλων κι όχι μόνο... Επίσης και πιο παλιά που είχα creative κάρτα ήχου κανονικά μου το έκανε! Μακάρι να μην αλλάξω και το ξανά κάνει γιατί θα ξενερώσω πολύ....
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Εμενα οταν το εκανε, ηταν η καρτα ηχου. Σε 2 μηνες τα επαιξε... Αλλα ειπα μηπως ηταν προβλημα της συγκεκριμενης εξοδου της καρτας ηχου. Στα ηχεια, απο αλλη πηγη εκτος απο το Pc δε κανει τιποτα ε?
Madlef86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Όχι, όλα μια χαρά με άλλη πηγή (ps3 κτλ). Το καλύτερο είναι να βρω μία κάρτα γραφικών από κανέναν φίλο να την βάλω να δω άμα λυθεί το πρόβλημα κι άμα είναι να αγοράσω μετά μία κι εγώ...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καρτα ηχου θα εννοεις... Ναι αυτη ειναι η καλυτερη λυση, αλλα αφου τα εχεις δοκιμασει ολα, ειμαι κι εγω πλεον σχεδον σιγουρος οτι προκειται για την καρτα ηχου. Το προβλημα ποτε ξεκινησε? Μηπως οταν αλλαξες drivers ηχου ή λειτουργικο...?
Madlef86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Αγόρα καινούργιο κομμάτι - κομμάτι. Από την αρχή έκανε έτσι απλά δεν πάει άλλο.. Άλλαζα drivers, καλώδια, ηχεία, ξανά drivers και πάει λέγοντας.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Αφου αλλαξες ΚΑΙ drivers, τοτε πασο. Δεν μπορει να φταιει κατι αλλο απο την καρτα ηχου...
Madlef86 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Το πρόβλημα φτιάχτηκε και μάλιστα πάλι με πατέντα! Έβαλα μία παλιά κάρτα ήχου που είχα της trust που ήταν μόνο για xp και πέρασα drivers για την καινούργια κάρτα που βγάζει με οπτική ίνα και για vista κι έπαιξα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!! Θα πάω να αγοράσω καμμία άλλη ποιο μετά γιατί θέλω με οπτική ίνα να βάλω τα ηχεία μου και τώρα δεν έχω.... Ευχαριστώ!
freestyoler93 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 εμενα η καρτα ηχου μου (χ-fi titanium) οταν ειχε πεσει λιγο νερακι απτην υδροψυξη για 1-2 βδομαδες εκανε παρασιτα μεχρι που στεγνωσε τελειως το υγρο και σταματησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.