koyan Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς κανένα απλό δωρεάν πρόγραμμα για webcam recording? Δεν με νοιάζει να το στέλνει στο internet, απλά να καταγράφει στον σκληρό πολλές πολλές ώρες τι δείχνει μία webcam Σας ευχαριστώ, koyan
parsifal Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Παραθέτω από άλλο thread: Επειδή η webcam μου δεν είχε κάποιο πρόγραμμα για να γράφω βίντεο μέσω εκείνης, ποιά προγράμματα θα μου προτείνατε; Λίγο αργοπορημένα η απάντηση, αλλά ίσως θα ήθελες να δοκιμάσεις το VirtualDub γι' αυτήν τη δουλειά. Ευχαριστώ parsifal. Το ήξερα αυτό, αλλά ήλπιζα πως υπάρχει κάποιο φιλικότερο προς τον χρήστη. VirtualVCR. Παλιό, κυρίως για TV tuners, δεν αναπτύσσεται πλέον. Αλλά θα την κάνει τη δουλειά... Πολύ καλό το VirtualVCR. Πολύ καλύτερη ποιότητα και ευχρηστεία από όσα εμπορικά προγράμματα δoκίμασα.virtualvcr.sourceforge.net Καλό είναι και το WinAVI Video capture. http://www.winavi.com/download/WinAVI_Video_Capture.zip
pp6210 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 δοκίμασε και το webcam XP, νομίζω αν δεν θες motion detect είναι free, PM me for more
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.