XtremeGamer-Pc Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Καλησπερα ! Εχω 2 σκληρους δικους που θελω να αλλαξω το συστημα αρχειων οπως διαβαζετε και στον τιτλο ΧΩΡΙΣ FORMAT !εχω βρει και το σχετικο σιτε http://support.microsoft.com/kb/307881/el,τωρα εμενα μου βγαζει οταν πηγα να αλλαξω το συστημα αρχειων απο fat 32 σε ntfs οτι εκτελειται μια διεργασια και δεν μπορει να εκτελεστει απο οτι διαβαζω στο σιτε μου λεει να πατησω το Y για να προχωρησω μετα προχωραει αλλα μου λεει στο τελικο αποτελεσμα οτι Απετυχε η μετατροπη απο Fat32 σε NTFS διοτι υπαρχουνε κατεστραμενα αρχεια και μετα μου δινει την εντολη για να μου διορθωση τον δισκο δεν θυμαμαι ακριβως πια ειναι.Τωρα τι μπορω να κανω Χωρις Format να κανει το scan η μπορει να γινει ζημια στον σκληρο μου και εχω και 800 gb δεδομενα μεσα.Ευχαριστω περιμενω απαντησεις και sorry για τα πολλα λογια προσπαθω να εξηγησω τι προβλημα εχω για να καταλάβετε και εσεις.
nickarmy Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 πάντα κραταμε ενα back up!!!!!!!!!! αφου σου λεει οτι υάρχουν καταστραμενα αρχεια κανε μια ανασυγκροτηση του σκληρου δισκου περιμενε όμως και γνώμες άλλων ..
ChangeAllNow Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Διάβασε http://support.microsoft.com/kb/315265 και εκτέλεσε με το διακόπτη /r, αν δεν μπορεί θα σου ζητήσει να το κάνει στην επόμενη επανεκκίνηση, απάντησε ναι. Μετά επανέλαβε τη διαδικασία μετατροπής του συστήματος αρχείων.
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Φιλε δεν πιστευω να μου κανει καμια ζημια στον σκληρο δλδ πχ να μου διαγραψει τα δεδομενα μου που εχω στον σκληρο απλα θα διορθωση τα κατεστραμενα δεδομενα σωστα ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:17 ---------- Α και πατησα αυτην την εντολη για να μου διορθωση τα δεδομενα μου ετσι ωστε να μπορω να αλλαξω το fat32 σε NTFS.(Για να επιδιορθώσετε τα σφάλματα, να εντοπίσετε κατεστραμμένα τμήματα και να επαναφέρετε πληροφορίες με δυνατότητα ανάγνωσης, στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε chkdsk τόμος:/r και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο ENTER)
ChangeAllNow Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Το chkdsk διορθώνει δεν χαλάει. Πρώτα chkdsk X:/r και κατόπιν convert X: /fs:ntfs.
XtremeGamer-Pc Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Οκ σε ευχαριστω πολυ φιλε υποθετω οτι το Χ που εχεις βαλει ειναι παραδειγμα για ποιον τομο δλδ C η D κτλπ σοστα.Ευχαριστω πολυ και ελπιζω να πανε ολα καλα !
dkoum Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 απο απο comand prompt τρεχεις την εντολη convert c: /fs:ntfs οπου c: το γραμμα του δισκου που θελεις να κανεις ntfs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.