xaris_sm Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 καλημερα και καλη εβδομαδα, παιδια οταν εβαλα Vista 64 sp1 και πηγα να κανω overclock με Ntune (latested version) την GTX260 που εχω τα Windows βγαζουν blue screen την οθονη την βγαζει με το που παταω την μπαρα και παω να την μετακινησω οταν ειχα Vista 32 sp1 δεν ειχα κανενα προβλημα απολυτος εχει συμβει σε κανεναν αλλον αυτο η εχω ειμαι ο τυχερος?
freestyoler93 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 καλυτερα κατεβασε το evga precision και κανε overclock..επισης αν θες πες μας της ρυθμισεις που εδωσες για core/shader/memory
xaris_sm Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 καλυτερα κατεβασε το evga precision και κανε overclock..επισης αν θες πες μας της ρυθμισεις που εδωσες για core/shader/memory δεν προλαβαινα καν να πειραξω την μπαρα με το που εκανα κλικ τακ εσκαγε το εψαξα λιγο και καποια συγκριμενη λυση δεν υπαρχει εκανα overclock με τον smar doctor της asus και ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα οποτε λεω να το αφησω ετσι thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.