Προς το περιεχόμενο

Καποιο προγραμμα να αντιγραψω ολα τα δεδομενα ενος σκληρου σε αλλο?

oldnew

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν 640 giga σκληρο, ο οποιος ειναι χωρισμενος σε 4 partion , εχει πανω 2 λειτουργικα, xp και windows7. Eπειδη αγορασα εναν αλλο 640 giga σκληρο νεοτερο μοντελο ελαφρος ποιο γρηγορο, θελω να αντιγραψω οτι εχω στον παλαιο δισκο, στον καινουριο (Τον παλαιο θα τον βαλω σε ενα dvd recorder οπου δεν χρειαζομαι υψηλες επιδοσεις απο το σξληρο, ειναι κριμα να βαλω τον καινουριο που ειναι γρηγοροτερος) Νομιζω καταλαβατε τι θελω. Μπορει κανεις να μου προτεινει καποιο προγραμμα, την ποιο ευκολη λυση για να κανω το παραπανω? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Thanks για την απαντηση. Αν ξερεις (η οποιος αλλος ξερει) μπορω να κανω αυτο που περιγραφω με το παραπανω προγραμμα? Γιατι το ρωταω? Δεν θελω να παρω backup ενος partion ή κατι τετοιο. Θελω να μεταφερω ολα τα δεδομενα του παλαιου σκληρου στο νεο (ολα τα partion ,ολα τα λειτουργικα κλπ). Να γινει δηλαδη ο καινουριο δισκος ολοιδιος με τον παλαιο. Ας το επιβεβαιωσει κανεις αν ξερει, και ποια επλιλογη πρεπει να χρησιμοποιησω στο παραπανω προγραμμα. Thanks,

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:28 ----------

Tελικα μαλλον αυτο http://www.snapfiles.com/get/hdclonefree.html πρεπει να κανει ποιο απλα αυτο που θελω.

Δημοσ.

αυτο ακριβως κανει το acronis και θα καταλαβεις πως δουλευει οταν τρεξεις το προγραμμα μονος σου. Οταν το εχεις εγκαταστησει ρωτα ξανα για ολες τις αποριες σου, ετσι στον αερα δε γινεται

Δημοσ.

Διαλέγεις " Disk Clone" και πατάς τη σημαία πάνω αριστερά:

1252hxz.jpg

Πατάς "Next":

23kaxj5.jpg

Διαλέγεις "Automatic" και πατάς "Next":

d7hom.jpg

Διαλέγεις τον δίσκο που θες να αντιγράψεις (Source/Old)

osa1rm.jpg

Διαλέγεις το καινούργιο δίσκο (Destination/Old) που θες να γράψεις:

30iupsk.jpg

Εδώ σου δίνει μια εικόνα πως είναι τα partition στον παλιό και πως θα γίνουν στον καινούργιο.Πατάς "Next"..:

1z69yfn.jpg

Παρακάτω δεν πήγα για ευνόητους λόγους, αλλά απ'ότι θυμάμαι η διαδικασία αρχίζει σχεδόν αμέσως, και διαρκεί ΠΟΛΥ!

Δημοσ.

Φιλε μου ευχαριστω παρα πολυ για τον κοπο σου να τα γραψεις τοσο αναλυτικα με φωτο. Κατατοπιστηκοτατος! . Μολις παραλαβω το νεο σκληρο θα ξεκινησει η διαδικασια.. Μονο μια ερωτηση αν ξερει κανεις. Μπορω να ξεκινησω τη διαδικασια μεσα απο τα windows? Γιατι συνηθως οταν καποια αρχεια των windows χρησιμοποιουνται δεν μπορουν να αντιγραφουν. Πχ με norton gost επρεπε να μπαινω με δισκετα εκινησης για να παρω image.

Δημοσ.

Ok σε υπερευχαριστω ξανα.. Μολις παρεληφθει ο νεος σκληρος θα γινει η μεταφορα (καταραμενο eshop 3 μερες τωρα δεν τον εχει στηλει ακομα!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...